Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gin zlecił mi badania - nie wiem czy komplet. Robiłam hormony (prolaktyna, testosteron), krew, mocz itp czy ogólnie jest ok. No i w razie ciąży toksoplazmoza, różyczka... Póki co lekarz mówi, że jeszcze nie pora na większą ingerencję. Że po ok roku starań będziemy się zastanawiać. Ostatnio (koniec lipca) wspominał, że jakoś w jesieni może włączymy monitoring cyklu, ale nie wiem czy to nie będzie mnie bardziej stresować - jak to wygląda?Krzynka a Ty robilas sobie komplet badan? Tak jak pisalam wczesnie: skierowal mnie gin i uwazam ze wiedzial co robi!!! Szlam z wielkimi obawami ale sie oplacalo... poryczalam troech i to pomoglo... a ta kobieta specjalizuje sie w pracy z parami majacymi problemami z plodnosciom.
Kochana jak sama nie powiesz jakie badania MUSI zrobic - to nie ludz sie - On sam na to nie wpadnie!!!!
Im szybciej to zrobi tym lepiej!!!
...Też mam taką nadzieję!!Ja w maju skończę 32, o dzidzię staramy się jedensty cykl ( w zasadzie 9 , bo podczas 2 cykli w czasie owulacji byłam na badanich u mojej ginki w Polsce a mój P. został w Anglii i wtedy nie było jak się starać) i mam nadzieję, że ostani...
Ale trzeba było poczekać na tego jedynego ... !