reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tia - koniec lolitkowych narzekan. Niech sie dzieje wola nieba.........
Wlasnie wrocilam z charczenia....wsie byli dzis nieprzytomne to nauczyciel skroci z deka lekcje bo sie z nami nic nie dalo porzadnego zrobic

Esch - czekamy na piatkowe podgladanka, tak ?

Krzynka - a Ty mierzysz tempke ? I tak wogole to moze bys se suwak zapodala cobysmy wiedzialy gdzie w cyklu jestes

I to raczej prosba/zapytanie ogolne - moze byscie se suwaki zapodaly kobity ? No chyba ze nie chcecie :-)

reklama
Lolitka dokladnie.... a jutro maz idzie do lekarza wiec pewnie kuarcje antybiotykowa dostaniemy... a ja od popoludnia dzis zwijam sie z bolu w okolicy lewego jajnika.... troche za wczesnie jak na owu :no:

A ja suwaczek mam... nawet dwa :p

Ostatnia edycja:
Hej,
ja póki co nie mierzę, żeby nie zwariować, ale chyba trzeba będzie w końcu... kiedyś. Co do suwaka, to jak kiedyś rozgryze co i jak to zapodam coś :-)
Muszę się pochwalić, ze udało mi się dzisiaj zarzegnać fochy domowe i nawet się poprzytulaliśmy... tak a konto owulki, która się zbliża, mam nadzieję.
Jutro ide do lekarki, żeby zobaczyła jak tam jajcory. Od wczoraj śluzik płodny....:tak:

Po zmianie czasu ledwo zipie, jakoś nie umiem wypocząć. Postanowiłam wstawać o tej samej porze co dotychczas, żeby wcześniej być w pracy, ale co dzień gorzej mi idzie:confused2:.... OBY DO WIOSNY!!!!!!!:happy:

Trza sie obserwowac....

Esch - wiec czekamy.....jajcorki jak stodoly beda
Krzynka - to Twoj pierwszy monitoring ?
Tak, pierwszy. Znaczy tak sobie wymyśliłam, mam nadzieję, że bez problemu mi pani zrobi :-)

ja też padam na pysk.
A obserwuję się, tylko tempki nie mierzę...

Ostatnia edycja:
Krzynka o jakiej wiosni Ty tu piszesz... ja czekam z usteknieniem na zime.... kiedy bede mogla moje ukochane deseczki na nogi zalozyc!! A Tobie jakas tam wiosna sie marzy :no:

Lolitka dobrej nocy zycze!

reklama
Krzynka o jakiej wiosni Ty tu piszesz... ja czekam z usteknieniem na zime.... kiedy bede mogla moje ukochane deseczki na nogi zalozyc!! A Tobie jakas tam wiosna sie marzy :no:
!
No niestety ja z tych, co zimy nie znoszą za dobrze, szczególnie tej w mieście. A na deskach nie jeżdzę niestety... A wiosna nastraja mnie .... ehhh jak mnie nastraja :-)
Miałam próbę załączenia suwaczka, ale nie udąło mi się... muszę się dokształcić, ale to nie dziś bo zasypiam powoli...

Do góry