Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Dziewczyny!
Ja też jestem po 30-stce i w trakcie starań. Tak sobie poczytuję wasze rozmówki i postanowiłam opowiedzieć Wam jedną historię z życia wziętą. Przyjaciółka mojej mamy przez wiele lat nie mogła zajść w ciąże. Razem z mężem jeździli po całej Polsce po lekarzach i próbowali różnych metod, ale nic. Niby zdrowi, ale dzieci nie ma. W końcu się poddali, nawet myśleli o adopcji, ale zrezygnowali. W wieku 47 lat poszła do ginekologa, bo jej się miesiączka zatrzymała, więc myślała, że to menopauza (w sumie wiek pasował). A lekarz jej na to, że ona jest w ciąży. Trochę się przestraszyli, no bo w tym wieku i w ogole... Ale nic, dziecko urodziło się zdrowe. Dwa lata później znowu brak miesiączki, no to teraz już na pewno menopauza- pewnie się domyślacie, że nie
.
Druga ciąża i kolejne zdrowe dziecko ( wieku 50 lat). Od tej pory się zabezpieczają
. Lekarz jej powiedział, że takich wyników badań jak ona to nie ma niejedna 20-stka.
Tak więc metryka swoje a życie swoje...
Pozdrawiam wszystkie 30-stki i 40-stki też!
Cześć Dziewczyny!
Ja też jestem po 30-stce i w trakcie starań. Tak sobie poczytuję wasze rozmówki i postanowiłam opowiedzieć Wam jedną historię z życia wziętą. Przyjaciółka mojej mamy przez wiele lat nie mogła zajść w ciąże. Razem z mężem jeździli po całej Polsce po lekarzach i próbowali różnych metod, ale nic. Niby zdrowi, ale dzieci nie ma. W końcu się poddali, nawet myśleli o adopcji, ale zrezygnowali. W wieku 47 lat poszła do ginekologa, bo jej się miesiączka zatrzymała, więc myślała, że to menopauza (w sumie wiek pasował). A lekarz jej na to, że ona jest w ciąży. Trochę się przestraszyli, no bo w tym wieku i w ogole... Ale nic, dziecko urodziło się zdrowe. Dwa lata później znowu brak miesiączki, no to teraz już na pewno menopauza- pewnie się domyślacie, że nie
.
Druga ciąża i kolejne zdrowe dziecko ( wieku 50 lat). Od tej pory się zabezpieczają
. Lekarz jej powiedział, że takich wyników badań jak ona to nie ma niejedna 20-stka.
Tak więc metryka swoje a życie swoje...
Pozdrawiam wszystkie 30-stki i 40-stki też!

Agi gratulacje córci niech zdrowo rośnie i o czasie przyjdzie na świat
Krzynia ty już nie na L4 tylko na B2Krzynia a jak będzie Michałek a nie Michalinka ?
))
Ja też nie mogę się doczekać kiedy będę wiedziała kto w rośnie we mniechociaż mi naprawdę wszystko jedno ważne żeby maluszek był zdrowy
Dziewczyny jak u was z wyborem imion widzę że już macie typy!U mnie masakra dla dziewczynki ciągle zmieniamy a dla chłopca nic kompletna dziura w głowie! Jak sobie z tym radziłyście?? Buźka ... a ja leże i leże ...
![]()
Widze, ze to stary watek, ale idealny dla mnie, jestem po 30 i na razie staram sie, i staram sie i nic, ale moze kiedys sie uda, wiec z usmiechem podchodze do prob![]()
Cześć Dziewczyny
Ten wątek też dla mnie ;-) bo w 33 wkrocze już niebawemkurcze nawet jak to pisze to się dziwię hihihi, bo kompletnie nie czuję tego wieku... no ale fakty nie kłamią. Nie wiem nawet kiedy to minęło.
Staramy się z mężem ponad pół roku o dzidzie, długo zwlekaliśmy z podjęciem decyzji łudząc się, ze jak zechcemy to pyk i będzie... jesteśmy parą od 10 lat i bardzo dla Naszego związku przydałby się maluszek:-)
Bedę odwiedzała ten również ten wątek, bo dzisiaj do mnie dotało, ze przekroczyłam 30-tkę
Powodzenia Wszytkim starającym się i szczęliwości Noszącym 2 serduszko:-)
Witajcie!
Ja mam juz 35 lat.Mam nadzieje,ze wkrotce dolacze do grona szczesliwych mam.!
witam dziewczynki, ponieważ skończyłam juz dawno 30stke i nadal nie posiadam maleństwa, postanowiłam dołączyć do was, przyjmiecie mnie do grona waszego??
Hihi, no ja już się sastanawiałam czy w moim wieku (32) nie będę mamą-babcią :-) Ale już jestem spokojna.
PS. Mój bąbel ma 3,6cm co odpowiada wiekowi 10t4d. Jest żywy i wszystko okA mina tatusia patrzacego w ekran monitora - bezcenna :-)