Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i mam chwilke zeby do Was luknac ;-)
ale przed ciaza takie akcje jak Twoja z opuszczeniem auta na najblizszych swiatlach zdarzaly mi sie niejednokrotnie 

ruch w ciąży jest superEsch - ćwiczenia spoko. Taki lekki aerobik i wzmacnianie. Bardzo dobrze mi zrobiło, po takiej długiej pzrerwie. Dzisiaj czuję zakwasy troche,a le idę znowu, zeby się rozruszać.
musiałam to napisac, bo przeciez jestem wielką orędowniczką ruchu! a dziś w piątek i zaawansowana grupa aerobiku
to, co Antylopki lubia najbardziej
Lenko - zaczęłam chodzić na gimnastykę dla przyszłych mam do klubu fitness dla mam :-) Niestety dzisiaj nie zdąrzyłam na zajęcia :-( Pożarłam się z moim M i na światłach opuściłam samochód i poszłam sobie w pi.... Kurde, te hormony trochę jednak dają w kość...
też to w ciąży przerabiałam. Mój gin sie pyta, czy mam humorki. Odpowiadam Mu, że pewnie i to jakie
!! A on na to: a mąż psa bierze i wychodzi z domu? Ja, że nie, to ja strzelam fochy i wychodzę. A on na to: a, to nie... to temperament, nie ciąża

Co do Suri - to mi kiedyś dawno temu pisała że ma termin na 5 marca....więc juz lada moment!!!!!cześć babeczki
wpadłam zobaczyc co u Suri ale widzę,że sie nie odzywa,wie ktos co u niej?
w lutym chyba termin miała??:-)
pozdrawiam wszyskie 30:-):-)
Krzynko a może to nie tylko hormonymoże to też charakterek ??;-);-)ale jaja, mąż nie wybiegł za Tobą ???
![]()
, musiał jechac dalej. Przez dłuższy czas byliśmy równolegle bo był korek. Dzwonił, ale nie odbierałam telefonu, to się w końcu musiał poddać i pojechał... a ja zamiast aerobiku miałam spacer przez jakieś 3 przystanki, zanim się zdecydowałam wsiąść do autobusu... Charakter też swoje robi, ale wydaje mi się, że wybucham teraz znacznie szybciej i z błachych przyczyn... Mam tylko nadzieję, że dzidzia się nie zdenerwowała przez to

no ale ja weszłam już w 24 tydzień....Zanim sie obejrzę bedzie czerwiec i tak jak Ty zacznę odliczać dni do porodu.....