reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma kontrola kontrolą...mi tu ewidentnie coś się rozwija....:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o nie chcę nic mówić ale jak już kawa nie smakuje to nie zwalaj winy na mózg! oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
kok.o -ja będę testować pewnie koło 8mej rano ale będę od razu włączać kompa jakby wyszło coś... a jak nie to idę dalej spać :-p Mnie też odrzuca od kawy hihi, i jeszcze wczoraj mówię do M: wiesz, zdenerwowałam się w pracy i brzuch mnie tak DZIWNIE rozbolał . A on mi, że co miesiąc tak mówię i czy nie wiem o tym :baffled:
Dobrze, że Was mam kobitki :happy:
Ani@k - dzięki Kochana, nie pogratulowałam Ci @ małpiszona co niniejszym czynię :tak: I ogólnie trzymam kciukasy za Ciebie, jesteś dzielna dziewczynka, mam nadzieję, że teraz już samo dobre przed Tobą !:tak:

Ostatnia edycja:
no to kochane wpadam tylko przypomnieć o moich kciukach za was &&&
i o fluidkach dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
będę w poniedziałek więc proszę mi tu powrzucać do tego czasu piękne fotki tłuściutkich II
:*

Odnośnie kawy, przed zajściem w ciążę baardzo dużo naczytałam się o objawach...o kawie i innych używkach. I zapomniałam o tym. I pewnego dnia (jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży) zaaplikowałam sobie moje ulubione "caffe frappe" (czy jak to się tam pisze) i wiecie co? musiałam kubek normalnie wylać bo mi malizną zalatywało...:szok:
Ale się cieszę że nam się tak dobrze rok zaczyna!!!!
Jestem też na wątku "starania po straconej ciąży" i tam też wysyp fasolek:-)
czyli ROK 2012 jest nasz!!!! wiedziałam, wiedziałam!!!:rofl2:

jeszcze wczoraj mówię do M: wiesz, zdenerwowałam się w pracy i brzuch mnie tak DZIWNIE rozbolał . A on mi, że co miesiąc tak mówię i czy nie wiem o tym :baffled: :tak:

hihi Muma ja wiesz, ze jakby tak pamięcią sięgnąc wstecz (i przypomnieć sobie jakże niewygodne fakty) to okaze sie, ze co miesiąc mamy TAKEI SAME ciazowe objawy, poczym po @ sie szybko o nich zapomina i na nast.miesiąc znów wnikliwe analizy eksperckie i wnioski głębokie :-D

Ani@k mój mózg nie musi mi wmawiać, on WIE ze ja kawe uwielbiam i nałogowo pijam :-) dzieki:-)

Ostatnia edycja:
kok.o -dokładnie, mózg powiedział: halo, kawa Ci smakuje przeciez, wmawiasz sobie bo masz schizę . A tak naprawdę to CI już nie smakuje , bo w niedziele robisz testa :-) A mnie kłuje DZIWNIE i koniec :-) I ma prawo mnie tak kłuć aż do testu , moge sobie być w tej ciąży chociaż te parę dni.
A i jeszcze wczoraj wieczorem byłam w sklepie i tak mi się zapragnęło Adwokata , znaczy alkoholu (normalnie nie piję w tygodniu raczej ;-)) . No ale nie kupiłam, bo skoro DZIWNIE mnie kłuje to lepiej nie, co nie ?:rofl2:

Dzisiaj jedziemy na pierwszy dzień Babci , w niedzielę na drugi i dalej zero picia :-D No bo nawet jak w niedziele nie wyjdzie jednak to w końcu .... jeszcze nie wiadomo.
Powiem Wam, że jak byłam w ciąży z Córcią to mi wyszło dopiero parę ładnych dni po terminie :tak:
Aaa i mam te testy i tak sobie patrzę na nie co miesiąc....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry