zuzanka81
...szczęśliwa mama.
CZEŚĆ KOBITKI
co do imion to dzisiaj Naszym znajomym urodził się synek Jaś
:-)
Ani@k tempka ładna oby do góry szła ,a powiedz mi słonko gdzie najlepiej mierzyć,żeby była bardziej wiarygodna?;-)bo ja od jutra zaczynam mierzenie :-)
kok.o 8 maja już będę i trzymam kciuki a kropek zdąży urosnąć do tego dnia
i nie zamartwiaj się na zapas ;-)
Muma to też masz zaplanowany już wypoczynek
ja właśnie się ogarnęłam w domu ,spakowałam Nas i cierpliwie czekam na M z pracy wróci i pojedziemy na spokojnie ,oj ja uwielbiam tam jeździć bo tam się wychowałam i tam mam całą familię prawie bo jeszcze na dolnym śląsku są :-)
:-)
będę do Was wpadać chodź na chwilę ,muszę tempkę zapisywać zgodnie z regulaminem
:-) więc będę podczytywać chyba,że wszystkie uciekacie na odpoczynek od bb ;-)no i katiuszki II nie przegapię!!!
co do imion to dzisiaj Naszym znajomym urodził się synek Jaś
:-)Ani@k tempka ładna oby do góry szła ,a powiedz mi słonko gdzie najlepiej mierzyć,żeby była bardziej wiarygodna?;-)bo ja od jutra zaczynam mierzenie :-)
kok.o 8 maja już będę i trzymam kciuki a kropek zdąży urosnąć do tego dnia

i nie zamartwiaj się na zapas ;-)Muma to też masz zaplanowany już wypoczynek

ja właśnie się ogarnęłam w domu ,spakowałam Nas i cierpliwie czekam na M z pracy wróci i pojedziemy na spokojnie ,oj ja uwielbiam tam jeździć bo tam się wychowałam i tam mam całą familię prawie bo jeszcze na dolnym śląsku są :-)
:-)będę do Was wpadać chodź na chwilę ,muszę tempkę zapisywać zgodnie z regulaminem

:-) więc będę podczytywać chyba,że wszystkie uciekacie na odpoczynek od bb ;-)no i katiuszki II nie przegapię!!!
:-( dziś mam 32 dc, gdyby coś było, to by już pokazało...do tego plamienie coraz większe, tempka spada...no nie ma się co oszukiwać, nie przywiozłam "nic" w Paryża:-(...
i pewnie znowu ten cholerny hormon!!!! ale że lekarza nie ma, to chyba sama wezmę Clo...koleżanka ma, więc mi da, a jak będe na wizycie, to powiem że wzięłam...myślicie, że dobrze kombinuję???? Wkurza mnie ten progesteron!!!! wczesniejsze badanie pokazało, że prawie go nie ma, miało to być przez cykl bezowulacyjny. Wzięłam Clo plus ziółka, pewnie owu była...a progesteron nagle jakiś kosmiczny, za parę dni mniejszy, ale i tak 2 razy wyższy niż norma. No i jak go leczyć??? najpierw miałam coś brać na podwyższenie, teraz pewnie na zbicie
No i bądź tu mądra!!!!!!
z drugiej strony plamienie w okolicach planowanej @ - wcale nie musi prognozować @ tylko.. no wiesz..