reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

CZEŚĆ KOBITKI

co do imion to dzisiaj Naszym znajomym urodził się synek Jaś :tak::-)
Ani@k tempka ładna oby do góry szła ,a powiedz mi słonko gdzie najlepiej mierzyć,żeby była bardziej wiarygodna?;-)bo ja od jutra zaczynam mierzenie :-)
kok.o 8 maja już będę i trzymam kciuki a kropek zdąży urosnąć do tego dnia :-D:tak:i nie zamartwiaj się na zapas ;-)
Muma to też masz zaplanowany już wypoczynek :tak:

ja właśnie się ogarnęłam w domu ,spakowałam Nas i cierpliwie czekam na M z pracy wróci i pojedziemy na spokojnie ,oj ja uwielbiam tam jeździć bo tam się wychowałam i tam mam całą familię prawie bo jeszcze na dolnym śląsku są :-):tak::-)

będę do Was wpadać chodź na chwilę ,muszę tempkę zapisywać zgodnie z regulaminem :rofl2::tak::-) więc będę podczytywać chyba,że wszystkie uciekacie na odpoczynek od bb ;-)no i katiuszki II nie przegapię!!!:tak:

reklama
Jeżeli Katiuszka jutro będzie testować - ja od rana bede tego pilnować:tak: byłam pewna ze dziś zatestuje..:-(

Ja temp. moerze pod językiem prez 8 minut kazdego poranka.. czasami dłuzej o 2 minuty - aby bardziej podrosła;-) nie.. żartuję.. pod językiem 8 minut, w doopce i "tam" po 5 minut chyba.. ale mi wygodniej pod jezykiem..
Kochana.. ale czad - wypocznij ile wlezie!!!

a!!! i zależy jakim termometrem będziesz mierzyć.. bo elektronicznym to tylko do "piknięcia"

zuzanka -odpoczywaj , rób zdjęcia to nam chociaż pokażesz ;-)
ja mierzyłam tempkę "tam" , termometrem elektronicznym czyli chwila moment do piknięcia ;-)
Oj też czekam z niecierpliwością na testowanko jutrzejsze:tak:
Uciekam bo już zaraz M z Julą wracają i zaczynamy weekend :-)

dziękuje dziewczyny Muma porobię :-)przynajmniej będę próbować hehehe
Ani@k ja też czuję ,że katiuszka zafasolkowała :tak::tak:i kochane dajcie mi znać nr wiecie gdzie jest :-D:tak:

więc miłego wypoczynku dziewczyny!

helllooo Babeczki!!!!
Miałam dziś nie wchodzić na BB...to znaczy poczytać tylko miałam, bez pisania....ale widzę, że się dopytujecie o moje testowanie, nie możecie się doczekać...nawet ani@k chciała jutro czatować od rana:-) Kochane jestecie!!!!!!!!:tak:
Ale niestety muszę Was rozczarować....:-(zrobiłam dziś test....dalej NIC!!!!!!:wściekła/y::-( dziś mam 32 dc, gdyby coś było, to by już pokazało...do tego plamienie coraz większe, tempka spada...no nie ma się co oszukiwać, nie przywiozłam "nic" w Paryża:-(...
No i teraz nie wiem co robić, bo mój gin będzie dopiero w piątek...pewnie napisze do niego, że się nie udało i co robimy dalej, bo ostatnio mówił, że gdyby nic, to znowu Clo i potem monitoring i ewentualnie zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka gdyby skubany nie pękał:baffled: i pewnie znowu ten cholerny hormon!!!! ale że lekarza nie ma, to chyba sama wezmę Clo...koleżanka ma, więc mi da, a jak będe na wizycie, to powiem że wzięłam...myślicie, że dobrze kombinuję???? Wkurza mnie ten progesteron!!!! wczesniejsze badanie pokazało, że prawie go nie ma, miało to być przez cykl bezowulacyjny. Wzięłam Clo plus ziółka, pewnie owu była...a progesteron nagle jakiś kosmiczny, za parę dni mniejszy, ale i tak 2 razy wyższy niż norma. No i jak go leczyć??? najpierw miałam coś brać na podwyższenie, teraz pewnie na zbicie:confused: No i bądź tu mądra!!!!!! :wściekła/y:

Katiuszka ja się na progesteronie nie znam.. jedyne co u Zuzanki podpatrzyłam ze zaczęła brać od 3dc. i do 7 dc. będzie brała.. ale nie wiem czy u was tak samo z progesteronem było .. nie pamiętam :zawstydzona/y: z drugiej strony plamienie w okolicach planowanej @ - wcale nie musi prognozować @ tylko.. no wiesz..
Temp. w okolicach planowanej @ też spada, aby później móc wzrosnąć! co jest jednoznaczne z ciążą...:tak:

Napisz do gina., oznacz wiadomosć "emergency" i poczekaj na jego odpowiedź..
Może Muma będzie miała jakąś dobrą radę.. w przerwach grilla na pewno zajrzy na BB..

A ja jakoś w kościach czuję tą Twoją ciążę.. :tak:

dzięki ani@k!!! Sprawdzę zaraz u zuzanki na wykresie. Dobrze, że mi przypomniałaś o tym, bo ona w poprzednim cyklu już mi pisała, że nadal będzie Clo brała...
Tak zrobię, napiszę do gina, że się nie udało, że biorę Clo, a jak on już będzie w pracy, to pójdę do niego na monitoring, może da coś na mój chory progesteron...jak nie, to kolejne badanie...ehhhh ręce mi już opadają...ale nie poddajemy się!!!!! :tak:Muma dała radę, kok.o, alex, kasia.natka tez...to ja nie dam??? wiadomo, że jak się już coś zaczyna paprać..to przychodzi chwila zwątpienia, załamania....no wiecie...ale co mam zrobić? trzeba wziać się w garść i ciągnąc ten wózek dalej:tak:
kasica...co osoba, to inne imiona..ale to dobrze, bo jakby wszyscy mieli taki sam gust, to wszystkie dzieci tak samo by się nazywały:-D z tego Twojego spisu mnie odpowiadają jedynie dwa...:zawstydzona/y:Marcielina i Laura...ale wiadomo, każdy nazywa sobie jak chce i nic nikomu do tego:tak:Ja nie mam tak na 100% sprecyzowanych...dla dziewczynki mamy Hania i Pola, a dla chłopca to może Marcel, Antoś...z chłopakiem gorzej...jakoś nic mi nie "leży"...podoba mi się Alek, ale mam brata, Bartus...tez mam brata...Gabryś- kuzynki synek...no i skończyły mi się pomysły :-D

Dziewczynom, które wyjechały na majówkę albo wyjeżdżają życzę super wypoczynku!!!! nadal takiej pięknej pogody, bez wiosennych burz i dużo aktywności łóżkowej hihihi...a dla zaciążonych - spokojnego relaksu na świeżym powietrzu, żeby dotlenić Fasola, Kropka, Misię i Groszka!!!!
a tym, które pracują, życzę żeby się trochę majowo poobijały!!!!

reklama
kasia.natka!!!!! najserdeczniejsze życzenia imieninowe!!!!!!!!!!! dużo zdrówka dla Ciebie i dla Misi, spokojnych ostatnich dni ciąży, bezbolesnego, szybkiego, szczęśliwego porodu oraz wspaniałego, ślicznego bobaska!!!! buziaczki Kochana!!!!!!

Do góry