zuzanka81
...szczęśliwa mama.
CZEŚĆ KOBITKI
co do imion to dzisiaj Naszym znajomym urodził się synek Jaś
:-)
Ani@k tempka ładna oby do góry szła ,a powiedz mi słonko gdzie najlepiej mierzyć,żeby była bardziej wiarygodna?;-)bo ja od jutra zaczynam mierzenie :-)
kok.o 8 maja już będę i trzymam kciuki a kropek zdąży urosnąć do tego dnia
i nie zamartwiaj się na zapas ;-)
Muma to też masz zaplanowany już wypoczynek
ja właśnie się ogarnęłam w domu ,spakowałam Nas i cierpliwie czekam na M z pracy wróci i pojedziemy na spokojnie ,oj ja uwielbiam tam jeździć bo tam się wychowałam i tam mam całą familię prawie bo jeszcze na dolnym śląsku są :-)
:-)
będę do Was wpadać chodź na chwilę ,muszę tempkę zapisywać zgodnie z regulaminem
:-) więc będę podczytywać chyba,że wszystkie uciekacie na odpoczynek od bb ;-)no i katiuszki II nie przegapię!!!
co do imion to dzisiaj Naszym znajomym urodził się synek Jaś

Ani@k tempka ładna oby do góry szła ,a powiedz mi słonko gdzie najlepiej mierzyć,żeby była bardziej wiarygodna?;-)bo ja od jutra zaczynam mierzenie :-)
kok.o 8 maja już będę i trzymam kciuki a kropek zdąży urosnąć do tego dnia

Muma to też masz zaplanowany już wypoczynek

ja właśnie się ogarnęłam w domu ,spakowałam Nas i cierpliwie czekam na M z pracy wróci i pojedziemy na spokojnie ,oj ja uwielbiam tam jeździć bo tam się wychowałam i tam mam całą familię prawie bo jeszcze na dolnym śląsku są :-)

będę do Was wpadać chodź na chwilę ,muszę tempkę zapisywać zgodnie z regulaminem