Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katiuszka podobnie "odwleka" powrót z Anglii moja koleżanka. Niby wrócić chcą.. ale.. jest to ale.. i trzyma ich tam właśnie kasa.. i możliwości.
Zobacz jaki wykres ma Kok.o! Wzorowy a spadki też bywały..
Idź jutro do lekarza!!!

dobra, ja uciekam, ide pokimać na Gwiezdnych Wojnach ;-):-)
pa, do jutra![]()
tak, dalej nic, więc co? nie ma się co łudzić, nie?Katiuszka testowałaś dziś??? i nic???![]()

A poza tym to przeciez zygzaki są OK, nie? ;-):-)cześć Dziewczynki, witamy nowe na wątku - proszę się zaopatrzyć w testy ciążowe (ja z tych, co to dołączyły i zaszły)
Ani@k - jak godzin zobaczyłam o aż w szoku byłam, że już tu urzędujesz, a Ty tylko mała przerwa w spaniu, haha. a dokładnie na tych Karaibach to gdzie? bo ja sobie wyznaczyć plan podróży chcę.
Bzzz, toż to się nie godzi tak długi urlop! w PL żyjemy przeca
Kok.o - spinning? daj Ty Ani@k się wykazać, a Ty się relaksuj!
Muma, cudnie tak urządzać pokój dla malucha, aranżacje w necie powalają, ale ceny mebli dla dzieci - porażka
coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam, cóż - oddalam się ogarnąć lokum, później pewnie na jakiś spacer, będę wpadać
aaaa już wiem - lopop, gdzieś TY? ja tu z rozpuszczałkową na Ciebie czekam!
wiem kochana widziałam i dziękowałam ;-) a czy jestem tam częściej...ostatnio to rzadko gdziekolwiek zaglądam no chyba że na allegro bo wciąż dokupuję rzeczy których mi brakujeKasia.natka ja Ci życzenia na FB złożyłam.. bo tam czasami częściej bywasz..![]()
.

ona nawet nie wie jak mi ulżyła :-)
ciąg dalszy majówki
matko!!!! jaki mam ciężki okres
dawno takiego nie miałam...a bolesny!!! na tabletkach jadę od rana.
no zobaczymy wzloty i upadki mojej tempki
niech on się nad tym głowi, w końcu to on jest lekarzem, nie?;-)
Ale zuzanka wróci opalona!!!! a bzzzz przemoczona