• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kruki macie?? wow! kurcze, ja tylko w Tatrach widziałam kruki, z daleka jak krążyły sobie po niebie. a i widziałam jeszcze w Tower of London. Fajne ptaszyska:-)
a ja nawet nie bardzo daleko mam gniazdo boćka, siedzi juz na jajkach :-)

reklama
aaaale fajosko! ech, zazdraszczam tych pobudek z ptakami :tak::-) (Mamie chyba, bo Ty miastowa na karaibach teraz;-):-D)

ja bede juz uciekać, do jutra :*
papa :happy2:

co do bociana to widziałam już!!...nawet dwa!!jedziemy do rodzinki,a tu na łące chodzi sobie boociek,a zaraz obok na słupie w gniezdziec drugi siedzi sobie!!!

Ja się tylko przywitam i uciekam.. dziś dzień emocji!!! i niesamowitych (zapewne) wrażeń ;-) będę obserwować czy za moim oknem buduje gniazdo srok czy sroka:-)

Kasica 2 bociany!!!! oooooo!!! no to się kochana przygotuj!!!!
Lumina a no prawda..

witam się w piekny słoneczny dzień!!!!:-)u nas pogoda pięęęknaaa!!juz słonko grzeje,ze hej!!!jedno pranie juz rozwiesiłam,drugie sie pierze,ja biore się za sprzatanie!mój Adam cos juz w ogródku robi,bo bardzo lubi,i sobota tak minie,jeszcze jutro i w poniedziałek juz do pracy....:wściekła/y:

reklama
witam się dzisiaj po raz ostatni z pięknej przemoczonej krainy ... zazdroszczę wam tego słoneczka, oj zazdroszczę ....ale już jutro będę pochłąniałą witaminę D :-D
Co do stosowania żelii intymnych też czytałą gdzieś w mądrych nowinkach ze nie pomagają - wręcz przeciwnie ... JEŚLI CHODZI O MUCOSOLVAN - JA STOSOWAŁĄ TERAZ PIERWSZY RAZ I SPOKOJNIE DAJE RADĘ BEZ ŻELU :)
katiuszko - jakbym nie musiała lecieć samolotem to nakupiłabym masę fajnych rzeczy - a tak ograniczyłam się do drobiazgów :tak:to coś jak u nas "pchli targ" tylko ceny są bardziej symboliczne, bo w polsce to każdy na wszystkim chce zarobić !
kok.o - słońce na pewno wszystko będzie w porządku, chociaż w pełni rozumiem twoje obawy ... Pomyśl też że tyle osób myśli o tobie ciepło więc musi być tylko dobrze
Ani@k -ładnie to tak ptaszyska podglądać ?! Może one też potrzebują trochę intymności ... zobaczysz jak załapią że ciągle je podglądasz to się tak zabarykadują że drzewo zasłonią swoją budowlą !!!
kasica - poopalaj się za mnie troszkę prosze :)
A ja w końcu nie pojechałam dzisaij na car boot bo tak padało że ..... w zasadzie jak zwykle :) za to zaczęłam fajną książę - zaraz będę jej szukała w sieci bo nie będę zabierała komuś tam .... Dzisiaj mam dzień pakowania , coś czego nie znoszę ... Idę zatem poczytać :) MIłego słonecznego dnia dziewczynki ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry