witam się dzisiaj po raz ostatni z pięknej przemoczonej krainy ... zazdroszczę wam tego słoneczka, oj zazdroszczę ....ale już jutro będę pochłąniałą witaminę D
Co do stosowania żelii intymnych też czytałą gdzieś w mądrych nowinkach ze nie pomagają - wręcz przeciwnie ... JEŚLI CHODZI O MUCOSOLVAN - JA STOSOWAŁĄ TERAZ PIERWSZY RAZ I SPOKOJNIE DAJE RADĘ BEZ ŻELU
katiuszko - jakbym nie musiała lecieć samolotem to nakupiłabym masę fajnych rzeczy - a tak ograniczyłam się do drobiazgów

to coś jak u nas "pchli targ" tylko ceny są bardziej symboliczne, bo w polsce to każdy na wszystkim chce zarobić !
kok.o - słońce na pewno wszystko będzie w porządku, chociaż w pełni rozumiem twoje obawy ... Pomyśl też że tyle osób myśli o tobie ciepło więc musi być tylko dobrze
Ani@k -ładnie to tak ptaszyska podglądać ?! Może one też potrzebują trochę intymności ... zobaczysz jak załapią że ciągle je podglądasz to się tak zabarykadują że drzewo zasłonią swoją budowlą !!!
kasica - poopalaj się za mnie troszkę prosze

A ja w końcu nie pojechałam dzisaij na car boot bo tak padało że ..... w zasadzie jak zwykle

za to zaczęłam fajną książę - zaraz będę jej szukała w sieci bo nie będę zabierała komuś tam .... Dzisiaj mam dzień pakowania , coś czego nie znoszę ... Idę zatem poczytać
MIłego słonecznego dnia dziewczynki ....