Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-)
jak samopoczucie?fasolek daje coś już we znaki?
:-)tulę Was moje drogie cieplutko!no kasica aleś mnie wystraszyła!!! bo mój lekarz mówił, że wysokiego progesteronu po owulacji się nie zbija, trochę zgłupiałam, ale skoro on jest lekarz ginekolog a do tego endokrynolog, no to chyba zna się na hormonachjeju!!co ja piszę!!miałąm problemy z PROLAKTYNĄ!!a nie z progesteronem!!!przepraszam,juz nie wiem co piszę![]()

no i to by było na tyle z ważniejszych rzeczy u mnie;-)A pogodę mamy naprawdę do bani...ogólnie czasami lubię taką pluchę, właśnie po to, żeby poleżeć pod kocykiem z książką lub przy dobrym filmie...ale nie non stop!!!!
ale co ja mogę zrobić? bez sensu narzekać, jak nie mam na to wpływu, nie? idę przekręcić szaszłyczki...w piekarniku
bo przecież nie na grillu
a tak w ogóle to nasz grill chyba zardzewieje w tym roku

:-(a na progesteron nie dał Ci nic ?a może Ani@k podgląda jak to się robi teraz na wiosnę może jakieś nowe pozycje ptaszki przyjmują 

zuzanko, ja idę do niego tak wcześnie z dwóch powodów, po pierwsze, jego już nie ma od czwartku, więc zostaje tylko środa, a po drugie...powiedział, że szkoda, że nie przyszłąm pod koniec cyklu, to wtedy zobaczyłby moje jajniki, ale że ja o tym nie wiedziałam, to czekałam na @, żeby do niego iść. No jakoś się nie dogadaliśmy...I też z tego względu kazał mi zażywać Clo po pół tabletki, bo nie wie jak tam moje jajniki po ostatnim cyklu. Niby mówił, że powinno być ok, bo nic mnie bolało, żadnych bóli brzucha, gorączki i takich tam różnych...ale tylko przez usg można na pewno stwierdzić czy wszystko jest dobrze. A na progesteron nic mi nie dał, bo powiedział, że po owulacji nie ma za wysokiego progesteronukatiuszka no to znowu na clo widzę? a kiedy masz kochana wizytę i usg widzę już we środę ,to wcześnie jakoś 7 dc??? ja we wtorek mam mieć usg i zobaczę jak mój pęchol się ma :-)a później odpuszczam clo bo nie chce cały czas na chemii lecieć :-(a 8 czerwca mam drożność jajowodów więc zobaczymy co z moimi jajowodami czy po operacji nie zrobiły się zrosty:-(a na progesteron nie dał Ci nic ?a może Ani@k podgląda jak to się robi teraz na wiosnę może jakieś nowe pozycje ptaszki przyjmują
a ja nie wiem jak to z tempką jest Ty zaczęłaś od 1 dc a ja jak @ się skończyła i mam strasznie wysoką tę tempe!?
No to co się miałam kłócić
A dlaczego nie chcesz więcej brać Clo??? źle się czujesz po tym??? ja zamierzam brać ile trzeba i ile można...no chyba, że uda mi się zajść szybko
a jak już zmierzyłam, to wydawało mi się, że jakiś dziwny pomiar i tak olewałam to. Ale teraz mierzę sumiennie, w prawdzie termometrem elektronicznym, dla mnie jest lepszy, bo szybki i pika jak już pomierzy, ale Muma też takiego używała i było ok. U mnie jest jeszcze to, że ja musze jakieś 7-8 dni po owu badać progesteron, a nie zawsze wiem kiedy owu była...a tak to jak do testów owulacyjnych dadam jeszcze pomiar, tzn. wzrost temperatury, to mam nadzieję, że łatwiej mi będzie znaleźć odpowiedni dzień na badanie, a nie latać co 5 dni, bo za wcześnie zrobiłam. Ehhh już łeb pęka od tych kombinacji, ale co zrobić??? 
faktycznie dziwna...zamiast w górę, spada...może na początku mierzenia miałaś jakiś stan podgorączkowy wywołany jakimś wirusem??? kurcze... nie wiem...może kok.o Ci powie o co chodzi, bo ona ekspertka w tych klockach
No nic, mierz dalej, zobaczymy co będzie dalej się z tym działo.ani@k a co Ty taka zmęczona po tej majówce? za dużo wrażeń? aaa no i tempka całkiem fajna...taka jak u kok.o!!!!! i efekt też taki będzie jak u niejKciuki zaciskam!!!!!
stres nie prowadzi do niczego dobregoale jak tu sie nie stresowac???jak nie myslec o ciąży????jeju,czy jest na to jakis "przepis"???
Ani@k trzymam kciuki &&&&&&bo widzę po wykresie ,że czekamy teraz na II tłuste ładne krechy!!!!!
przwiduję że za 2 góra 3 dni będe robić powyższy przepis
aha a jeszcze w ciekawych rzeczy..to ani@k podgląda ptaki jak się ...no ten tego...jakaś zboczona babka z niej wyszła![]()
a może Ani@k podgląda jak to się robi teraz na wiosnę może jakieś nowe pozycje ptaszki przyjmują![]()
Zuzanka ma rację.. skoro Szybki Lopez nawalił to może od ptaków się czegoś jego następca nauczy
:-) a ja jakos nie mogę zebrać się w sobie,zeby mierzyc temp.!!sama nie wiem!!nigdy nie mierzyłam,nie wiem,czy dobrze bedzie mi to wychodzic itd...i juz kolejny cykl odpuszczam sobie!!!ps.i pewnie nie ostatni...znając mnie
![]()
Spokój jest potrzebny najbardziej!!!
tzrymam kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-)