Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż mnie tyłek boli
szukałam jakiś fajnych wakacji..na razie mam wstępne oferty, ale jeszcze nic pewnego. Nawet nie wiem jeszcze kiedy...w grę wchodzi połowa czerwca, albo wrzesień. W sezonie nie chcę się pchać, bo tłumy straszne, do tego te wszędobylskie dzieciory
Póki nie mam swoich, wolę wakacje spędzać w spokojniejszych terminach i rewirach
:-)
niby nie dużo, ale siedzieli ponad tydzień. Wyczyn był, że hoho!!!! Ale jak piszesz, że będziesz miała kucharkę, to już to jest bardzo duża pomoc. A ile ludzi się spodziewasz? skoro wynajmujesz świetlicę, to trochę będziesz miała tych gości komunijnych

w środę się okaże czy wszystko "tam" w porządku
zuzanka ja też tak myślę, że to od Clo...to nie są jakieś silne bóle, bardziej jakby kłuciekatiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(
tak mnie kuło na owu...no ale nie w 5dc...no nic, do środy wytrzymam
samo znalezienie oferty trochę zajmuje, a jeszcze później sprawdzałam opinie o hotelach, prognozowaną pogodę, atrakcje w pobliżu,plaże itp...naprawdę to zajmuje tyle czasu, że szok!!!! ale cieszę się, że się tym zajęłam, bo nie myślę cały czas o ciąży, dlaczego się nie udaje itp...może jak przestanę o tym myśleć tak obsesyjnie, to akurat to mi pomoże w zajściu
taką mam cichą nadzieję...;-)
a czy ON czy ONA...no przecież kiedyś się dowiesz, nie?!!!:-) najpózniej podczas porodu
" Wykorzystujemy ogromną siłę przeliczeniową komputera, możliwości statystyki oraz Twoją wiedzą o swoim ciele, aby wskazać Ci Twoje dni płodne i termin owulacji." (cytat z tego portalu)
wow!! no poważnie brzmi !;-)superserwer do obliczania średniej arytm ? (no, jeszcze dodawanie i odejmowanie moze obciązyć te niezliczoność rdzeni
)
ja jestem na "nie " jesli chodzi o wszelkie "automaty" do wyznaczania dni płodnych, a juz w ogóle do wyznaczanie terminu owu (tu bez monitoringu ani rusz... a przez net to chyba sie nie da)
p.s. ja jestem na enpr tylko dlatego, by w sygnaturce wykres sobie umiescic;-)