Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aż mnie tyłek boli
szukałam jakiś fajnych wakacji..na razie mam wstępne oferty, ale jeszcze nic pewnego. Nawet nie wiem jeszcze kiedy...w grę wchodzi połowa czerwca, albo wrzesień. W sezonie nie chcę się pchać, bo tłumy straszne, do tego te wszędobylskie dzieciory
Póki nie mam swoich, wolę wakacje spędzać w spokojniejszych terminach i rewirach
:-)
niby nie dużo, ale siedzieli ponad tydzień. Wyczyn był, że hoho!!!! Ale jak piszesz, że będziesz miała kucharkę, to już to jest bardzo duża pomoc. A ile ludzi się spodziewasz? skoro wynajmujesz świetlicę, to trochę będziesz miała tych gości komunijnych

w środę się okaże czy wszystko "tam" w porządku
zuzanka ja też tak myślę, że to od Clo...to nie są jakieś silne bóle, bardziej jakby kłuciekatiuszka to może być od CLO ja brałam wcześniej w cyklach po 1/2 tabletki i miewałam bóle brzucha /podbrzusza to jest jednak silny środek ,a ja nie chcę brać już w następnym clo bo organizm się przyzwyczaja i później nie chce sam działać !!siedzisz cały dzień na kompie i nic się nie odzywasz :-(
tak mnie kuło na owu...no ale nie w 5dc...no nic, do środy wytrzymam
samo znalezienie oferty trochę zajmuje, a jeszcze później sprawdzałam opinie o hotelach, prognozowaną pogodę, atrakcje w pobliżu,plaże itp...naprawdę to zajmuje tyle czasu, że szok!!!! ale cieszę się, że się tym zajęłam, bo nie myślę cały czas o ciąży, dlaczego się nie udaje itp...może jak przestanę o tym myśleć tak obsesyjnie, to akurat to mi pomoże w zajściu
taką mam cichą nadzieję...;-)
a czy ON czy ONA...no przecież kiedyś się dowiesz, nie?!!!:-) najpózniej podczas porodu
" Wykorzystujemy ogromną siłę przeliczeniową komputera, możliwości statystyki oraz Twoją wiedzą o swoim ciele, aby wskazać Ci Twoje dni płodne i termin owulacji." (cytat z tego portalu)
wow!! no poważnie brzmi !;-)superserwer do obliczania średniej arytm ? (no, jeszcze dodawanie i odejmowanie moze obciązyć te niezliczoność rdzeni
)
ja jestem na "nie " jesli chodzi o wszelkie "automaty" do wyznaczania dni płodnych, a juz w ogóle do wyznaczanie terminu owu (tu bez monitoringu ani rusz... a przez net to chyba sie nie da)
p.s. ja jestem na enpr tylko dlatego, by w sygnaturce wykres sobie umiescic;-)