zuzanka81
...szczęśliwa mama.
katiuszka no to fajnie ,że wszystko dobrze ,mam nadzieję,że będzie pęcherzyk dominujący i pęknie ładnie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a na implantacje to trochę za wcześnie bo moje jajo dopiero (jak doszło do zagnieżdżenia :-)
) to zacznie objazdówkę po okolicy a dopiero za 6 dni będzie spoczywać na laurach
(i wtedy zaczyna się implantacja 

)
kasia.natka będzie poród naturalny i będzie wszystko dobrze nie masz co się martwić jesteś młoda i zdrowa więc szybko i gładko pójdzie no i faktycznie zapisz sobie jakiś nr telefonu i napisz po wszystkim abyśmy wiedziały ,że niunia już na świecie a u Ciebie wszystko dobrze
miłej nocki kochane...
) to zacznie objazdówkę po okolicy a dopiero za 6 dni będzie spoczywać na laurach
(i wtedy zaczyna się implantacja 

) kasia.natka będzie poród naturalny i będzie wszystko dobrze nie masz co się martwić jesteś młoda i zdrowa więc szybko i gładko pójdzie no i faktycznie zapisz sobie jakiś nr telefonu i napisz po wszystkim abyśmy wiedziały ,że niunia już na świecie a u Ciebie wszystko dobrze

miłej nocki kochane...

łezka mi poleciała dziś z rańca.. ale już jest dobrze.. na jutro przewiduję wizytę maupy..
ble..
Ale za to na lewym dojrzał dwa pęcherzyki, w sam raz na mój dzień cyklu, jajnik nie przestymulowany, więc wszystko ok po Clo..nawet mogłam brac normalną dawkę, a nie pół. Aha...i winko działa, endometrium 3-liniowe (????) i odpowiedniej grubości

no ale nastepny cykl, w pełni majowy bedzie Twój! znaczy następcy Szybkiego Lopeza ;-):-)
w dodatku palce mi puchna czasem z goraca