Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lapis_Lazuli pisze:Ja też witam :laugh:
U nas też śnieg jest znowu ale nie taki piekny, a jeszcze zapowiadali że w przyszłym tygodniu będą minusowe temp. po prostu koszmar.
Anusienko, a dlaczego ten zabieg robi się bez znieczulenia? Tak pytam pro forma, choć wiadomo jesli będzie trzeba...brr Zbieram się zaraz i jadę na miastobo dostałam keidyś jakieś wezwanie z urzędu do odebrania pisma o podatkach a nie bylam nigdzie jak pisalam pracę, i mam nadzieję ze mnie nie zamkną :
Anusienko,to życzę Ci abyś się tak umówila,zeby jak najszybciej mieć to z głowy![]()
Lapis_Lazuli pisze:Co to za pisanie, o tym że się ktoś nie obudzi!!!NIE WOLNO O TYM NAWET MYSLEĆ!!!!
No a teraz z innej beczki, Ty musisz sobie Anusienko coś na weekend wymyśleć, takiego super rozweselajacego i relaksującego, żeby byo przyjemnie, a nastepny weekend będzie już po wszystkim :laugh: Anusieńko, chciałam Ci napisać, że choć będę miała w czwartek obronę to pomyślę o Tobie pozytywnie, zanim zacznę się soba stresować![]()
No to idę sie upiększać![]()
Lapis_Lazuli pisze:Anusienko, może jak będziesz myśleć o mojej obronie, która sie tak naprawdę nijak ma do Twojego zabiegu (ale i tak człwoiek nie ustrzeże się stresu) to Ci szybciej minie![]()