reklama
anusieńka
Fanka BB :)
Lapis_Lazuli pisze:Ja też witam :laugh:
U nas też śnieg jest znowu ale nie taki piekny, a jeszcze zapowiadali że w przyszłym tygodniu będą minusowe temp. po prostu koszmar.
Anusienko, a dlaczego ten zabieg robi się bez znieczulenia? Tak pytam pro forma, choć wiadomo jesli będzie trzeba...brr Zbieram się zaraz i jadę na miastobo dostałam keidyś jakieś wezwanie z urzędu do odebrania pisma o podatkach a nie bylam nigdzie jak pisalam pracę, i mam nadzieję ze mnie nie zamkną :
Anusienko,to życzę Ci abyś się tak umówila,zeby jak najszybciej mieć to z głowy![]()
ten pierwszy robi sie bez znieczulenioa bo nie widzą takiej potrzeby- jedynie p/bólpwe i rozkurczowe- bóle jak przy @ - zależy ajkie kto ma bóle???
Ja też Was witam moje trzydziechy ;D
Anuś przez kolano zaraz dostaniesz
co to za głupoty, że się nie obudzisz
Lapisku pamiętam moją obronę - ale się denerwowałam, oczywiście wszyscy mówili, że niepotrzebnie - ale i tak stresik był w sumie niepotrzebnie ;D
No dziewczyny ja nie wiem jak sobie w czwartek poradzę, chyba będę musiała wziąć urlop, - obydwie ręcę będą zajęte na kciuki
Anuś przez kolano zaraz dostaniesz
Lapisku pamiętam moją obronę - ale się denerwowałam, oczywiście wszyscy mówili, że niepotrzebnie - ale i tak stresik był w sumie niepotrzebnie ;D
No dziewczyny ja nie wiem jak sobie w czwartek poradzę, chyba będę musiała wziąć urlop, - obydwie ręcę będą zajęte na kciuki
anusieńka
Lapis_Lazuli pisze:Co to za pisanie, o tym że się ktoś nie obudzi!!!NIE WOLNO O TYM NAWET MYSLEĆ!!!!
No a teraz z innej beczki, Ty musisz sobie Anusienko coś na weekend wymyśleć, takiego super rozweselajacego i relaksującego, żeby byo przyjemnie, a nastepny weekend będzie już po wszystkim :laugh: Anusieńko, chciałam Ci napisać, że choć będę miała w czwartek obronę to pomyślę o Tobie pozytywnie, zanim zacznę się soba stresować![]()
No to idę sie upiększać![]()
A ja zacisnę mocno piąstki podczas badania - i bynajmniej nie z bólu - tylko za TWOJĄ obronę
anusieńka
Lapis_Lazuli pisze:Anusienko, może jak będziesz myśleć o mojej obronie, która sie tak naprawdę nijak ma do Twojego zabiegu (ale i tak człwoiek nie ustrzeże się stresu) to Ci szybciej minie![]()
Twoja obrona jest tak samo ważna i napewno dla Ciebie stresujaca - będę myśleć i szybciej minie
reklama