Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny,
ja tylko na chwilę wpadłam się przywitać. Dziś dzień pod tytułem "mega"
zuza..jesteś mega...i sama wiesz za coa ja wierzę, że mega ludziom mega rzeczy się przytrafiają. Nim się nie obejrzysz, a będziesz tulić maleństwo w ramionach, a później jeszcze jedno i jeszcze jedno.....
Muma..Ty tez jesteś mega, i masz mega listęi ja listę sobię już skopiowałam i będę się nią podpierać
a ja mam dzisiaj usg połówkowe...i mam stresa, nie wspominając że jest on mega
Całuję Was wszystkie.

i po Cudzie mam tą samą karuzelkę. do tego jeszcze mata edukacyjna z FP, leżaczek bujaczek z rainforesta i krzesełko z rainforesta (takiego miałam fizia w pierwszej ciąży na FP rainforest, ale trza przyznać, że kolory ma super). Teraz zamówiłam u sis w UK matę z Tiny Love, o taką TINY LOVE MATA EDUKYCYJNA GIGANT 100x150CM (2630614384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale w UK niższe ceny. 

o raaany 

heh...to były czasy.....

jak się to czyta...to kurczę dużo tego...
no ale co poradzić...
W czwartek idę na usg połówkowe do szpitala, ale na papierku od nich mam, że to jest tylko usg, a nie wizyta u położnej. Spróbuję się popytać, ale pewnie wielkie gów...się dowiem
A o co chodzi z tym cukrem?? w ciąży sam potrafi skoczyć czy co??? a już myślałam, ze z górki....Coś się się przypomina, ze moja kuzynka jak była w ciąży z bliźniaczkami, to miała problemy z cukrem i właśnie chodziła do diabetologa...czy diebetyka...nie wiem dokładnie...ale miała dietę i nie musiała brać insuliny. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie!!!!! a czujesz się jakoś inaczej przez ten cukier???
mężuś się podleczy i zaraz zaciążysz!!! nie martw się na zapas czy to się uda po miesiącu kuracji czy potrwa to troszkę dłużej. Grunt to działać i myśleć pozytywnie!!!! kciukasy za Adama&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Najpierw były to delikatne "bańki", a teraz już mocniej czuję, że to jest jakiś jego ruch:-) Fajne uczucie...na poczatku takie jakieś dziwne, ale teraz już fajne. Mój M. nasłu****e, dotyka brzucha jak Młody wierzga, ale na razie nic nie udało mu się wyczuć
Pewnie niedługo i on poczuje. Piszę o dzidzi "Młody" bo nie możemy się dogadać względem imienia...a ja już nie chcę dziecku w głowie miszać, bo raz był Hanią, raz Julkiem...A mojemu M. coś Julek nie bardzo się widzi....tzn. podoba mu się, ale nie może sobie zgrać, że Julek to jego syn
Moje typy to Julian albo Emil...a jego Aleksander. Mnie się Aleksander tez bardzo podoba...ale moj brat tak ma na imię, z resztą sama mu je nadałam, bo byłam jego chrzestną i miałam możliwość wybrania imienia;-) Tak więc sama nie wiem...chyba za dużo tylko Alków w rodzinie
ahaa...bo u nas byłby Alek, a nie Olek jak u Mumy.
;-)