reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć wszystkim...Ja jeszcze dziś i weekedn!jutro wyjazd do rodzinki sie szykuje nam!!!Dziś mam 30 dc.@ nie ma nadal..........qrfa ,co jest??!!boje się,ze cos "poprzestawiało"sie i cykl bedzie popierniczony!!!!!masakra jakas!!!!!!!!!!!,rano zmierzyłam temp.mam 36,6 czyli książkowo!!!!!

reklama
cześć dziewczyny

a ja wczoraj miałam przygodę wylądowałam w szpitalu na ostrym dyżurze :-(,tak mnie rozbolał brzuch ,że nie mogłam wytrzymać....zrobiono mi badania ginekologiczne ,mam wszystko ok macica rozszerzona,endometrium 24 mm ,jajniki ładne bez zmian ,Pani dr powiedziała ,że zaciska kciuki bo wszystko wskazuje na ciążę ,ale w 25 dc co oni mogą wiedzieć ,zresztą nie nastawiam się jak ostatnio :no: jak zbadali mnie ,wysłali do chirurga z podejrzeniem o wyrostek,ale po 2 h badań i kroplówki stwierdzili,że nic mi nie jest i wysłali do domu wróciłam po 23 zmęczona i dalej z bólem brzucha :-(no i jak widać temperatura zaczyna spadać ....

przepraszam,że tak o sobie ale uciekam ,bo dzisiaj mam trochę spraw .

Miłego dnia

zuzanko,ja pamietam jak pare mc.temu mierzyłam temp.była dosyc wysoka,a co ....dostałam @!!!!!wiec to,ze spada to wydaje mi się,ze wcale jeszcze nic nie znaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!takie jest moje zdanie,dzis niżej,jutro wyżej bedzie:-):-):-):-) głowa do góry kochana!!!!!!!!!!!to współczuję,miałas wieczor z "przebojami"nie zbyt miłymi.....................a dziś jak?????????juz dobrze się czujesz?????

Zuza ja wlaśnie zagłębiałam sie w lekturę 'wzdęcia przyrost wagi po dupku..w ciąży' Kochana, ja wiem, sama się zdeklarowałam - do niczego nie zmuszam w tym cyklu - ale wszystkim czym mogę zaciskam kciuki, Boże spraw aby ten ból Zuzy to było TO!!!!!!!!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzięki kasica :*** ,brzuch nadal boli niestety ,

mam jakiś wzdęty i prawa strona mnie boli ,ale jak wyniki dobre to znaczy ,że wszystko jest dobrze,może na tle nerwowym sama nie wiem .ale zaraz się zajmę to mi przejdzie ;-)

aaa i jeszcze Zuza - Ty jesteś teraz w trakcie picia ziół!!!!!!!! wiesz co one mogą zdziałać???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasica
a Ty pijesz ziółka????? bo się przymierzałaś kiedyś..

Ani@k kochana jesteś właśnie ide sobie zaparzyć bo wczoraj nie piłam bo jak pojechaliśmy to wróciłam późno i zapomniałam , zaciskam zęby mocno ,mam nadzieję,że to to nawet lekarka daje mi nadzieję,ale znowu się nastawię,lepiej się nie nastawiam , a możliwe jest żeby w 25 dc zobaczyła maleńki pęcherzyk? raczej nie :no::zawstydzona/y::-(

Zuza teraz nie pij, jeden dzień jak nie piłaś nic się nie stanie, wieczorem zioło wypij, po ziołach mój cykl skrócił się o 5 dni.. u Ciebie też może być zmiana.. a w terminie spodziewanej @.. aa już nic więcej nie będę pisać..:-) bo źle jak kciuki są zaciśniete.. :*****

(przypomnij sobie kiedy Muma test pozytywny ujrzała) :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry