reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzien dobrek,

u nas tez przyjemnie jesli chodzi o pogode....
Aleksis, achaaaa, ja bym chyba tyle nie wytrzymala z tym czekaniem na testa...:zawstydzona/y:

Kasica jak tam u ciebie?

Kok.o no wlasnie jakos nie wierze w te kalendarze....zobaczymy... A ty juz, ze tak zapytam zorganizowalas pokoik dla ChybaEwy??

Ani@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze :-D

Hejka Laski:cool2:

O widzę Zuzanka się trzyma ostro, może w końcu się udało.

Mała Gatta się rozwija? Mmmm gratulacje córci.

A ja już lepiej.
Nie wiem czy to normalne, że po HSG wszystko w środku boli jak się chodzi nawet kilka dni po. Zdjęcia ładnie wyszły i kontrast przeszedł a bardzo bolało. Czyżby były zrosty i podczas przepływu kontrastu porozrywały się. Bo ja sama nie wiem. Z lekarzem nie miałam siły rozmawiać po "zabiegu" tak to w samym szpitalu nazywali, znieczulenie dało się bardzo we znaki. Wizyta u lekarza prowadzącego na początku listopada. Choć przyznam się, że przytulanko z M już mniej bolało niż zwykle.

Ani@k ty może cię zgaga piecze i dlatego ci gorąco:-p

U mnie też zimno jak cholera:eek:
eeee zgagę??? nie czuję.. więc to nie od zgagi..:-)

Ani@k pokupuj te w ikea, koszt maja niski, a jakby ci przyszlo do glowy wywijac nogami jeszcze w tym tygodniu to i straty beda mniejsze :-D
nie wypali u mnie, najblizsza ikea w poznaniu lub w berlinie.. zanim dojadę, zanim transport zamówię.. chyba ze Kok.o we wrocku kupi i mi przyśle :-p:laugh2:

Dzień dobry,

witam się przy herbatce zielono jaśminowej.

Aleksis
mi się chińska przepowiednia sprawdziła:)
ani@k u mnie też zimno jak diabli. Ty faktycznie masz karaiby:)

Do napisania potem
:*

hehe Ani@k dawal linka z modelem lampy, kupie kilka i podeśle na karaiby;-) a wzamian Ty ciepełka troszke odeślesz;-):-)
chociaż jakieś słonce wygląda juz nieśmiało zza chmur...

Gatto ChybaEwa na razie nie bedzie miała pokoiku, zainstalujemy ją w sypialni, zeby za duzo w nocy nie łazić;-) No i , nie ukrywam, ja bardzo cenie sobie jej przyszły pokój;-):-) (mamy tam biuro/komputerownie/biblioteke ). Wiec na poczatku troszke pomieszkamy w sypialni razem we trojke;-) a potem jakoś trza bedzie przeorganizować mieszkanie.
heh.. moze kieeeeeedys, w innym zyciu, dorobimy sie wiekszego mieszkania:sorry:

a! ide dzisiaj z eMem na szkolenie z rodzenia, pierwszy raz;-):-)

Ostatnia edycja:
Bzzzz a co ty sobie dzis wagary zrobilas?? czy jakies swieto jest?:eek: bo chyba nie siedzisz w pracy pod kocem?:-D

Kok.o rozumiec! Powodzenia w szkole rodzenia! Ciekawe kiedy u mnie takie cudo zorganizuja:happy:

Haszitka kurcze nie wiem, ale chyba tak dlugo po nie powinno bolec:eek:

cześć dziewczyny

witam się i ja zimno dzisiaj ,poniedziałek....

ja jeszcze w piżamie ,bo nie chce mi się dzisiaj kompletnie nic!!!obiadek mam to nie muszę robić ...chyba dzisiaj książka będzie cały dzień ....

miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry