reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dzień dobry:-)
witam się z pochmurnego Lądka;-)
ale jaja!!! zaspałam!!! chyba pierwszy raz w życiu:tak: wczoraj po południu zabrałam się za robienie pierogów ze śliwkami. Tyle mi tego wyszło, że zaprosiłam szwagra z żoną na obiado-kolację. Tak się najedliśmy, że jak oni pojechali ja od razu poszłam spać...hmmm może te śliwki jakieś "pędzone" były??? nasenne czy cuś?:szok::baffled: noo takiego spania to dawno nie miałam....no i spóźnię się do pracy!!!
Muma kciuki za wizytę!!!! oj ale jestem ciekawa czy to już dzisiaj ten WIELKI DZIEŃ???:-)
a wczoraj zapomniałam o fluidkach dla potrzebujących!!!!
Nadrabiam zaległości w takim razie ...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Miłego dnia!!!!

reklama
cześć Dziewczynki,
Muma - zaciskam kciuki mocno! Oluś wyłaź!
Caterina - znam to z autopsji, ja to pani socjalna, u mnie na biurku zawsze pełno laurek, cepeliowych kwiatków robionych przez klientów, a jak już ktoś przyjdzie z dzieciakiem to ja w 7 niebie i też zaraz za zabawę się biorę. ale to trzeba niestety lub stety lubić

czesc babki:-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&& za wyjscie Olka na światło dzienne;-):-)
czekamy na dobre wieści:tak::happy2:

katiuszka w sumie czuje sie ok, katar tylko mam ciagle i nie wiem, czy sobie przedłuzac zwolnienie (w poniedz. mam lekarza umowionego...ale moze odwołam). No bo ja troche dziwna chyba jestem, bo mi tak głupio siedziec na zwolnieniu jesli mi nic powaznego nie dolega:baffled::zawstydzona/y: No jakoś nie teges mi z tym:baffled:
A co do badania cukru- to oprocz glukozy na czczo zapytaj w tej swojej przychodni/szpitalu o badanie glukozy po obciązeniu (1h i 2h po wypiciu dawki glukozy ), bo to jest własciwe badanie krzywej cukrowej. No i to,ze w rodzinie nie ma cukrzyków nie daje gwarancji,ze w ciazy cholerstwo sie nie objawi. U mnie tak było:wściekła/y:

a ja wczoraj nasmazyłam gore nalesnikow i pozarłam 3 z powidłami... i oczywiscie cukier mi poszybowal w gore..ale co tam,raz mozna;-)

dobra, ide jakies sniadanie zjesc ;-)
pozdrowionka dziewczyny

cześć dziewczyny

Muma &&&&&&&
Ani@k miłego dnia kochana
Alex_ to fajnie być lubianym przez dzieci i mieć podejście jak pisze Caterina,ja lubię dzieci bardzo ale czasem mam wrażenie ,że nie mam cierpliwości :baffled:

a ja wczoraj jednak wylądowałam z tatą w szpitalu okazało się ,że te wyładowania w rozruszniku to nic dobrego,kardiolog od razu jak go zbadała powiedziała ,że te bóle w klatce i rozładowania to prawdopodobnie migotanie komór ,no i szybko na cito załatwiła nam wejście do szpitala ,więc długo nie czekaliśmy od razu na zamknięty oddział kardiologiczny badania itd no i później tato dzwonił to miał zabieg bo mu się jakaś żyłka zapchała a zapomniałam jak nazywa się ten zabieg ,więc dopiero w sumie wstałam i będę zjadać śniadanko ;-)

Zuza to dobrze że wyjaśniły sie te wyładowania teraz po koronarografii wszystko naprawione i zobaczysz będzie ok. Zreszta dobrze że ma kardio-defibrylator wszczepiony i to go tez zabezpiecza .
Pozdrawiam Was serdecznie:tak:

Katiuszka no to miałaś spańsko;-)
A stresu nie było ?
Ja moze ze dwa razy w życiu do pracy zaspałam i nie było to przyjemne. Stres, stres i jeszcze raz stres:dry:

Caterina no właśnie koronografia ,no dzięki temu jeszcze żyje:baffled::dry:a katiuszka właśnie miałam napisać i zapomniałam jaka u Ciebie jest różnica czasu ?ile godzin do tyłu lub do przodu jest?

a ja zawsze w 15 minut się ogarniam więc z reguły zdążam ale śpiochem rannym jestem strasznym:confused::tak:

kok.o mój M ma cukrzycę i kontroluje to ,to może sobie zjadać słodycze ale pod kontrolą ma cukier :tak:wcina tabletki w między czasie ,ale ograniczył jak widzę podżeranie snikersów ;-)

Ostatnia edycja:
witam!!Muma...kciuki za Was trzymam!!!!!!juz nie moge się doczekac,jak powitasz synusia na świecie!!!!!!!:-):-)Ja z rana posprzatałam sobie:-)teraz piję kawkę,jutro na 8 rano mam fryzjera,jade z siostra,tez coś kombinowac chce z włosami;-).Ani@k...patrze na ten twój wykres i.....jest obiecujący!!temp.fajnie w górę poszła!!:)

dzień dobry :-)
staram się czytać was wieczorami ale różnie to bywa :baffled:
widzę że Muma się szykuje do rozpakowania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

my wczoraj zaliczyliśmy trzecie szczepienie i nawet całkiem dobrze Misia to zniosła :happy2: waży już 6595 a wzrost 64

miłego dnia

reklama
no widać ,że weekend się zaczyna bo pustki się zrobiły na wątku

ja właśnie kończę powoli weki i popołudnie będzie z książką na tarasie bo mamy śliczną pogodę :tak:

kasia.natka no to już duża ta Twoja córcia ;-)ściskam Was mocno :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry