katiuszka79
Fanka BB :)
dzień dobry:-)
witam się z pochmurnego Lądka;-)
ale jaja!!! zaspałam!!! chyba pierwszy raz w życiu
wczoraj po południu zabrałam się za robienie pierogów ze śliwkami. Tyle mi tego wyszło, że zaprosiłam szwagra z żoną na obiado-kolację. Tak się najedliśmy, że jak oni pojechali ja od razu poszłam spać...hmmm może te śliwki jakieś "pędzone" były??? nasenne czy cuś?
noo takiego spania to dawno nie miałam....no i spóźnię się do pracy!!!
Muma kciuki za wizytę!!!! oj ale jestem ciekawa czy to już dzisiaj ten WIELKI DZIEŃ???:-)
a wczoraj zapomniałam o fluidkach dla potrzebujących!!!!
Nadrabiam zaległości w takim razie ...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Miłego dnia!!!!
witam się z pochmurnego Lądka;-)
ale jaja!!! zaspałam!!! chyba pierwszy raz w życiu
wczoraj po południu zabrałam się za robienie pierogów ze śliwkami. Tyle mi tego wyszło, że zaprosiłam szwagra z żoną na obiado-kolację. Tak się najedliśmy, że jak oni pojechali ja od razu poszłam spać...hmmm może te śliwki jakieś "pędzone" były??? nasenne czy cuś?
noo takiego spania to dawno nie miałam....no i spóźnię się do pracy!!! Muma kciuki za wizytę!!!! oj ale jestem ciekawa czy to już dzisiaj ten WIELKI DZIEŃ???:-)
a wczoraj zapomniałam o fluidkach dla potrzebujących!!!!
Nadrabiam zaległości w takim razie ...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Miłego dnia!!!!

No jakoś nie teges mi z tym