reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

Pospałam po obiedzie to teraz spać nie mogę ;-)
Okna pięknie umyte, cała rodzina myła żeby nie było ;-)

Ja się właściwie czuję coraz lepiej, w ogóle mnie już Syneczek nie dusi (się opuścił chyba porządnie:szok:):-D, śpi mi się lepiej, ogólnie nie jest źle - czuję że to już tak zawsze będzie :-D Absolutnie nie nastawiam się na jutro, wręcz przeciwnie po wizycie i badaniach nastawiam się na obiad na mieście i zakupy może jakieś ;-):tak:
Przepraszam, że nie odpisuję indywidualnie ale naprawdę nie potrafię się za bardzo skupić jakoś..:sorry:
Ale ładnie dzisiaj było, nie ? Oby jak najdłużej a potem hops i Gwiazdka :tak:

Kciuki trzymamy za Staraczki nasze i przytulaki dla brzuszków no i dla Misi oczywiście:-)
Dam znać jutro , papa:tak:

reklama
heej

Muma pozwól że napiszę coś do Twojego Brzuszka ;-) Oluś, musisz wiedzieć że my tu wszystkie e -ciotki klotki czekamy ze zniecierpliwieniem na Twoje foty!!! postaraj się Chłopaczku wyjść na światło dzienne, poczatek może i będzie trochę niewyraźny ale później jest na prawdę suuuuper:tak: czekamy na Ciebie!!!!! Muma zaciskam kciuki za rychłe powiększenie rodziny:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aleksis jak samopoczucie?????? mam nadzieję ze już lepiej..:sorry2:

ja kolejny raz dałam się nabrać temp. :zawstydzona/y: obiecuję sobie że następnym razem się nie dam:sorry2:
dziś z rana se popłakałam, juz prawie dochodzę do siebie.. jutro wielkie starcie z @..trzymajcie kciuki bo zamierzam jej nawalić za to że przylazła:-) :dry:

miłej niedzieli..paa

witam!!!!cóż mamy za piękną pogodę!!!!!!:-)no po prostu cudnie jest!!słonko świeci,ciepło jest ze hej!!!w słonku jest 30 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!wierzyc się nie chce,ale to prawda!!!!!:-):-)Ani@k,ale przeciez jeszcze nic nie jest p[rzesadzone w tym cyklu!!dostałaś @ ????!!czy po prostu martwisz sie spadkiem temp.????Ajc ta mopja temp.tez jakos wariuje...ale biore na nia poprawkę,bo nie mierze jej o stałej porze...:-(:-(

Katiuszka dziękuję bardzo za życzenia :-*

Muma trzymam mocno kciuki za Olusia i jego rychłe pojawienie sie po tej stronie brzucha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k
proszę nie smutaj się jeszcze @ nie przyszła ? czyli nie wszystko przesądzone .Sciskam mocno.

Kasia.natka super że chodzicie na basen razem z Misią .Zawsze marzyłam że moje dziecko będzie pływało jak mamusia.

My wczoraj pobalowaliśmy i dzisiaj dogorywamy w łóżeczku :tak:
Pogoda jest piękna jak nie na 21 października .To niesamowite.
Pozdrwiam.

No i jestem w domu, gdzie bym miała być o tej porze :-D;-)
KTG bardzo piękne, USG też,zmierzył go dokładnie i wyszło mu, że coś koło 3900 g:szok::-D:-D

Skoro jest tak super to mam w piątek przyjść !!!:angry::-D:-D
Aaaaaaaaaa już mi wszystko jedno, czy w piątek czy w styczniu...;-) Potem byliśmy na obiedzie i zakupach i było fajnie.
A potem w domu takie mnie skurcze wzięły, że myślałam, że będziemy wracać do szpitala ale po godzince przeszło ...:-)
Termin z @ jest na 1-2 listopada i jak się nie zacznie samo to skończymy ze 3 dni wcześniej... Trudno :happy::happy::happy:

Ani@k - taki spadek to nie spadek, wystarczy, że się wczoraj czymś zmęczyłaś, Ja tam &&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

caterina -pogoda super ale już dziś straszyli, że za parę dni śnieg:baffled:

Do jutra Dziewczynki :happy:

Dziewczynki,

wróciłam. Veni, vidi, vici. Kasprowy zaliczony, zaliczony też Beskid 2012 m. n. p.m :):)
No i 3 godziny w korkach (88 km), no a jak by nie było:) kolejny rekord
Padam!

Ściskam mocno wszystkie. Jutro się odezwę.

witam się wieczorową porą:-)
zajrzałam na FB...patrzę, Muma dodała komenatrz do mojego zdjęcia..to myślę...."pewnie wróciła do domku"...no i się nie myliłam:tak: że tak powiem...rany Julek:szok::-) do piątku masz czekać?????? podziwiam Twoją cierpliwośc! ja to bym się chyba tam rozwaliła na łożku, zdjęła koszulę i kazała się ciąć, tu i teraz;-):-D
aaronka wlazłaś na Kasprowy??? i na Beskid???:szok: eeee mnie to by musieli tam wypychać!!! z moim brzucholem nie dałabym rady, nie ma mowy!!! a właśnie...masz profil na Facebooku? jak tak to napisz mi w prywatnej wiadomości jak Cię znaleźć, pooglądamy sobie swoje brzuszki i porównamy gabaryty...ale ja już coś czuję, że biję Cię Kochana na głowę:-D
kasia.natka gratuluję sukcesów z Misią:tak: małymi kroczkami, wytrwałością i cierpliwością na pewno osiągniesz niejeden taki mini sukcesik:-)
ani@k...głowa do góry!!! może to tylko lekki spadek, hm??? wiesz przecież...nie ma @, jesteś w ciąży!!!! cholera jasna!!!!! musi się w końcu udać!!!!!! trzymam kciuki i wysyłam specjalne wzmocnione fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziewczyny, nie podbierać, bo to specjalnie dla Ani!!!
kasica, caterina...jak Muma pisze, nie cieszcie się tak tą pogodą, bo za parę dni będziecie miały deszcz ze śniegiem brrrr...:sorry2:...albo właśnie cieszcie się, póki jest tak pięknie:tak: a tutaj nadal typowa angielska jesień..czyli nic ciekawego. Ale cóż poradzę?
aleksis jak tam samopoczucie? zbieraj się do kupy Kochana, trza dalej walczyć i podchodzić do IUI!!!!!
kok.o co z Twoim zwolnieniem? nie przedłużasz jednak? ja chyba bym wzięła...jak dają:sorry2: tydzień czy dwa bez Ciebie może się firma nie zawali, co? a Ty sobie przynajmniej pośpisz i odpoczniesz.
zuzanka jak tato się czuje? mam nadzieję, że już dobrze.

Oki, to by było na tyle na dziś...zmykam do łóżka. Do jutra!!!!

reklama
cześć

wracam chyba na pozycje lidera w porannych przywitaniach, co?? :-)
Caterina chyba na nockach pracuje albo na popołudnie.. bo jakby miała na rano to już by tu była.. chyba że jeszcze po imprezie z wyra się nie wygrzebała ;-):-)

Dziewczynki dziękuję za miłe słowa ale jak Muma Olka nie moze się doczekać tak ja ciąży.. coś mi się wydaje ze załapię się na nasze pierwsze przewodnie hasło WIOSNA BĘDZIE NASZA:-D:sorry2::shocked2::dry:

Katiuszka gorące fluidki chowam do szuflady i w odpowiednim momencie pewnie zaczną działać..

poza tym chyba mi się już nawet ryczeć nie chce a pewien Pan na górze dostał lekki ochrzan, i niech rozdaje dzieci tym co to ich nie chcą, ja w rejestracji tam na górze stoję na szarym końcu.. mam tylko nadzieję że się załapię jak jeszcze będę miała siły aby sprostać wychowaniu :sorry2::zawstydzona/y: aż sama nie wierzę ze byłam zdolna do takich myśli.. :dry:

Caterina 20 dni temu obchodziłaś 18-tkę???? myślę ze na imieniny powinnyśmy coś wypić :tak: ściskam 20 -krotnie mocniej niż bym to uczyniła 2 października buziaki :*****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry