reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka u Gatto to podniesienie brzuszka czy podniesienie łożyska.. się pogubiłam:baffled: w każdym razie co by tam trzeba było podnieść - podnoszę szklanę i łykam za to głębokiego łyka jeszcze zimnego piwa :-)

reklama
ani@k teraz to i ja zgłupiałam...:baffled:chyba jednak chodziło o podniesienie się łożyska, bo bidulka ma bardzo nisko i to grozi cc, której ona nie chce...tak! tak! to na pewno było łożysko:tak:
A Ryjek to jest Rybnicka Jesień Kabaretowa:tak:taki przegląd kabaretów, nowe skecze itp. czasem oglądałam, nawet śmieszne;-)

hahhahahhaha Ani@k, za podniesienie mojego lozyska :-D:-Ddzieki!! Ja sie nazarlam jak dzika swinia kalamarow i jeszcze pierogow z kapusta! ja sie stukam z herbatka mietowa....siup!!!
Jesli chodzi o blizne, to bede miala, ale mala o ile mi wiadomo. Mama mi przywiozla masc Cepan na blizny, ktora podobno dziala cuda choc smierdzi cebula.

Zuza masakra!!!!! takie wysokie !!!!! tak jak dziewczyny pisaly do endo i koiecznie obnizyc i sprawdzis anty tpo, bo to jest cholerstwo (ja przez anty stracilam fasolke:-()

to i ja się napiję za zuzki hormonki tarczycowe:tak:<siorb><siorb>:-D
kolejny toast proponuję za aleksis IUI:tak:

ps. dostaliśmy dzisiaj aparacik!!! mój M. siedzi i go obczaja!!! ale powiem Wam, że z tym obiektywem 18-105mm, to kawał maszyny jest:tak:będę z nim wyglądała jak paparazzi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry