Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jaś
i do tego jakaś ładna pościel z gondolą i pierdołami ,pluszakami które zbieram już mam całą komodę misiów od maleńkiego do duużego .........oj jak sie nie mogę doczekać no!!!!!
Podobno jak myślimy, tak się dzieje w naszym życiu!!! jestem pewna, że w końcu przyznają Wam slicznego dzidziusia, mam nadzieję, że to będzie już niedługo...żeby Ci się mebelki i misie nie zakurzyły;-):-)
kawkę z Wami na bb ,nie wyobrażam sobie nie wstać rano ,nie zrobić sobie cafe latte i nie usiąść do kompa gdzie czeka na mnie informacja od męża miła ;-),że jesteście Wy
i inne przyjemności w życiu ...ja chyba nie należę do tych co szybko się poddają ...ja czekam na mojego Julka albo Julkę co się zafasolkują u mnie w brzuchu i na Jasia ,który będzie gdzieś czekał na Nas i na swój dom :-)
postawa godna podziwu i naśladowania
chciałabym umieć tak jak Ty...staram się, uczę...z różnymi efektami
ale przynajmniej już wiem, że zrzędzenime i marudzeniem nic sobie nie pomogę:-)

hahahaZuzanko jestes niesamowita i ja jestem pewna, ze twoje marzenie sie spelni. Tylko uwazaj na czapeczkinie bierz za duzego przykladu z katiuszki
![]()