Muma
Fanka BB :)
katiuszka - z Olkiem to w koncu Magik zweryfikowal.ze byylo OK lozysko a trafilam w 32 tc przez skurcze ale z Jula mialam w 38 tc 3 stopien dojrzalosci i grozbe niedotlenienia dziecka. I wtedy sie okazalo ze ona wazy 3000 g i od ostatniej wizyty niewiele urosla. A cisnienie moze nagle wzrpsnac pod koniec cuazy, ja tak wtedy mialam i to jeszcze pogarsza sprawe. Mozesz powiedziec ze masz caly czas twardy brzuch i mokro..Ogolnie to juz powinnasxnaprawde zostac pod opieka. A plusy ze dzidzius mniejszy : wiecej spi, potrzebuje mniej jedzenia no i wiecej malych ubranek i czapeczek :-) buziaczki dla Ciebie i Julka ***
aaronka - nie powinnas krwawic po badaniu, dziwna ta dr.. no ale dobrze ze wszystko ok :-)
przypomnialo mi sie : przeziernosc nie ma zwiazku z lozyskiem ale podwyzszoe t. pappa moga ten problem prognozowac. Wiele kobiet to ma i to nie tylo te z zatruciem ciazowym i wszystko jest OK :-)
aaronka - nie powinnas krwawic po badaniu, dziwna ta dr.. no ale dobrze ze wszystko ok :-)
przypomnialo mi sie : przeziernosc nie ma zwiazku z lozyskiem ale podwyzszoe t. pappa moga ten problem prognozowac. Wiele kobiet to ma i to nie tylo te z zatruciem ciazowym i wszystko jest OK :-)
Ostatnia edycja:
dobrze ze jutro magik mnie obejrzy..
jeszcze sobie Dziecko pomysli że jakaś panikara jestem czy co??? ;-) 

Zaraz sie zabiore za jakies zniadanie jak juz tablety sie wchlona