reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka - z Olkiem to w koncu Magik zweryfikowal.ze byylo OK lozysko a trafilam w 32 tc przez skurcze ale z Jula mialam w 38 tc 3 stopien dojrzalosci i grozbe niedotlenienia dziecka. I wtedy sie okazalo ze ona wazy 3000 g i od ostatniej wizyty niewiele urosla. A cisnienie moze nagle wzrpsnac pod koniec cuazy, ja tak wtedy mialam i to jeszcze pogarsza sprawe. Mozesz powiedziec ze masz caly czas twardy brzuch i mokro..Ogolnie to juz powinnasxnaprawde zostac pod opieka. A plusy ze dzidzius mniejszy : wiecej spi, potrzebuje mniej jedzenia no i wiecej malych ubranek i czapeczek :-) buziaczki dla Ciebie i Julka ***

aaronka - nie powinnas krwawic po badaniu, dziwna ta dr.. no ale dobrze ze wszystko ok :-)
przypomnialo mi sie : przeziernosc nie ma zwiazku z lozyskiem ale podwyzszoe t. pappa moga ten problem prognozowac. Wiele kobiet to ma i to nie tylo te z zatruciem ciazowym i wszystko jest OK :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

a ja spać nie mogę.. na kibel musiałam usiąść o 4.. dziś dzień bez pomiaru.. za to z gorzką czekoladą.. zaczynam heh.. dziwnie to zabrzmi ale srać po gaciach :baffled: dobrze ze jutro magik mnie obejrzy..
wyczytałam w mądrej książce że marchewki gotowane na parze lub w wodzie niwelują biegunkę, mus z jabłek.. ciepła woda, woda z cytryną i solą.. ale się ocknęłam.. mam książkę a sięgam jak już zaczynam mieć siwe włosy :baffled:

Katiuszka jestem z Tobą myślami.. już sobie nawet popłakałam (na wypadek jakby Juluś się miał dziś/jutro urodzić)
co ja taka płaczliwa się zrobiłam????? :szok: jeszcze sobie Dziecko pomysli że jakaś panikara jestem czy co??? ;-)

Muma :**** jesteś nam wszystkim niezbędna!!!!!

dobra idę nosek wysmarkać.. :zawstydzona/y:

hej!!!!!!!!!!!!jestem,zyję!!!!ale komlpetnie czasu brak...od wczoraj do piątku zasówam,po 13 godzin w pracy..przed 8 wychodze o o 23 jestem w domu..U androloga...no zóż,jest troche pisana,napisze w sobotę...nie ma tragedii,ale tez nie jest zle....dr.obawia się,ze jeszcze cos tam jest...jakas bakteryja:(:(:po posiewie zobaczy co i jak...jak faktycznie bedzie czysto na 100% przepisue Adamowi"dopalacze"!!!!LALOPP GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Katiuszka nie panikuj!! Przeciez napisalam, ze z innej beczki pytanie o NT;-) nie ma zwiazku zadnego z twoim lozyskiem. Po prostu wczoraj dowiedzialam sie, ze inna dziewczyna z innego watku zrobila i NT wyszlo 4,7:-( no i dobrze nie jest, trzeba zrobic reszte badan:-(

Ani@k faktycznie jakies placzliwe te hormony ci sie dostaly. Choc ja ostatnio sie poplakalam na serialu!!:szok: Co to bedzie jak zobacze Gattinke? chyba rykne placzem, tak ze szczescia oczywiscie:tak:

A mnie dzis rano zaskoczylo zimno na zewnatrz. Mialam na badania jechac samochodem a tu zonk, zamki zamarzniete:baffled:Nic! poszlam na piechotke, siuski oddalam, krew rowniez i tym sposobem sobie zrobilam spacer o 7.15:-p Zaraz sie zabiore za jakies zniadanie jak juz tablety sie wchlona:dry:

Witam się i ja porannie:tak:
Katiuszka zaciskam mocno kciuki za Ciebie i Julka &&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma co my biedne byśmy bez ciebie zrobiły :zawstydzona/y: Milion buziaków :-***

Ani@k nie płaczemy tylko się uśmiechamy :tak:

Kasica zobaczysz dobrze będzie dobrze :tak: &&&&&&&&&

No a ja dzisiaj troszke słaby humorek mam :zawstydzona/y: Siknełam z rana i jedna I była :-(

Znaczy się walczymy dalej :sorry2:

Pozdrawiam z zasypanego śniegiem ( dalej sypie) wschodu :cool:

Dzień dobry!;-)
Ani@k nie rycz bo nam się udzieli ;-) Muma dzięki ze jesteś i ze doradzasz;-)
Katiuszka jesteśmy z Tobą! Czekamy na wieści. Kasica będzie dobrze :tak: Caterina1 mimo wszystko miłego dnia:-)
Innym babeczkom spokojnego i pięknego:tak: dnia.

Dziś obudziłam się z pytaniem czy czekamy na @ czy jej już nie chcę, sama mam mętlik w głowie:errr:

cześć

katiuszka ja właśnie rozmawiałam ze swoja .dr o Tobie ona jest ordynatorem w szpitalu ginekologicznym i przyjmowała bardzo często porody w 38 tc i miała przypadki takie jak Twój ,więc śmiało powiedziała,że możesz udać się do szpitala i gadać z dr o cesarce ,on nawet sam powinien już położyć Cię na łóżko i zrobić cc ...to tak ,ja się nie znam więc zapytałam się...
caterina za wcześnie zrobiłaś test głuptaku czekaj trzymam kciuki za Ciebie uda Ci się ,jesteś kolejna w II :tak:
Ani@k nie denerwuj się jesteś w ciąży i ciesz się kochana ,dbaj o siebie WSZYSTKO JEST I BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!

Hej,

Ja na minutkę bo Księciunio marudny;-)

caterina
wg mnie to Ty owu miałaś później niż zaznaczona, w piątek będą II :tak:&&&&&&&&&&&&&&

katiuszka - czekamy na wiadomości &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k -
A Ty się nie wzruszaj też za mocno;-)************

Dla reszty narazie buziaki :-):-):-)

reklama
Witam!!

lopop gratuluję!!!!!!!!!!!!! ale jak Ty mogłaś tyle czasu w ciszy wytrzymać to nie wiem.........:-):-):-):-)

zuzanka
z co Twoja dr mówi na wyniki tarczycowe - ja tego problemu nie miałam, nie umiem się wypowiedzieć... może to za krótki czas, labo się pomyliło, dobrze będzie zobaczysz;-):tak:

katiuszka no to okazuje się, że chyba szybciej spotkasz się z Julkiem niż się spodziewałaś, szykuj czapki!!;-):rofl2::happy:

Ani@k
powodzenia

caterina
temp Ci mocno nie spadła, więc kto wie druga krecha może się za parę dni znaleźć...

Muma
powinnyśmy Ci tu chyba niedługo postawić pomnik za dobre rady...:happy:

A mnie coś zaczyna pobolewać....

Wczoraj był straszny dzień, nie to że mi coś się stało, ale rodzice mają nieuregulowana sprawę z "dawnym" znajomym a on się w żywe oczy wypiera, nie sądziłam że można się tak zachowywać w ogóle, zupełnie zaufanie do ludzi mi opadło...:baffled:

no ale nic
ZAPRASZAM NA KAWĘ!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry