Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tej pory cyc starczal na pol godziny najwyzej, wiec wyobrazcie sobie ile pospalam w nocy ;-) 
:-):-)no,to juz chwila moment i niedlugo dzieciaczek z Wami bedzie
:-)
Ja spietrałam nieżle, jak laska sie wydzierała a ja mialam skurcze co 5 min. Potem, jak lezalam pietro nizej na poporodowej sali, to z gory(!! akurat moja sala byla pod porodową) dochodzily wrzaski babeczek rodzacych... dola mozna bylo złapac
od wczoraj bym ryczała tylko ,z Młodą od poniedziałku wojnę toczę ,bo jak o coś ją poproszę to wielkie ale oświadczyła,że wraca do matki bo ciągle mam do niej jakieś ale (kórwa prosze tylko aby miała w pokoju czysto bo się idzie zabić o wszystko i smrodem straszy ) ......z M się pokłóciłam ,dobrze ,że chociaż wiadomości z O.A były dobre ,chyba przechodzę załamanie nerwowe 

Podłączyli mnie za to znowu pod ktg, które pokazało jakieś lekkie skurcze. No i powiedzieli, że jak wczoraj na usg u polskiego lekarza przepływy były dobre, reszta też, to nie ma co mnie trzymac tam w nocy. Mam się stawić jutro, po pierwsze na usg jakieś specjalistyczne, a po drugie na kolejne ktg. Prawdowpodobnie po tych badaniach podadzą mi leki na wywołanie porodu, który może się odbyć siłami natury lub cesarkę. Wszystko się okaże. 

bez jedzenie, z jedną butelką wody, a tam taki gorąc, że mi się słabo robiło. 
a że z dzieckiem ok, to mam wrócić jutro. Nie mam już siły tego komentować ani się wkur...ć bo jeszcze urodzę w nocy!!! ale same możecie sobie to wyobrazić. Lekarka zbadała mnie "od środka"...bolało jak jasny gwint, teraz mam lekkie plamienia, ale powiedziała, że tak będzie, więc nie panikuję. Nie wiem za bardzo co tam wymacała, ale w karcie coś pisze "2cm" i "miękka", to chodzi o szyjkę macicy,nie? ale co to znaczy jak ma 2cm? ze sie skróciła i poród niedługo??? tak tylko z ciekawości pytam...
No a kolezanka z Francji w piątek wieczorem
M. będzie z nią sam w domu!!! miałam pogotowac, ciasto porobić...dokończyć sprzątanie!!! a tu doopa!!!! mało tego, szybko kończyliśmy teraz Julkowy pokój, poscielić w łóżeczku, rozpakowac resztę szpargałów. W sumie dobrze, ze mnie wypuścili jeszcze dziś, to porobiłam sobie sama, dopakowałam torbę, ogarnęłam młodego pokój, wytłumaczyłam eMowi co gdzie jest w razie jakby musiał dowieź...
odezwę się jutro, jak już coś będę wiedzieć!!!! paaaaa

. Wszystkie reczniki, chusteczki i papiery toaletowe nikną w mgnieniu oka. Teraz przyplątał mi się jeszcze mokry kaszel. Ogólnie jestem już tym stanem wykończona, po lekach wiekszego kalibru lece teraz na rutinoskorbinie.
. Spię po 3-4 godziny w dzień i mam bialy sluz
.Modlcie się żeby to było przez hormony. Ja juz przeczytałam chyba wszystkie fora o niedoczynności i ciąży i trochę się boję. Chociaż z moim wynikiem to raczej chyba niemożliwe. Z drugiej strony gdybym teraz zaciążyła i biorę hormony to może nie było by tak zle?
.