Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iiiii wszystko dobrze?Hej babolki my juz w domu![]()

Jutro z rana proszę się odmeldowywać 
Przecież męża też trza nakarmić nie tylko dzieci;-)A grunt to dobra organizacja pracy
Na razie eM z nią siedzi i dyskutuje, bo ja już opadłam z sił...aaa no i najważneijsze..jestem jeszcze w dwupaku
ale chyba już niedługo, bo...w piątek wieczorem odszedł mi ten słynny czop śluzowy. I tym razemjestem na milion proscent pewna, ze to było to!!! wyglądał tak jak sobie go dokładnie wyobrażałam!!!
któraś z Was się śmiała, ze opisywałam moje wyobrażenia o nim, że niby taka zatyczka czy coś podobnego...no i wy się śmiejcie, ale tak to wyglądało
:-) a w nocy z piątku na sobotę, już po tym czopie, odczułam pierwsze dość mocne skurcze czyli niedługo się zacznie... Kolezanka sparwdziła mi torbę Julkową do szpitala i stwierdziła, że chyba na głowę upadłam!!! takie wielkie ciuchy zapakowałam!!! nakazała pojechać do sklepu i kupic po klika par mniejszych bodów i śpioszków, co tez uczyniłam posłusznie
w końcu matka dwójki dzieci...to chyba wie lepiej;-) To by było tyle co u mnie, jutro zamelduje się z samego rana. Aha na wtorek wybębniłam wizytę u położnej w mojej przychodni, oczywiście po awanturze telefonicznej z recepcjonistką, bo jak powiedziałam, ze jestem obecnie w połowie 38tc i chcę wizytę umówić na następny tydzień, to ona stwierdziła, ze nie potrzebuję już wizyt!!!! już nie wytrzymała i wydarłam się na nią jak tylko umiałam, że skąd ona niby wie co ja potrzebuję co nie? nie jest lekarzem tylko zapisuje wizyty w komputerze!!! a skoro położna ze szpitala kazała się umówić, to ma mizrobić wizytę i koniec! myślałam wczesniej, ze jak mnie wciśnie na czwartek lub piątek to będzie cud...a tu nagle w wtorek mam wizytę
czyli trzeba wydrzeć gębę, bo inczej się nie da. Polski lekarz napisał mi w meilu, zeby podczas tej wizyty lekko nakłamać, ze nei czuję ruchów lub bardzo słabo i żeby pojechać znowu na ktg. A pewnie, że nakłamię
innego sposobu nie ma!!!! bożeee mógłby już Julek wyjść, bo nie chce co parę dni ściemniać, ze go nie czuję
No zobaczymy...
dreszcze, ciało boli i zryta krtań, masakra, w nocy nie mogłam się ogrzać, tak mną trzęsło.... lekarz najwcześniej na 15