Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A teraz jest gratis dostawa do 4.02 muszę jakieś spodnie jeszcze domówić sobie;-)

o matko kofana jak szybko ,Julka gdzieś na ferie ucieka czy woli w domu z bratem i mamą?
no i o której wyniki ?no i się kuruj mnie 3 tygodnie trzymało choróbsko
nic przyjemnego ,poradzę bo mi pomogła ciepła woda z miodem i cytryną i dużo pić 
wybraliśmy łóżeczko i komodę w ikei ,w przyszłym miesiącu zakupimy :-)hej!!my juz po pracy.Dzis kolęde mamy,tak wieczorkiem.Na 18 lutego do androloga na wizyte sie umówilismy,z wynikiem Adama.Muma,a u was tez było zle?????w sensie chodzi mi o wyniki twojego mezą???a wczesniej byliscie u innego androloga?????czy tylko u dr.B.????????????

Teściowa gada od samego rana i to jak najęta!!! już mi w uszach piszczy
;-) ciekawe ile tak pociągnie? może za kilka dni wyczerpią jej się tematy
ja jestem przyzwyczajona do ciszy i spokoju, jak któś do mnie wpadnie, to na chwilę, a tu cały dzień paplaninia!!! ale ok, niech se kobita pogada
Nooo dziewczyny, ja taka spokojna to do końca nie jestem...boję się, że nie będę wiedziała kiedy dokładnie jechać do tego szpitala. Jak mają te skurcze wyglądać? czy to te czy nie? podobno jak się już zacznie, to nie sposób tego przeoczyć i od razu będzie się wiedziało, że to to...Tak więc trochę tam doopą trzęsę...Ale ogólnie chyba nie jest najgorzej.