reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k - oj chętnie bym wpadła do Ciebie na kawkę ;-):-) A masz windę bo ja mam ciężki wóz :-D
Ale trochę za daleko, może jak się cieplej zrobi:-D

zuza Julka lubi chodzić na spacerki ze mną ale ona wózek prowadzi a ja psiurka :happy2:

katiuszka nie odpisała, lecimy na spacer póki co

Muma ja na 1 piętrze mam królestwo, poradziłybyśmy sobie :tak:
Kasica próbuj!!!! dasz radę!!!! :tak:

a ja na chwilkę spadam.. zastrzyk se muszę zrobić :sorry2::cool2:

Ani@k,nie dam rady,bo klikam na "zapisz"a jak widac nic mi się nie zapisuje:sorry2:i nie wiem czemu to tak??!!hhhhmmmm////ja zjadłam krokiety z kapustka i pieczareczkami i zaraz do pracy szykowac sie bede.....CZA makijaz delikatny sobie zrobić;-)Ani@k,robisz sobie zastrzyki Clexane??????ja tez je mam w swoim "zestawie".......tylko pytanie kiedy je wykorzystam...??!!!:-(

Kasica no wróżką nie jestem.. ale jestem więcej niż pewna że jeszcze w tym roku :tak: wyplenicie bakterie, a później to rach-ciach i bedziesz się kłuć codziennie :tak:

dziś mnie bolało :zawstydzona/y: i jeszcze boli.. idę pospacerować do łazienki i spowrotem.. może przejdzie.. :sorry2::happy2:

ahh babeczki wyszłam z kąta:-D
Wkurzyłam się bo miałam niemiła rozmowę z "paniami" z rejestracji w przychodni, dzwonię aby dokładnie potwierdzić godzinę na która mam ginekologa a pani do mnie ze lekarza nie ma bo chory i ze smsy były wysyłane a ja do niej ze chyba w kosmos bo nie do mnie. Mowie jej żeby sprawdziła czy na liście byłam a ona ze NIE:wściekła/y: Jak to k....a nie byłam na liście, miesiąc wcześniej się rejestrowałam a teraz co znowu terminy na marzec, co to to nie!
Rzuciłam kłamstewkiem ze jestem na początku ciąży i ze muszę mieć ta wizytę ;-)Poprosiłam o połączenie z położna i uzgodniłam termin na 12.02 także za tydzień, ale tym razem będę musiała się zwalniać z pracy bo już mi się skończy L4 :wściekła/y:
Jesuuuuuu jakoś dziś mnie wszystko drażni...
A z eM mamy dzis 2lata:cool2:

kasica dasz radę pokombinuj , ja sama doszłam co i jak i Tobie się uda !
Ani@k robisz raz jednej strony pępka raz z drugiej?
szyszunia to dobrze,że zadzwoniłaś bo tak to byś dreptała nie potrzebnie ,kurcze ja też nie lubię zmieniać wizyt bo się nastawiam a tu później d....
ale szybko minie tydzień

GRATULUJE obyście mieli więcej takich rocznic :tak:
Pixmac000057986253.jpg

Ostatnia edycja:
Szyszunia no niezła jazda!!!! ale moze proroczą wizytę sobie planujesz???? oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuza po 6 chyba zastrzyku wyczytałam na ulotce ze się właśnie tak powinno, raz z jednej raz z drugiej.. no i zaczęłam tak, a że tu z bb mam dziewczynę która sobie też robiła całą ciążę i powiedziała aby nie panikować.. więc spokojnie kłuję się (teraz na przemiennie) nadal.. :happy2:

Dziewczynki umówiłam się z Siostrą, jej Dzieciakami i moją Mamą na pizze..
Także Kochane zmykam, do później :********

witajcie Kochane! bardzo, bardzo dziękujemy za gratulacje!!
Jesteśmy już w domku, od wczoraj od 21 godz. Nie było pewne czy już nas puszczą, bo dalej jest lekko żółty, ale po badaniach krwi powiedzieli, że ok. Dzis juz położne były, posprawdzały, wzięły mu krew i kolejna wizytaw niedzielę. Z moim zdrowiem po porodzie ok, szybko się regeneruję, ale zmęczenie i stres dosłownie mnie wykończyły. W życiu nie byłam taka znerwicowana i zagubiona. Niby to dobrze, że zostałam rzucona od razu na gorącą wodę, ale moim zdaniem trochę za szybko. Ale jakoś przezyłam:tak: Dzisaj trochę już pospała, teściowa miała go przy sobie w ciągu nocy, mnie wołała tylko na karmienie, więc pomiędzy miałam 3-4godz spania. Z karmieniem jest ok, mleka mam że hoho!!! oczywiście sutki zmasakrowane, zaraz szukam jakiś maści przez neta, bo ból nieziemski. Zastanawiam się czy te osłonki silikonowe coś dają???
A ogólnie to JUlek jest bardzo spokojny, cichy. Myślę, że udany egzemplarz:tak::-)
Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie, że póki co to będę wpadać tylko od czasu do czasu, jednak opieka nad takim robaczkiem pochłania większą część dnia:baffled:
Jeszcze raz dziękujemy e-cioteczkom i niedługo znów tu wpadnę, może nawet uda mi się jakąś fotkę strzelić:-)
paaa Kochane...matko...kiedy ja Was doczytam????:sorry2:
Mam nadzieję, że u kazdej z Was wszystko w porządku!!!!
Gatto szykuj się Kochana!!! teraz Twoja pora!!!! aha zzo rewelacyjna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry