reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

bionda TO SUPER!!!! ładny spadek!:tak: teraz masz wzorcowe tsh:-) ciesze sie:-)

Muma, Gatto jakie cud krople?? prezgapiłam chyba...
Ja kupiłam Infacol, dziala na razie super! Młoda miala problem z gazami, teraz jest spokoj.

my teraz po wizycie u ortopedy jestesmy, bioderka w porzadku, stopy tez. I ja gina przy okazji zaliczyłam....

pozdrowionka

reklama
Bionda to super, teraz do bojuuuuu!!! forza!!

Kok.o sa takie krople rzekomo super co sie nazywaja sab simplex niemieckie. Opinie o Krople Sab Simplex Pfizer - bangla.pl
Ale widze, ze u nas tez jest ten infacol to juz kazalam eMowi kupic, jak bedzie wracal do domu. Dzieki za podpowiedz :tak: jak je stosujesz???
Supcio, ze Mloda sprawna:) jeden klopot mniej:happy2:
Wyprobowalam suszarke...nie dziala:baffled: juz bardziej dzialaja skrzeczace zaby i swierszcze z karuzeli Rain forest;-)

Gatto stosuje wg.ulotki: doustnie, przed każdym posiłkiem - pełna zawartość zakraplacza.
tez mam karuzele rain forest:-) oda do radości najlepiej działa hyhyhy... młoda bedzie unijnym urzedasem;-):-)

Ostatnia edycja:
a macie moze jakieś magiczne lazaczki-bujaczki albo hustawki?
bo ja kupilam lezaczek-bujaczek z jakimis wibracjami, zeby miec ciut czasu dla siebie, ale troche sie wpakowalam,bo trza samemu bujac (myslalam,ze Mlodej starcza te wibracje i 2-3 min bujania i juz....a tu trza bujac i bujac i bujac... a jak sie zmecze to jest płacz :baffled:).
Teraz licytuje hustawke na baterie....

haha, to moja młoda też będzie unijny urzędas
Kok.o - u nas też taki co wibruje, a bujac trzeba samemu, ale szału nie robi, najczęściej łąduję małą do fotelika, ten na wózek i bujam jedną nogą (mamy pompowane koła na fajnych amortyzatorach, więc jakby bujanie)
w niedzielę sis była u nas na obiedzie i się zaśmiewała, bo ja jedną nogą wózek bujałam, prawą ręką grzechotką młoda zabawiałam, a lewą obiad jadłam (a praworęczna jestem)

Ostatnia edycja:
hehehe jakbym siebie widziała:-D jedna reka trzymam Młoda przy cycu, drugą na zmiane poprawiam cyc lub ją i łapie za widelec:-D

z tym bujaniem fotelika noga to przerabiam teraz, ale kurcze jednak to trza na d... siedziec :sorry2:

Hahaha ja tez noga bujalam fotelik :-):-) Teraz juz mata fisher price zajmuje ksiecia na jakies 20-30 minut !:-) i ten pałąk muzyczny - ciagnie te zabawki do buzi, one sp.. i tak w kolko :-):-)

Ja mam taka hustawe wypasiona z fishera, ale jeszcze jej nie uzywam, bo mloda za mala chyba jeszcze. Nie probowalam w kazdym razie.
Hymn unijny w karuzeli niezly :tak:

reklama
Hej LASKI!!!

Ja w zawirowaniowych opałach, ale żyję:-D

słuchajcie, zrobiłam wczoraj całą masę wyników hormonalnych i morfo, z grubsza niby spoko mimo morfologia mono% ciut wyższe, prolaktyna na 4dc o dziwo spoko w normie:szok:, ale estradiol wyszedł za niski i lh za wysokie:szok::szok::szok: tarczyca wporzo, testo i progesteron też, więc o co kaman? help plizzz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry