reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!!

To ja od rana bez sensu biegam po mieście, załatwiam różne sprawy a tu TAKIE wieści!!
SENSI - WIELGACHNE GRATULACJE!!!!

Ale super wiadomość!!
Sisotro Kochana - tak się cieszę!!! :-D:laugh2::rofl:

reklama
Witajcie!!

To ja od rana bez sensu biegam po mieście, załatwiam różne sprawy a tu TAKIE wieści!!
SENSI - WIELGACHNE GRATULACJE!!!!

Ale super wiadomość!!
Sisotro Kochana - tak się cieszę!!! :-D:laugh2::rofl:

Majeczko - witam Cię cieplutko po długiej przerwie!! Widzę, że u Ciebie super wyniki, kondycja niezła i optymizm w dużych ilościach. I tak trzymaj!! Będziemy tu ściskać kciuki za Ciebie i powodzenie z fasolkowaniem! :-D

Aleczku - zdjęcia piękne!! Cieszę się, że wyjazd się udał i masz milutkie wspomnienia. A może nie tylko wspomnienia... ;-) :-)

Vonko - gdzie Ty??

Pozdrawiam wszystkie 30!!

Ja - jak zwykle ostatnio w biegu - więc już zmykam...:-(

Majeczko - witam Cię cieplutko po długiej przerwie!! Widzę, że u Ciebie super wyniki, kondycja niezła i optymizm w dużych ilościach. I tak trzymaj!! Będziemy tu ściskać kciuki za Ciebie i powodzenie z fasolkowaniem! :-D

Aleczku - zdjęcia piękne!! Cieszę się, że wyjazd się udał i masz milutkie wspomnienia. A może nie tylko wspomnienia... ;-) :-)

Vonko - gdzie Ty??

Pozdrawiam wszystkie 30!!

Ja - jak zwykle ostatnio w biegu - więc już zmykam...:-(

Sensi - ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!

Teraz może ten szczęśliwy czas dla 30-stek

Sensi - tutaj to nam się należy fluidków co najmniej 8 rządków !!!- prosimy się poprawić

( Aluś, Majeczka,Madziujka,Vonka,Wikki, Antila,Carioca, Kindzia,Kajda przepraszam jeśli kogoś pominęłam........)

Sensi - ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!

Teraz może ten szczęśliwy czas dla 30-stek

Sensi - tutaj to nam się należy fluidków co najmniej 8 rządków !!!- prosimy się poprawić

( Aluś, Majeczka,Madziujka,Vonka,Wikki, Antila,Carioca, Kindzia,Kajda przepraszam jeśli kogoś pominęłam........)

No prosze,
dawno mnie tu nie było, a tu takie cudne wieści!!

sensi,

BARDZO, BARDZO GRATULUJE!!!!

JEDNAK CUDA NAPRAWDE SIE ZDARZAJA!
bardzo sie ciesze i życze Tobie Sensi jak najwiecej zdrowia i wielu cudownych chwil, które przed Tobą!!!:tak::-):-):-)

reklama
No prosze,
dawno mnie tu nie było, a tu takie cudne wieści!!

sensi,

BARDZO, BARDZO GRATULUJE!!!!

JEDNAK CUDA NAPRAWDE SIE ZDARZAJA!
bardzo sie ciesze i życze Tobie Sensi jak najwiecej zdrowia i wielu cudownych chwil, które przed Tobą!!!:tak::-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry