reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Sensi no to jest dopiero WIADOMOŚĆ:-D :-D :-D
Ja tez mam nadzieje że nie zwiejesz nam do "lipcówek" przynajmniej narazie;-) Póki co ślij siostro fluidki na maxa:happy: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Wiesz, przyznam Ci się....coś przeczuwałam:tak: :tak:
Cudnie:laugh2: !!!!
Jeszcze raz gratuluję Ci serdecznie, ściskam mocno i ciesze się razem z Tobą.

Ja powalczę z @ a potem się zobaczy.

Sensi no to jest dopiero WIADOMOŚĆ:-D :-D :-D
Ja tez mam nadzieje że nie zwiejesz nam do "lipcówek" przynajmniej narazie;-) Póki co ślij siostro fluidki na maxa:happy: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Wiesz, przyznam Ci się....coś przeczuwałam:tak: :tak:
Cudnie:laugh2: !!!!
Jeszcze raz gratuluję Ci serdecznie, ściskam mocno i ciesze się razem z Tobą.

Ja powalczę z @ a potem się zobaczy.

Vonko kochana-ja też -jak pamiętasz-starm się zerwać z ciągłym myśleniem o dzidziolku, bo do niczego to nie prowadzi-pogłębia tylko stres. A i tak co ma być to będzie:tak::tak: Tylko nieśmiało przeszła mi myśl po głowie: a co będzie jak fasolina się zagnieżdża

Sensi - Skarbie :-) gratuluję Tobie raz jeszcze :tak: podczytuję Was cały czas i cieszę się, że Tobie się udało :-) co pięknie napisałaś...jak wyżej :-) przeczucie???
jeszcze raz gratuluję

Vonko kochana-ja też -jak pamiętasz-starm się zerwać z ciągłym myśleniem o dzidziolku, bo do niczego to nie prowadzi-pogłębia tylko stres. A i tak co ma być to będzie:tak::tak: Tylko nieśmiało przeszła mi myśl po głowie: a co będzie jak fasolina się zagnieżdża

Sensi - Skarbie :-) gratuluję Tobie raz jeszcze :tak: podczytuję Was cały czas i cieszę się, że Tobie się udało :-) co pięknie napisałaś...jak wyżej :-) przeczucie???
jeszcze raz gratuluję

Kobitki a ja dzisiaj 1 dzień w pracy po dwutygodniowym urlopie..no tragedia..ledwo się przez 8 godzin ogarnęłam z mailami..:wściekła/y:
Jutro będę nadrabiać zaległości..uffff..:no:

w środę nie będę pamiętać, że byłam na urlopie..:wściekła/y:
wrrrrr..

miłego wieczorku:-)

Jestem ...:-( Ale optymizmu mi brak... Wpadlam tradycyjnie juz chyba wyzalic sie i wyplakac..ja rozumiem ze jestem po zbiegu, ze bralam prawie 2 miesiace antybiotyki, ze stres itd itd.. Nie spodziewalam sie cudu w tym cyklu, ale skoro @ byla to liczylam ze owulacja tez bedzie...Ale nie bylo i nadal nie ma i chyba juz nie bedzie:no: :-( To mnie zalamalo...DLACZEGO NIE MAM OWU W TYM CYKLU?:confused: Co sie znowu dzieje..???? Koljny problem...?.Mam juz dosc..
Jak mam przstac myslec o staraniach - tyle przeszlam ze chyba porostu nie potrafie przestac czekac i myslec o tym ...A moze jest na to jakis sposob - recepta..? Dziewczyny kochane 30-teczki pomozcie....

SENSI - Ogromniaste Gatulki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry