Majeczka
30-tki , przyszłe mamusie
Anusienko bo od czwartku robie testy i nic
. zalamuje mnie to.. Wczesniej co prawda w ciaze nie zachodzilam ale testy owulacyjne mialam pozytywe w srodku cyklu. A teraz nic... dzis mija 16dc. Ostastni cykl byl 28 -dniowy wiec sadze ze owulacja moglaby sie pokazac nawiet w 12-13 dc Tym bardziej ze testy pokazuja 2 krechy ok 2 dni przed owu. Ten cykl stracony.. I po co mi byly te prochy i zabiegi..:-(
. zalamuje mnie to.. Wczesniej co prawda w ciaze nie zachodzilam ale testy owulacyjne mialam pozytywe w srodku cyklu. A teraz nic... dzis mija 16dc. Ostastni cykl byl 28 -dniowy wiec sadze ze owulacja moglaby sie pokazac nawiet w 12-13 dc Tym bardziej ze testy pokazuja 2 krechy ok 2 dni przed owu. Ten cykl stracony.. I po co mi byly te prochy i zabiegi..:-(
Wspomnienia jednak zawsze pozostają.
. Ostatnio wszystko się kręci wokuł ślubu i wyjazdu (już w następny czwartek jedziemy do paryża:-)
). A w ten piątek ma być @ i wierzcie mi, albo nie, bardzo na nią czekam. Ubzdurałam sobie że jest mi ona bardzo potrzebna i oczyści mnie przed nowymi staraniami. To mi pomaga w oczekiwaniu na kolejny cykl.