reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Anusienko bo od czwartku robie testy i nic :no: . zalamuje mnie to.. Wczesniej co prawda w ciaze nie zachodzilam ale testy owulacyjne mialam pozytywe w srodku cyklu. A teraz nic... dzis mija 16dc. Ostastni cykl byl 28 -dniowy wiec sadze ze owulacja moglaby sie pokazac nawiet w 12-13 dc Tym bardziej ze testy pokazuja 2 krechy ok 2 dni przed owu. Ten cykl stracony.. I po co mi byly te prochy i zabiegi..:-(

reklama
MAjeczko a te same testy masz co zwykle?

Moze ten 1 cykl jakis bezowulacyjny jest.A tempertaurę mierzysz?

Może się zdarzyc raz na jakis czas bezowulacyjny cykl niekoniecnzie w powiązaniu z zabiegiem.

A moze jeszcze owu nie było ;-)

ANUSIENKO dzieki za pocieszenie ..testy uzywam te co zwykle. chociaz kiedys zdarzyla mi sie sytuacja ze te ( dosc tanie testy) nie wykazaly owulacji. Wychodzily negatywne mimo sluziku i objawow wiec zakupilam inne lepsze i okazalo sie ze owu jednak byla. Tempki nie mierze a sluzik - no coz mam go troche bo wcinam namietnie wiesiolka wiec trudno powiedziec czy to plodny czy nie, ale raczej nie bo jakis taki bialawy za bardzo..Zrobie jeszcze test jutro ale jak nie wyjdzie to jak to sie mowi - pozamiatane w tym cyklu - bo tak dlugich cykli nie mam zeby owu pojawila sie tak pozno..

Majuś nie ma się co martwić jeśli wykorzystaliście TE dni......

Moze po prostu nie uchwyciłaś piku LH -a czasem tak jest ,ze test ujemny - a monitoring wykazuje owulację - wierz mi sprawdzone;-),trzymam kciuki

No teraz Anusienko to wlalas we mnie cale wiadro optymizmu. :-) moze faktycznie te testy sa do bani. moze zacznemierzyc tempke..?
W kazdym razie baaardzo ci dziekuje i jest mi lepiej..
Nie ma to jak netowe BB-owe przyjaciolki..;-)

Witajcie Kochane:-) Wpadam na momencik aby się przywitać i pędzę do pracy.
Sensi zdawaj nam relację z każdego dnia ciąży:-) :-) :-)
Aluś jakoś tak dziwnie z tymi urlopami czeka sie na nie przez rok, a po powrocie do kieratu pracy wystarczy kilka dni aby padać na nos:tak:Wspomnienia jednak zawsze pozostają.
Po tych fluidkach od Sensi wszystkim nam się uda NA PEWNO:-)
Anusieńko,Carioca,Forumko, Gosiu,Lastrada, Madziujka,Majeczko, Moniś, Wikkuś, Vonko buziaki i miłego dnia

WITAM WAS KOCHANE BABECZKI

Pare dni mnie tu niebyło, a tu takie WIADOMOŚCI !!!
SENSI Gratuluje Ci z całego serduszka najmocniej jak potrafie :-):-):-)

Ja ostatnio jestem taka zabiegana, że nawet niemiałam czasu tu do Was zaglądnąć:zawstydzona/y:. Ostatnio wszystko się kręci wokuł ślubu i wyjazdu (już w następny czwartek jedziemy do paryża:-):tak::-D). A w ten piątek ma być @ i wierzcie mi, albo nie, bardzo na nią czekam. Ubzdurałam sobie że jest mi ona bardzo potrzebna i oczyści mnie przed nowymi staraniami. To mi pomaga w oczekiwaniu na kolejny cykl.
Alek widziałam Twoje zdjęcia z wyprawy do ciepłych krajów:-). Są przepiękne:-). Widać na nich, że masz dusze artysty.
Pozdrawiam wszystkie 30-ki i pamiętajcie, że codziennie świeci dla Was słoneczko. Trzeba się umacniać i budować wiare w fasoleczke:-).

Miłego dnia dla wszystkich :-)

Dzień dobry kochane 30tki!

Sensi nie znikaj, opowiadaj jak się czujesz i co sie u Ciebie dzieje. A propos twojej nadżerki. Moja koleżanka ze studiów była w podobnej sytuacji - leczyła się na dość poważną nadżerkę, ale zaciążyła. Po okresie połogu okazało sie, ze się stan zdecydowanie polepszył. Moja mama zawsze mówi, ze ciąża to dla kobiety stan naturalny, że jesteśmy do tego stworzone, że po ciąży regulują się hormony, mijają bóle związane z @, a karmienie piersią jest dobrą profilaktyką przed rakiem piersi. A więc moja droga, posadździe tam wystarczająco tych drzew na Waszej działeczce, zeby Wam się wszystkie krasnale mogły w chowanego bawić.

A ja w sobote powinnam mieć owulację, a moje chłopisko wyjezdza w czwartek wieczorem i wraca w niedziele rano :baffled:
ooo..... co on się ode mnie nasłuchał a ile jeszcze przed nim :wściekła/y:

a wszystkim miłego dnia życzę =)

No proszę - nie było mnie trochę a tu Taaaaakie wieści.
SENSI - MOJE NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE!!!

Ostatnio miałam jakiś taki pozytywny nastrój i po cichu wierzyłam że wkrótce któraś z Was ogłosi taką wspaniałą wiadomość :-D .

Teraz już wszystko będzie dobrze - zobaczysz!
Mam też nadzieję że otworzyłaś ten zasznurowany wór i fasolki zaczną się pojawaiać jedna za drugą. To podobno działa więc wysyłaj dziewczynom fluidki i ciesz się swoją maleńką jeszcze kruszynką.

Życzę wszystkim 30 żeby spałniły im się życzenia o małych fasolkach.

reklama
Witajcie kochane!:happy::happy:
Codzienna porcja fluidków już do Was leci:
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Dziękuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna za dobre słowa i życzliwość!!
Zaraz po moim mężu i rodzicach to Wy pierwsze dowiedziałyście się o fasolince. Cieszę się, że jesteście!!:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry