Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-
:-(
Dojadł dziś resztę słoiczka, poszło mu na 3 razy...nie za szybko?
jutro testujemy ziemniaka
oglądałam festiwal z Opola
był jubileuszowy 50-lat, lubię takie wspominki. Nooo i uwielbiam taką muzykę!!! serio...ja to jakaś staromodna jestem, ale naprawdę sto razy wolę Edytę Geppert, Majewską, Jarocką, Frąckowiak itd. niż te dzisiejsze "gwiazdy". No i zauważyłam, że co druga pani występująca miała jedną kreację w moim kolorze
kurkaaa chyba modny kolor teraz...
nagraj i nam potem wklej, ok? strasznie jestem ciekawa jak jej pójdzie...eee no na pewno super, tylko chciałabym posłuchać...Utwór faktycznie ciężki, niejedna się już wyłożyła na tym np. Tatiana Okupnik. Słyszałyście tą historę? nagrała ten kawałek z orkiestrą z Londynu, jak ci faceci później przesłuchali co to wyszło, jak ta wyje, to się wycofali z tego projektu. No ale nagranie w sieci krąży
;-) a siebie to w rekalamóweczkę z Lidla zmieszczę

Byliśmy na tych zakupach aaa pewnie z 6 godzin. Nawet na sekundę oka nie zmrużył, oglądał wszystko, śmiał się do ludzi i ani mu w głowie było spanie. Spodobało mu się
tak więc pożegnaliśmy gondolkę.
kurczeeee mam nadzieję, że się znajdzie...że k
toś odda...no szkoda wielka!!!!

żebym chociaż miała pewność, że jeszczą ją gdzieś założę...no ale nie bardzo jest gdzie..A na te 4-5 godz chrzcin, to ja wiem czy jednak nie za droga? a niech mnie jeszcze Juluś łaskawie obślini czy obrzyga;-)

ściskam mocno :*
, nowe meble do salonu zamówione do 2 tyg czas realizacji, wczoraj jak padłam na łózko o 22.30 to zasnęłam jak dziecko
ale szczęśliwa bo ogarnęłam wszystkie okna, tylko 2pary drzwi mi zostały...dupy i pleców nie czułam
później w anglii będziesz się w niej pokazywać.. oczywiście do niczego nie namawiam.. zrobisz co uznasz za stosowne