• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny!!!
Wpadłam się tylko pożegnać:-(;-)Życzę wszystkim udającym się na letni odpoczynek abyście odpoczęły i nabrały sił na kolejne miesiące!!! staraczkom- aby te wakacje przyniosły dużo dzikiego,spontanicznego seksu...zakończonego II kreseczkami na testach!!! mamusiom, żeby im dzieci dały poleżeć na plaży:tak:i tak ogólnie pięknej pogody, ciszy, spokoju i duzo relaksu!!!
Postaram się wpaść od czasu do czasu, ale nie obiecuję. "widzimy" się na początku sierpnia!!!!!
ahhhooooojjjjjjjjjjj lecccimmyyyyyyyyyy:-D
trzymajcie kciuki za Julka...piewszy raz w samolocie:szok::-)
papapa

reklama
Dzięki laski za podpowiedzi z jedzonkiem.:-) Dałam dziś małemu kaszkę z butelki, ale go nie wzruszyła. Zjadł 20ml i już nie chciał. Więc musiałam zrobić mleczko i wtrąbił 160ml. Teraz będę robić normalnie jak Wy. Czasem spróbuję łyżeczką zagęścić może mleko?! Zobaczę.:dry:

My byliśmy dziś na dłuuuuugim spacerze, Muma pewnie kojarzysz Stawy Stefańskiego, całkiem tam sympatycznie się zrobiło. Wyciąg wodny super! Dużo rodzin z dzieciakami grillowało, jeździli na rowerach, plażowali... Normalnie czuć wakacje:tak: Spacerkiem do okoła stawów to pyknie godzinka.

Potem zostawiliśmy Tymka u babuni, a my poszliśmy na Pietrynę na piwo. Ja pierwszy raz od roku. Wypiłam 2 małe przez 3 godziny i normalnie poczułam w kolanach. :szok: Słaba się zrobiłam. Jednak trening czyni mistrza.:-p:-p

elooo
witam sie poniedziałkowo:-)
katiuszka pewnie juz w PL:happy2: udanego pobytu z rodzinką i zagladaj do nas przez tel;-):-)
tete fere ja tez pewnie upije sie jedną lampką wina, jak juz sie do tego wina dorwe:-) kiedyś...;-)
Gatto juz przytulasz Kluseczke? czy jeszcze rodzinka ją zabawia?:-)
Ani@k zdawaj relacje jak sie czujesz i co tam Młody w brzuchu wyprawia. Pewnie nie za wiele bo mu ciasno;-):-)
zuza jak weekend poslubny?;-):-) na działce smażyliście tyłeczki:-)? czy coś innego zorganizowaliście? Jak tam dziadek ze zdrowiem?

kto ze mną do drugiej kawki zasiądzie? jedną juz wypiłam o 6.30 :wściekła/y: Młoda teraz kaszke wtrąbiła i śpi smacznie. Coraz lepiej wiosłowanie łyzeczką jej idzie, dzisiaj juz mniejsze straty byly;-):-)

Ja mogę. Też pijesz bezkofeinową?
koko
a Ty ile razy karmisz małą piersią w ciągu doby?
Ja już tylko raz, czasem dwa. Mało mam pokarmu. :sorry2:
eeee normalną pije, Młodej to nie przeszkadza;-) A karmie...hmmm.. nie wiem ile razy, na żądanie:-) W nocy budzi sie 3x, ok 5 ląduje u mnie w łóżku i je ile chce (cyc na wierzchu w ciągłej gotowości:-);-)), no i w dzien karmie jak jej sie zachce.
A na "za małą" ilość pokarmu łatwo mozna zaradzić:tak: Jak chcesz to da sie zwiekszyc ilosc karmien cycem:tak:

Hej, hej

Ja też z kawką:tak:

tere fere -ja pamiętam stawy stefańskiego z czasów kiedy tam było niefajnie, to dobrze, że się miasto zmienia wszędzie na lepsze ;-) Ja karmię wciąż 4-5 razy dziennie a w nocy już nie bo Oli śpi całe noce odkąd skończył 3 miesiące. No ale za to w dzień prawie nie śpi - zawsze coś za coś jest:tak:

katiuszka
się zdaje się odmeldować miałaś !!:tak: Pewnie już tam wszyscy obcałowują Julcia i nie dają Wam spokoju;-)

Gatto
no właśnie, odezwij się, jak tam u Was. Widziałam zdjęcie Cristi u Twojego męża na profilu - piękna jest !!:tak:

kok.o - u Was też tak gorąco ?? To Ty cały czas total abstynencja ?? No ale w sumie jak 3 x w nocy karmisz to rozumiem..;-):-)

Zaraz będziemy z Julą patrzeć ile kosztują książki do 1 kl. gimnazjum, zawału dostanę i będzie spokój:tak:

Muma noooo gorąco:angry: hehe jaka tam total abstynencja, karmi popijam prawie codziennie;-):-D dobrze schłodzone przy duzej dawce wyobrazni moze przypominac wareczke... albo zywczyka z soczkiem malinowym... albo tyskie z sokiem malinowym.. albo...
eeeeeeeeeeeeechchch:-(:-( rozmarzyłam sie:blink:

hehe Muma to najpierw meliska, potem komp i ceny ksiazek:-)

hajka

Kok.o ano rozpycha się mój Skarb, że teraz nie jedną a czasami dwie 'kulki' czuję, obrywam po żebrach a wczoraj jak wybraliśmy się w teren (na jakąś rybkę) i jak siedzialam i czekałam na realizację zamówienia miałam wrażenie że mój brzuch się 3 razy większy robi.. 'kulek' nie zliczyłam ale siłę to mój Syncio ma :tak: po Tatusiu ;-):-)
No i wieczorami eM bawi się z Maluchem w 'przepychanki' na moim brzuchu :happy2: mam wrażenie że Dziecko rozpoznaje ciepłotę dłoni eMa.. zauważyłam też że 'inaczej reaguje na moją dłoń a inaczej na dłoń eMa.. :sorry2:
Muma Ty mówiłaś że Oluś w nocy 'buszował' jak był jeszcze w brzuszku??? kurcze mój Mały Agent w dzień jest aktywny, noce przesypiam.. ciekawo jak będzie później :sorry2:
a książki.. może niee będzie taak źle??? w sumie może łyknij radlera??? może pomoze przełknąć nieunikniony wydatek??? ;-)
i powiedz mi jeszcze, bo pokazywałaś wózek jaki masz dla Olusia podając link do sklepu internetowego dino kupowałaś tam coś????

Katiuszka udanego wyjazdu i mocno ściskam z opóźnieniem ale dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń:*

Ja z telefonu witam się więc wybaczcie błędy
Ja u fryzjera , kawę piję i włosy farbuje.
Kok.o byliśmy na działce mój M chciał trochę odpocząć bo już ma Wszystkiego dość , a w tym tygodniu jeszcze więcej roboty mamy bo wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu a lubimy wszystko zostawić w porządku ;-)
Muma czyli sos kurkowy jednak był;-)

Ja dzisiaj mam siostrę mężem i dziećmi ale do jutra tylko ;-) więc jak tylko chwilę znajdę to jeszcze będę w tygodniu wpadać na kawkę
Aleksis :*

reklama
No już jestem :nerd: 'Komplecik' książeczek jak poszukamy tanio może się zamknie w sześciu stówkach :szok: Masakra...

Ani@k tak to Oli buszował w nocy, buszował w dzień, skakał mi po pęcherzu i wystawiał po kilka 'kulek' naraz. Teraz też buszuje w dzień ale w nocy śpi:tak: A w Dino nie kupowałam online, parę rzeczy (ubranek i zabawek) w stacjonarnym kupowałam.
zuza - a jak sie farbujesz ???:-) jakis nowy look na urlop?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry