Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pokaż na fbMuma pociemniłam włoskiwracam do naturalnego na razie ;-)
polookamyśmiać sie nie bedziemy;-)hehe może nie ;P
na ten tychmiast pokazuj się na fotce!!!! to taka urlopowa odmiana??? musisz super wyglądać
no ale póki nie zobaczę nie uwierzę
;-)
:-)
i tekst o posladkach na których działa przyciąganie - bezcenne.. uśmiałam się jak nie wiem co.. moja babka z w-f'u z liceum mówiła nam co robić aby pośladki były 'zawsze jędrne' ;-) mianowicie kazała nam (przepraszam za wyrażenie) chodzić tak jakby się powstrzymywało bąka.. że to działa i w ogóle.. jak mi się przypomni to tak robię, jak mi się przypomni to nawet potrafię brzuch wciągnąć (zwłaszcza jak w sklepie coś przymierzam;-)) no aktualnie wciągnięcie brzucha jest niemożliwe ;-)

;-)
buziaki wielkie dla Ciebie :**********
rozumiem że całą swoją uwagę poświęcasz Córci aby zrekompensować rozłąkę.. ale dałabyś znak że wszystko ok
przed chwilą wypiłam puszkę pepsi.. bo nie wiem czy coś nie tak z ciśnieniem.. masakra!!!!!!!!!!!!!!!

Patryś tatusia. Tak Patryk zostaje?

I wiecie co zrobiłam???...zadzwoniłam do pracy i powiedziałam,że cos zle się czuję i dzis poproszę o urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)serio,tak zrobiłam,teraz powinnam w pracy być;-),ale miałam lenia,że aż wyć mi się chciało!!więc nie pojechałąm do pracy!!wiem,że jutro tuż-tuż,i trzeba będzie jechac,ale dziś sobie odpoczełam
boszeeee,te ceny to jak z kosmosu!!!!!
leżaczek i opalanko
,kurcze jestem brązowa,że hej!!tylko zęby się świecą i białka oczu
,ale ja uwielbiam taki stan:-):-),opalać sie bardzo lubię!!!i być opaloną!!skoro nie byłam w pracy,to już trzeba wykorzystać ten dzień pozytecznie,no nie??!!
,więc dzis mężus wieczorem przyniesie,a jutro objem sie,że ho ho!!!!!!!
...yyyy,a co do wciągania brzuszka,to staram się też to robic,fajnie ponoć na mięśnie działa!!!
Ja kocham czarne porzeczki i wiśnie. mmmnnnniaaam.