Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pochmurno jest,no ale niby od jutra zacząc znów mają się upały

,na fb lada chwila będa,bo tam to potrafię,a tu nie mam pojęcia ,co z czym....

:-) szkoda tylko ze tak krótko,nie? a ja obiecałam sobie,ze za rok,chociażby sie paliło i waliło, to pojade nad morze i juz!

wróciliśmy w niedzielę, ale dalej nie możemy dojść do siebie. Jakaś deprecha nas dopadła:-( kombinujemy co by tu zrobić, żeby móc wrócić...jakiś biznes otowrzyć? jakieś usługi może? cholera wie...ale trzeba będzie coś postanowić, bo takie zycie tutaj, samemu, z dala od rodziny i znajomych to serio wegetacja a nie życie. Zwłaszcza teraz jak jest mały...tu nie ma kontaktu z rodziną, babciami itp. A to jest ważne. No nic ...posmęciłam trochę, ale trza się wziąć w garść.
mieliśmy wszyscy nieciekawe humory, ale przed samą uroczystością postanowiliśmy z eMem, że nie zapsuje nam tego dnia!!! i my bawiliśmy się świetnie, ona trochę gorzej...ale szczerze...to mam to gdzieś!!! ogólnie imprezka fajna, jedzenia tyle, że jedliśmy to jeszcze parę dni (bo zapakowali, to co zostało, włącznie z owocami i winem
) Pogoda jak wiecie iście wakacyjna. Choć dla nas było to męczące, bo musieliśmy jeździć po sklepach typu Praktiker i Castorama, a że mieliśmy samochód od brata eMa bez klimy to sobie możecie wyobrazić
w największe upały musieliśmy siedzieć w domu, bo bałam się o małego, dosłownie lało się z niego w tym foteliku.
Ogólnie lekarz stwierdził, że mały to taki typ kamyczka, nie tłusty, a nabity
Nakupowałam mu obiadków na miesiąc albo i więcej. Taki wybór jak w polskich sklepach to chyba w życiu nie widziałam
po raz kolejny angielskie sklepy mogą się schować!!!! nawet głupie Tesco w Polsca a w Anglii to niebo a ziemia!!! oczywiście na plus dla Polski!!!! 
nawet do wc nie mogę wyjść, bo już kwiczy
przyzwyczaił się, że cały czas ktoś przy nim był, pełno ludzi, coś się działo...a teraz tylko ja i na dodatek musi się sam sobą zająć...no to wiadomo, że płacz...oby mu to przeszło, bo będzie sajgon