reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
szyszka jak tam po wizycie????
Muma zaglądnij na fejsa..może tam babki plotkują;-)
tere fere Tymuś lepiej???

Kobitki, czy deser ze słoiczka...no te owocki znaczy się to wystarczy jako oddzielny posiłek? zagęścić to czymś? co Wy dajecie na deserki?
U nas zapowiada się cięzka noc, już mały obudził się kilka razy, popłakał i dalej zasnął. Już ma białe plamki na dziąśle, więc mam nadzieję, że niedługo mu wyjda i na chwilę będzie spokój:sorry2:

katiuszka no lepiej Tymuś bo śpi...hihihi. Wrócił eM do domu, wziął Lucyfera na bardzo długi spacer, porozmawiał z nim po męsku i jak wrócili to było super. Hehehehehehe. Ja zostałam w domu w garach i trochę ogarnęłam mieszkanie.

Ja daję same owoce lub dodaję do kaszki i daję wtedy jako osobny posiłek, choć mały musi potem w krótkim czasie dojeść mleczkiem, bo jest głodny bardzo.

Kurczę współczuję Ci i co raz bardziej się boję tych zębów, chłolera!

Dziewczynki wizyta dobrze, ale tak bardzo chciałyście zdjęcie ze dzis nie było zdjęć:no:, pierwszy raz tak!:sorry2:
Mieszko siusiaka nie pokazał, wazy 980gram,26tc jest...
wody ok
główka, brzuszek serduszko ok
Kolejna wizyta 23/09
Musze zrobić toksoplazmozę IgM, mocz i hemoglobinę...

Po wizycie zajechaliśmy do Tesco tak mi się chciało strucli serowej:szok: aaaa i Mieszko dostał 2ciuszki:-)

Hej Dziewczynki,

My dziś odchwaszczamy działkę przed zimą to na chwilkę wpadłam przy kawce:-)

katiuszka ja też daję deserek jak deserek bez dodatków, między zupką a wieczornym cyckowaniem:-) Oli uwielbia owoce !

Szyszunia -
super, że wszystko dobrze z Mieszkiem, duży chłop już z niego :tak: A on wie, że niedługo weselisko ?;-):-D
Powtarzaj tokso koniecznie jeśli nie masz IgG dodatnich już.

Gatto -to niedługo jedziecie, tak ? Fajnie, że się udaje tak w miarę często:tak:

zuza co tak lakonicznie wczoraj, napisz troszkę więcej co u Ciebie :happy2:

Aleksis - Ty wiesz &&&&&&&&&&&&&

Buziaki i miłego dnia !!!:-)

reklama
Muma dowie się w sobotę :-D
Mój syn to jakoś 4 rano tak szalał ze aż w szoku byłam, pierwszy raz tak:-) obudziłam eMa i kazałam się za brzuszek trzymać :-D niech wie co jego synek wyprawia w nocy.
Aaaa a mi sie wtedy marzyło by coś zjeść, ale mowie sobie 4 w nocy to lekka przeginka :-D:szok::-)
Wstałam dopiero, wyprawiłam eMa do pracy i położyłam się i zasnęłam:tak: czas zacząć coś zrobic konstruktywnego:-D

Do góry