reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

iii oootooo jaaaaa!! wybiegana!! :-D eech babolki, naprawdę polecam wysiłek fizyczny jako odstresowywacz i poprawiacz humoru:tak::-) Poprawiłam dzis wynik na 5 km i jestem zadowolona, czerwona jak burak:-D
zuzol ja z kolei Ciebie podziwiałam za zaparcie się na ćwiczenia w domu.. ja jakos nie mogłam się zebrac:zawstydzona/y: obejrzałam filmiki z ćwiczeniami Chodakowskiej, oglądnełam jej strone na fb i efekty u lasek (co to przesyłają słit focie z rąsi w strojach kąpielowych :-D) , obejrzałam zestawy 3 minutowe (czy jakos tak) i przy samym oglądaniu się zmęczyłąm:-D:-D Jakos w domu nie umiem się zebrac..

Gatto hyhy ja tez nie bardzo kumata w tych mikro-zabiegach:-D Ja z tych dzikusów niedopielegnowanych;-):-D
katiuszka gratki dla Julcia, noooo to teraz zobaczysz jak Cie uszamie tymi zębami w palucha, to wrażenie jakbyś ze szczeniakiem się bawiła:-D;-)

Babolki , żłobek zaczyna się od 1 września, ale ja mam urlop do końca roku, wiec będę Młodą najpierw zaprowadzać na 1-3 h i z nią tam będę cały czas, potem spróbuje zostawiać ją samą na coraz dłużej (w ramach tych max 3 h, , będę wychodzić na jakiś czas, żeby się przyzwyczajała do mojej nieobecnosci), a potem może się uda zostawiać ja tam na kilka godz.. Babeczki w złobku mówiły ze maluszki bardzo szybko się adaptują. W ogóle fajnie się zapowiada, bo kazde zyczenie co do opieki, zywienia itp. spełniają (w ramach możliwości oczywiście), no i rodzice mogą być na początku na sali z dziecmi... fajnie.

reklama
Zuza fajnie, że dbasz o siebie. No u nas zaczęły się na maxa oczyszczania i mikro właśnie. Skoro masz piękną biel, to nie ma sensu, bo na co wybielisz? Na kryształ? Hihihihihih:-D

A co do zębów, to w końcu nie byłam. Zadzwoniła koleżanka, że właśnie zepsuła lampę UV i servis ma być chyba w poniedziałek, więc nie zabijam bielą. Byłam za to w salonie z Timkiem i troszkę popracowałam, bo usnął.

Katiuszka Gratulejszyn, nie było źle chyba co z tym ząbkiem?

koko po fejsie widać, że z dzikusów....hihihihihi:-D
fajnie, że można być w żłobku z dzieckiem. A jak psychicznie? Ciekawe, czy ja będę w stanie zostawić mojego księcia. CHyba się od niego uzależniłam. Jak jestem w pracy, to nie myślę,bo zawsze mam co robić, dużo ludzi, każdy gada więc czas leci, ale jak tylko kończę, to zapalenia tyłka dostaję i rzucam wszystko i lecę do mojego niunia. Myślę, że będzie mi ciężko zostawić go w punkcie przedszkolnym...ale bardzo bym chciała, żeby chodził. Nawet tak dla siebie.

yyyyyy tere no nie załamuj mnie:shocked2: myślałam, ze tak na pierwszy rzut oka to nie widać:szok: ze jakies pozory zachowane są, na wierzchu jako tako ogarnięte i dopiero po wnikliwszym przyjrzeniu się dzikusa widać;-):-):eek:
A z tymi rozstaniami to tak jak piszesz, w pracy będzie praca,wiec nie będę myślała co ona tam robi, a potem pędem będę gnała do niej;-):-) A zresztą jest w złobku monitoring, to sobie będę mogła podglądać co tam wyprawia;-)

koko słuchaj zdjęcie mówi samo za siebie:-D a no właśnie, ten monitoring to super sprawa! Bynajmniej dla mnie.

szyszka nie żartuj, ja to jestem maryja dziewica!
Jak tak przypominam sobie czasy ślubu, to mi aż miło się robi. Minęło ponad 6 lat, a ja nadal nic bym nie zmieniła jeśli chodzi o ślub, czy wesele. Choć do tej pory nie obejrzałąm płyty z tamtego dnia. Boję się.

Ostatnia edycja:
reklama
Ahoj kobitki:-) Wiatam sie w trakcie maratonu pracowniczego :zawstydzona/y:
Zuza a powiedz mi czy tą mikro to na twarz naczynkową też mozna ??
Bo mnie zmarchy jakies dopadły i szukam kosmetycznego cudu :-p

Pozdrawiam z szarego wschodu:baffled:

Do góry