Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to wiem tylko z własnego doświadczenia ,że wybierają dla Ciebie odpowiedni zabieg ja jestem zawsze zadowolona i chodzę od jesieni do wiosny co miesiąc
bo na słonko nie można później wystawiać mordki bo można dostać przebarwień
a ,że od poniedziałku zaczyna dodatkową fuchę to chciałabym wszystko mieć ogarnięte
nie wiem czy Wam pisałam ,ale od pon odbieram dziewczynkę 5 letnią ze szkoły i będą z nią siedzieć kilka godzin aż mama po nią przyjedzie bo u mnie w domu będziemy
a kasa powiem Wam,że konkretna a jak dobrze pójdzie to będę miała dwie dziewczynki bo koleżankę Matyldy małej będę również odbierać więc pensja podwójna :-)
Już myślałam, że wyjdę z siebie, eM z Julką też nie spali bo Młody darł się na cały regulator. Ogólnie chciał się bawić
Jak dostawał zabawkę to wesoło sobie gadał a jak go kładłam w łóżeczku to Armagedon
Dostał Pedicetamol i się zmęczył w końcu. Teraz odsypia
Mam nadzieję, że to jednorazowy incydent...
No teraz już pójdzie łatwiej:-)

więc czuję się spełniona, choć nie ukrywam, że chciałabym więcej...ale teraz na rok zawiesiłam kolejne plano-marzenia z tym związane.

termin ma na 7 września!!
...wykorzystać jeszcze fajną pogodę chce!!Kijki będa razem z męzusiem,a jak zmiany nam się rozminą -to ja wsiadam na rowerek

ale za jakis rok przesle odpowiednie kopy w doopsko ;-)
Dałam se spokój, zamroziłam porcje...moze kiedys sie przekona.Za to kawalek tego pseudochlebka memlała, chyba jej posmakował. Ale i tak cyc potem musiał byc.... no nie da sie ten dzieć niczym innym nakarmić do syta niz cycem:-(