zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Aleksis ja już po tych wszystkich zabiegach medycyny nienaturalnej 
niestety nic nie pomogło a że ja już dinozaur staranek to nie nastawiam się już
nie mam siły i już.
kasica pracuś jesteś
miłego wieczoru ,ja uciekam do przyjaciółki bo dzisiaj sama na nowym mieszkanku ,chodź pojechała do domu więc jeszcze nie wiem jak sytuacja w domu z mężem
może będzie tak,że zostanę w domu i będę piffkować z mężem 

niestety nic nie pomogło a że ja już dinozaur staranek to nie nastawiam się już
nie mam siły i już.kasica pracuś jesteś

miłego wieczoru ,ja uciekam do przyjaciółki bo dzisiaj sama na nowym mieszkanku ,chodź pojechała do domu więc jeszcze nie wiem jak sytuacja w domu z mężem

może będzie tak,że zostanę w domu i będę piffkować z mężem 
:-)
Nie wiem czy wyjdzie. Kupiłam 2 łopatki, pokroiłam na kebaba (umęczyłam się, bo żylasty trochę) i zamarynowałam. Na wszelki wypadek kurczakowy też przyszykowałam. Do tego gęsty pyszny jogurcik. Zupkę robię z pomidorów, ale zupełnie inaczej niż nasza, na maśle z cebulą zasmażką z mąki i pomidorami, wody nie dużo, za to dużo papryki słodkiej i pieprzu, bez włoszczyzny. Wychodzi pyszny krem, lekko pikantny. Do kebaba robię niezdrowe fryty i zdrowe połówki pomidorów pieczonych w piekarniku. No i babeczki na słodki i jakieś ciastka do tego kupiłam, a no i winko mołdawskie. Pyszota.
)

ale na razie nic poza tym, apetyt ma, w dzień nie bardzo marudzi, tzn. nie więcej niż normalnie, więc idzie wytrzymać.
po pierwszej nocy, kiedy to rzucał się i płakał przez sen, powiedziałam DOSYĆ!!! nie wszyscy na raz i nie tak głośno! no ale weź wytłumacz jak oni go widzieli pierwszy raz i szybko nie zobaczą. No tak to z rodzinką właśnie