Aleksis1
Fanka BB :)
Muma twoja corcia to istny skarb jest![]()
A jej Mama czyli Muma tak samo!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muma twoja corcia to istny skarb jest![]()

no takie długie posty walą,że ja to nigdy nie nadrobię 
i układa się i można ozdobić je goździkami ;-)
z ich okazji flagi wywieszają;-) . A co do przepisu na kulki, to moze Ty po prostu kaszy jaglanej nie lubisz? albo za słabo ją przepłukałaś i gorzkawe wyszło? albo za mało bakalii i jabłka dałas i niesłodkie wyszło? No albo po prostu nie podeszło Ci to i już;-):-)
. U mnie tez na poczatku tak "gotowanie" wygladało hehe
, tylko ja miałam zółty ser w lodówce , pomidora i niewiele więcej;-). Z czasem bediesz miala coraz wiecej czasu, to jajecznice se usmazysz. ;-) A sluz w kupkach tez u Młodej był, ale malutko i samo przeszło. Oczywiście przewertowałam internet i z tego co pamiętam to chyba pojawioał się jak dziecku cos co zjadłaś nie podpasiło (alergia?). No ale te kropelki Dicoflor tez polecam
. Pewnie na spotkanie Wasze, tak zeby pogadac bez niego nie ma szans?..
Jak zostanoiecie na miejscu to pomysł wigilii z kolezanką jest niezły
. bedziecie mogły chociaż pogadac i zachwycac sie jakie to te karpie i kapucha sa pyszne (hmmm a 3-cim karpie mozna dostać?)
metalowe?
i pachną?
:-)
a poza tym byłam pod wrażeniem, że rozmawiam na żywo z kimś z forum, to dodatkowo język mi się plątał;-):-) wiesz, jak będziesz na szczepieniu, to powiedz o tym śluzie lekarzowi, zapytac nie zaszkodzi. Ale jak oprócz tego nic małemu nie jest, to pewnie tak jak dziewczyny pisały, coś mu lekko nie podpasowało z Twojej diety i tyle. Napisz później co Ci powiedział, bom sama ciekawa.
dzieciaki to mają pomysły, nie ma co!!!
pisałaś wcześniej, ze pachną pomarańczami, to z pomarańczy? ale jak....yyy tylko ja nie kumam??????
nie mogę sobie tego wyobrazić....
:-)ja na chwilę choinki wycina się z foremek metalowych w kształcie gwiazdek do ciasta od największej gwiazdki do najmniejszeji układa się i można ozdobić je goździkami ;-)
miłej i spokojnej nocki mamuśki ;-)
Aha...
szykowalysmy sie na jakaś imprezę, było to gdzieś koło Łodzi
ale u mnie to jednorazowe.. a Katiuszka już tak ma ;-)hahahhh Ani@k przebilas Katiuszke w dlugosci posta![]()

seeeriooo????Jagoda super łobuzujeJest super przeaktywna i trzeba mieć oczy wokół głowy. Zaczęła się już puszczać.
;-)
:***
mocniej Go trzymając.. więc albo to od rożka albo tak jak piszesz od ciemiączka.. napewno powiem o tym lekarce
dzięki :***
A trenera takiego prawdziwego nie mamy, jest babeczka, która skrzykneła towarzystwo i ona jest jako, hmmm, taka przywódczyni stada;-)
Trase wyznacza, cwiczenia wymyśla. Na wzmocnienie nog to siłownia jest dobra. Jak chcesz kondycje poprawic to nie patrz na innych tylko sama biegaj. Jak chcesz to moge Ci podesłac linki na plany treningowe, zebyś nie porwała sie na bieg na 10km od razu i na drugi dzien umarła (bo wtedy Twoje bieganie sie skonczy prawie na pewno;-)). Trzeba powoli, z głową zaczynac. 

A jak jest jedzenie w pobliżu to już mu odbija na maxa. Adaś go pogłaskał, a ten na niego z zębami. Nie wiem czy się wystraszył, bo mnie nie było w pokoju, tylko eM był. W sumie nic takiego się nie stało, bo ma małe siniaki na ręce, ale mały się bardzo wystraszył. My nerwy na psa, dostał po tyłku i poszedł do siebie do legowiska. Adaś za moment już nie miał żalu do psa i znowu chciał lecieć do niego.