Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

najgłośniej wtedy gdy zasypia Patryk ;-)
Mloda zjadla kaszke i poszla spac...tez bym z nia sie kimnela, ale moze pobuszuje w necie poki mam chwilke czasu. Dom brudny...sodomia i gomoria! ee, jutro sobota to eM cos pomoze...
Będziemy się więc ewakuować na spacerek niebawem.
No i jakiś marudny, senny...
trzaska drzwiami, kapcie mu skrzypią
bo to takie skórzane góralskie....no niby nie jego wina, ale jak wie, że skrzypią, to po co je zakłada w nocy? Wywalczyłam już z nim, że jak rano wstaje, to nie wysmarkuje nochala pod naszymi drzwiami!!!! noo zwariować można było!!!! co rano to samo!!!! młody od razu obudzony, a eM w drzwi i już go nie ma. No ale teraz zamyka się w łazience i tam piłuje ten kinol
Kupię mu nowe kapcie na Mikołaja, takie mięciutki, żeby nie skrzypiały hehehe 
;-) jakiś długi weekend by Ci się przydał
nooo tylko mój kupal normalnego walnął
ale on nie jadł mozzarelli
dziś na obiad będzie miał słoiczkowy schab ze śliwką
Moje ulubione danie...yyy ale nie w wersji słoiczkowej of course

bożeeee znowu coś mu się poprzestawiało z tym zasypianiem
miałam jakieś początki doła ale po Twoim opisie skrzypania kapciami góralskimi od razu mi lepiej
Aaa mój też smarkoli rano jak trąby w Filharmonii i jeszcze idzie psa karmić i nap.. taką metalową miską o płytki, no idzie utłuc, oni może coś ze słuchem mają

Do tego nawet nie spyta co tam u Julki, no po prostu w ogóle już o nią nie pyta, tylko o Olka, naprawdę poprzestawiało jej się już w głowie na całego.
I jakoś daję radę trafić tam dokąd szłam.