Ani@k
Fanka BB :)
Dziewczyny!!!!!!!!!!!
Rozmawiałam z tą babką od laktacji..
Boże aż mi się płakać chce ze wzruszenia

Ja wiem że mówiłyście ze matka najbardziej rozumie swoje dziecko, że jeżeli nie płacze nie jest źle.. zaraz zmoczę całą klawiaturę.. ta 'laktacyjna' powiedziała mi że nie robię nic źle i że przyrost jest dobry i że nawet jak maluch possie 5 minut to jest dla niego wystarczające.. tak mnie podniosła na duchu i jeszcze zaprosiła nas do poradni w której pracuje, ma zobaczyć jak karmię, jak Patryś ssie i może jeszcze coś mądrego nam powie..
o mało co odstawiłabym własne dziecko od piersi..

ale emocje!!!
idę bo się po spacerku Synek budzi.. czas na karmienie..
buziaki :***
Rozmawiałam z tą babką od laktacji..
Boże aż mi się płakać chce ze wzruszenia

Ja wiem że mówiłyście ze matka najbardziej rozumie swoje dziecko, że jeżeli nie płacze nie jest źle.. zaraz zmoczę całą klawiaturę.. ta 'laktacyjna' powiedziała mi że nie robię nic źle i że przyrost jest dobry i że nawet jak maluch possie 5 minut to jest dla niego wystarczające.. tak mnie podniosła na duchu i jeszcze zaprosiła nas do poradni w której pracuje, ma zobaczyć jak karmię, jak Patryś ssie i może jeszcze coś mądrego nam powie..
o mało co odstawiłabym własne dziecko od piersi..

ale emocje!!!
idę bo się po spacerku Synek budzi.. czas na karmienie..

buziaki :***

za jakiś czas przychodzą do mnie i eM swoją stara kwestię "onn chybaaa głodnyyy"
noo ja pierdzielęęęe....ehhh dałam mu jeść i sama poszłam do wanny na pł godziny, bo serio tak mnei trzepało, że bałam się, że się skończy rękoczynami
Trochę mi lepiej hehehe
a jak u Was nocka? Oli przygotował jakies występy artystyczne? mój o 12:30 obudził się z płaczem, wzięlam go do siebie i niby on spał...ja już mnie...bo średnio mozna pospac, jak co rusz masz stopy na twarzy, alebo przywali z bani w czoło
wpadnę jeszcze później!!!