Aleksis1
Fanka BB :)
Dobry Wieczor,
Gatto trzymam kciuki, aby wszystko poszlo sprawnie i gladko a Cristi nie tesknila za bardzo, no i Ty tez
Muma -kciukasy, abys jednak zdala za 1 razem! Gratulacje takiej corci! A Olus slodki przytulas. Spokojnej nocki zycze abys byla rano wypoczeta
Gochson-nie martw sie, urodzilas zdrowe dziecko, wiec musi byc dobrze. Ja tez bym sie tak nie stresowala tym czekaniem, ja juz mialam bodajze wykonana nastepna IUI po nastepnym okresie po # i nikt mi nic nie mowil, ze nie mozna. Wazne, abys byla w dobrej kondycji no i eM tez. Zdrowka dla Adasia-gentelmana i slodziaka
Szyszunia-oh, fajnie, z miloscia Mieszko klepie po cycu, prawdziwy facet
No to tesciowa troche poszla bokiem kupujac ubranka na wyrost. ale nie martw sie, mozesz zawsze komus sprezentowac, co nie? Ile juz Mieszko wazy i ma cm? Rosnie na tym cycu ze hej
Terefere no to trafil Ci sie super mezus no i synus tez oczywiscie. Miod, gluten-dobre. O miodzie wiedzialam, ale o tym glutenie tom ciemna masa. Nie ma co czekac z Pola, moze akurat teraz sie uda bez "wspomagania"?
Katiuszka no to niech eM teraz szoruje te adidasy, co nie? Ale oni maja pomysly, gorzej niz dzieci, bez wyobrazni. Ale z drugiej strony fajnie zabral Julka na spacer, straty chyba musza byc, jak na wojnie. Dobry obiadek musial byc, ja lubie to cos, to sa tzw. cannoli
Ja czasem robilam takie klopsiki z miesa wolowego mielonego z bulka i mlekiem plus natka pietruszki, gotowalam w rosole i na tej bazie robilam sos pomidorowy. Dobre i lekkie danie.
Butki fajne, na wygodne wygladaja. Ja w tamtym roku sobie kupilam mokasyny, na wyprzedazy, tylko ze o rozmiar jednak za male, cisna mnie jak diabli
Ja dzis sobie kupilam balerinki w kolorze fuksji z Tchibo, tez z przeceny, a co!
Ani@k PPD pelna geba! Gratulacje zapalow cukierniczych, ja ostatni bardzo rzadko, bo potem sama musze jesc albo zamrazac. Jak Synus? Ksiazeczki dalej uwielbia? I co z tym gotowaniem dla niego?Znalazlas jakies warzywka eko?
Caterina- sledzie? To na Syna na 100%, u mnie sie sprawdzilo, u Mumy nie. czekamy na suwaczka i trzymamy kciuki za wizyte poniedzialkowa. Bierzesz progesteron? Ja bralam, i aspiryne jakis tydzien po iui w b. niskiej dawce, plus wysoka dawke magnezu.
Zuzanka nie martw sie, Mysza zacznie jesc , moze rzeczywiscie by trzeba poprobowac cos innego do jedzenia z nia? Delikatna dama z niej jest.
Dlaczego tak jest, ze przed niektorymi dziecmi to trzeba jedzenie doslownie chowac a inne nic nie wezma do ust???
W czwartek za tydzien jade do kolezanki oblukac te lozeczko i wozek spacerowy Quinny. Wole to zalatwic jeszcze przed narodzeniem babasa, bo potem nie bede miec glowy do tego.
Wczoraj chcialam miec ciuszki i pieluszki tetrowe, ktore dostalam, biale jak snieg, wiec do gara z proszkiem i oxi. No i zapaskudzilam piec plus pofarbowalam sobie pare rzeczy w niektorych miejscach na niebiesko, a zwlaszcza taki slodki pajacyk. Shit, wlasnie lezy w misce z Ace, moze to cos da. Doopa ze mnie a nie gospodyni, bo pomyslalam sobie, ze na pare rzeczy nie oplaca sie wstawiac prania na 95 stopni. Tylko ze niektore rzeczy byly blekitno-niebieskie a nie tylko biale
Cale szczescie, ze mi juz przeszla faza zakupowa, choc wybiore sie do NL -.tam maja Prenatal i dostaje sie welcome package dla dziecka
Ide do wanny i umyje lepetyne, co bym jutro w moim ostatnim dniu pracy wygladac na ludzia. Tak -to ostatni dzien, od poniedzialku urlop, a od 1 maja juz macierzynskie 6 tygodni przez godzina zero!
Dobranoc Kochane!
Gatto trzymam kciuki, aby wszystko poszlo sprawnie i gladko a Cristi nie tesknila za bardzo, no i Ty tez
Muma -kciukasy, abys jednak zdala za 1 razem! Gratulacje takiej corci! A Olus slodki przytulas. Spokojnej nocki zycze abys byla rano wypoczeta
Gochson-nie martw sie, urodzilas zdrowe dziecko, wiec musi byc dobrze. Ja tez bym sie tak nie stresowala tym czekaniem, ja juz mialam bodajze wykonana nastepna IUI po nastepnym okresie po # i nikt mi nic nie mowil, ze nie mozna. Wazne, abys byla w dobrej kondycji no i eM tez. Zdrowka dla Adasia-gentelmana i slodziaka
Szyszunia-oh, fajnie, z miloscia Mieszko klepie po cycu, prawdziwy facet
No to tesciowa troche poszla bokiem kupujac ubranka na wyrost. ale nie martw sie, mozesz zawsze komus sprezentowac, co nie? Ile juz Mieszko wazy i ma cm? Rosnie na tym cycu ze hejTerefere no to trafil Ci sie super mezus no i synus tez oczywiscie. Miod, gluten-dobre. O miodzie wiedzialam, ale o tym glutenie tom ciemna masa. Nie ma co czekac z Pola, moze akurat teraz sie uda bez "wspomagania"?
Katiuszka no to niech eM teraz szoruje te adidasy, co nie? Ale oni maja pomysly, gorzej niz dzieci, bez wyobrazni. Ale z drugiej strony fajnie zabral Julka na spacer, straty chyba musza byc, jak na wojnie. Dobry obiadek musial byc, ja lubie to cos, to sa tzw. cannoli
Ja czasem robilam takie klopsiki z miesa wolowego mielonego z bulka i mlekiem plus natka pietruszki, gotowalam w rosole i na tej bazie robilam sos pomidorowy. Dobre i lekkie danie.
Butki fajne, na wygodne wygladaja. Ja w tamtym roku sobie kupilam mokasyny, na wyprzedazy, tylko ze o rozmiar jednak za male, cisna mnie jak diabli
Ja dzis sobie kupilam balerinki w kolorze fuksji z Tchibo, tez z przeceny, a co!Ani@k PPD pelna geba! Gratulacje zapalow cukierniczych, ja ostatni bardzo rzadko, bo potem sama musze jesc albo zamrazac. Jak Synus? Ksiazeczki dalej uwielbia? I co z tym gotowaniem dla niego?Znalazlas jakies warzywka eko?
Caterina- sledzie? To na Syna na 100%, u mnie sie sprawdzilo, u Mumy nie. czekamy na suwaczka i trzymamy kciuki za wizyte poniedzialkowa. Bierzesz progesteron? Ja bralam, i aspiryne jakis tydzien po iui w b. niskiej dawce, plus wysoka dawke magnezu.
Zuzanka nie martw sie, Mysza zacznie jesc , moze rzeczywiscie by trzeba poprobowac cos innego do jedzenia z nia? Delikatna dama z niej jest.
Dlaczego tak jest, ze przed niektorymi dziecmi to trzeba jedzenie doslownie chowac a inne nic nie wezma do ust???
W czwartek za tydzien jade do kolezanki oblukac te lozeczko i wozek spacerowy Quinny. Wole to zalatwic jeszcze przed narodzeniem babasa, bo potem nie bede miec glowy do tego.
Wczoraj chcialam miec ciuszki i pieluszki tetrowe, ktore dostalam, biale jak snieg, wiec do gara z proszkiem i oxi. No i zapaskudzilam piec plus pofarbowalam sobie pare rzeczy w niektorych miejscach na niebiesko, a zwlaszcza taki slodki pajacyk. Shit, wlasnie lezy w misce z Ace, moze to cos da. Doopa ze mnie a nie gospodyni, bo pomyslalam sobie, ze na pare rzeczy nie oplaca sie wstawiac prania na 95 stopni. Tylko ze niektore rzeczy byly blekitno-niebieskie a nie tylko biale
Cale szczescie, ze mi juz przeszla faza zakupowa, choc wybiore sie do NL -.tam maja Prenatal i dostaje sie welcome package dla dzieckaIde do wanny i umyje lepetyne, co bym jutro w moim ostatnim dniu pracy wygladac na ludzia. Tak -to ostatni dzien, od poniedzialku urlop, a od 1 maja juz macierzynskie 6 tygodni przez godzina zero!
Dobranoc Kochane!
my tu wszystkie piękne i młode przecież jesteśmy
:-(

, ale po pare godzin tylko i nie we wszystkie..
Zrobiłam światła, płyny, przygotowanie do jazdy.