reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dobry Wieczor,

Gatto trzymam kciuki, aby wszystko poszlo sprawnie i gladko a Cristi nie tesknila za bardzo, no i Ty tez

Muma -kciukasy, abys jednak zdala za 1 razem! Gratulacje takiej corci! A Olus slodki przytulas. Spokojnej nocki zycze abys byla rano wypoczeta

Gochson-nie martw sie, urodzilas zdrowe dziecko, wiec musi byc dobrze. Ja tez bym sie tak nie stresowala tym czekaniem, ja juz mialam bodajze wykonana nastepna IUI po nastepnym okresie po # i nikt mi nic nie mowil, ze nie mozna. Wazne, abys byla w dobrej kondycji no i eM tez. Zdrowka dla Adasia-gentelmana i slodziaka
Szyszunia-oh, fajnie, z miloscia Mieszko klepie po cycu, prawdziwy facet:tak: No to tesciowa troche poszla bokiem kupujac ubranka na wyrost. ale nie martw sie, mozesz zawsze komus sprezentowac, co nie? Ile juz Mieszko wazy i ma cm? Rosnie na tym cycu ze hej

Terefere no to trafil Ci sie super mezus no i synus tez oczywiscie. Miod, gluten-dobre. O miodzie wiedzialam, ale o tym glutenie tom ciemna masa. Nie ma co czekac z Pola, moze akurat teraz sie uda bez "wspomagania"?

Katiuszka
no to niech eM teraz szoruje te adidasy, co nie? Ale oni maja pomysly, gorzej niz dzieci, bez wyobrazni. Ale z drugiej strony fajnie zabral Julka na spacer, straty chyba musza byc, jak na wojnie. Dobry obiadek musial byc, ja lubie to cos, to sa tzw. cannoli
Ja czasem robilam takie klopsiki z miesa wolowego mielonego z bulka i mlekiem plus natka pietruszki, gotowalam w rosole i na tej bazie robilam sos pomidorowy. Dobre i lekkie danie.
Butki fajne, na wygodne wygladaja. Ja w tamtym roku sobie kupilam mokasyny, na wyprzedazy, tylko ze o rozmiar jednak za male, cisna mnie jak diabli:-D Ja dzis sobie kupilam balerinki w kolorze fuksji z Tchibo, tez z przeceny, a co!

Ani@k PPD pelna geba! Gratulacje zapalow cukierniczych, ja ostatni bardzo rzadko, bo potem sama musze jesc albo zamrazac. Jak Synus? Ksiazeczki dalej uwielbia? I co z tym gotowaniem dla niego?Znalazlas jakies warzywka eko?

Caterina
- sledzie? To na Syna na 100%, u mnie sie sprawdzilo, u Mumy nie. czekamy na suwaczka i trzymamy kciuki za wizyte poniedzialkowa. Bierzesz progesteron? Ja bralam, i aspiryne jakis tydzien po iui w b. niskiej dawce, plus wysoka dawke magnezu.

Zuzanka nie martw sie, Mysza zacznie jesc , moze rzeczywiscie by trzeba poprobowac cos innego do jedzenia z nia? Delikatna dama z niej jest.
Dlaczego tak jest, ze przed niektorymi dziecmi to trzeba jedzenie doslownie chowac a inne nic nie wezma do ust???

W czwartek za tydzien jade do kolezanki oblukac te lozeczko i wozek spacerowy Quinny. Wole to zalatwic jeszcze przed narodzeniem babasa, bo potem nie bede miec glowy do tego.
Wczoraj chcialam miec ciuszki i pieluszki tetrowe, ktore dostalam, biale jak snieg, wiec do gara z proszkiem i oxi. No i zapaskudzilam piec plus pofarbowalam sobie pare rzeczy w niektorych miejscach na niebiesko, a zwlaszcza taki slodki pajacyk. Shit, wlasnie lezy w misce z Ace, moze to cos da. Doopa ze mnie a nie gospodyni, bo pomyslalam sobie, ze na pare rzeczy nie oplaca sie wstawiac prania na 95 stopni. Tylko ze niektore rzeczy byly blekitno-niebieskie a nie tylko biale:-D Cale szczescie, ze mi juz przeszla faza zakupowa, choc wybiore sie do NL -.tam maja Prenatal i dostaje sie welcome package dla dziecka

Ide do wanny i umyje lepetyne, co bym jutro w moim ostatnim dniu pracy wygladac na ludzia. Tak -to ostatni dzien, od poniedzialku urlop, a od 1 maja juz macierzynskie 6 tygodni przez godzina zero!
Dobranoc Kochane!

reklama
Gatto fenks naświetliłaś mi trochę sprawę.
A co do kolejnego wpisu "Kurczaki" to pijesz do czegoś maleńka????????????????

Aleksis
to po tych dziwnych specyfikach w których maczasz i pierzesz te rzeczy, to Ty porządnie wypierz na długim cyklu z płukaniami, żeby Jaś Fasola nie miał podrażnienia skóry.

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katiuszka brudny łobuz to zadowolony łobuz hehehe ale tylko po spacerze i w zabawie, a nie obrzygany w gościach...hehehehe

Szyszka spróbuj tego pedicetamolu, bo ja jak go chciałam podać to młody się wykręcał, a okazało się że takie obrzydlistwo, że ja mało się nie shaftowałam. Choć może ja miałam jakiś inny. Nurofen i paracetamol jest pyszny i słodziutki. Nurofen podaje się 2,5ml, a paracetamol 5ml, więc jak Młody nie lubi takich rzeczy to nurofen lepszy i dodatkowo przeciwzapalny. Ale mocniejszy jak mówią...

cześć

Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto aby dali radę normalnie krew pobrać i aby ten czas najonizowywania szybko zleciał &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jakoś myślałam za Polę brać się po wakacjach. EM mówi, że dziadkami na wywiadówki będziemy chodzić, ale mam to w nosie. Podaję przykłady niektórych z was i niektórych moich klientek, że nie jest to dziwne.
ale ze niby kogo masz na myśli, hęęę???? :-p my tu wszystkie piękne i młode przecież jesteśmy :tak:dziadek, ojciec, wujek - każdy na wywiadówki moze chodzić, wyglądacie obydwoje młodo więc bez tam żadnych eMowych zmartwień brać się za robienie Poli ;-):-) a w ogóle ładne imię

Ani@k PPD pelna geba! Gratulacje zapalow cukierniczych, ja ostatni bardzo rzadko, bo potem sama musze jesc albo zamrazac. Jak Synus? Ksiazeczki dalej uwielbia? I co z tym gotowaniem dla niego?Znalazlas jakies warzywka eko?
eeee Aleksis, do testu 'białej rękawiczki' mi daaaaleko, żadna PPD ;-) a Patrysiowi dalej daje jedzonko ze słoiczków, weszłam na forum nasze lokalne i nie tylko ja mam dylematy skąd brać takie iscie wiejskie bez żadnych oprysków warzywa/owoce.. cięęężko baaaardzo.. takie rzeczy praktycznie nie istnieją :no::-(
a książeczki tak, uwielbia, słucha z zaciekawieniem historyjek/legend Polskich :tak:zna już prawie całą twórczość Tuwima i Brzechwy, wałkujemy Chotomską - ja też już znam prawie wszystko na pamięć ;-):tak: ale najważniejsze ze się świetnie przy tym bawimy :tak:
Aleksis jak masz zacięcie czytelnicze i chcesz Synka od maleńkości do literatury przekonywać, kup kilka egzemplarzy książeczek, bo później będziesz zajęta kupnem coraz to większych rozmiarowo ciuszków ;-):tak:
No to dziś musisz ciężko popracować ;-):-) albo wcale nie pracuj!!! w ostatni dzień siedź i niech przy Tobie latają ;-):tak:
Szyszka u nas przy gorączce sprawdził się pedicteamol, nurofen chyba silniej działa.. po nurofenie dłuzej nie było wysokiej temperatury :tak: gryzaczki w ruch niech idą, moze na dniach Mieszko zamiast masować zacznie Cię gryźć??? ;-):-p Patryk też masuje, albo rozkłada dłoń i tak sobie trzyma na cycu.. słodkie to przeogromnie :tak: ale też uszczypnąc potrafi :-)
Dziewczyny, Waszym Dzieciom też tak szybko pazurki rosły??? dziś obetnę jutro już gotowe do ścięcia :szok:
a filmu z Patrysiem w roli głównej to mi ciężko bedzie nagrać.. jak by wiedział ze chcę nagrać to co robi.. i jakby specjalnei zaczyna wtedy pozować i jest bardzo grzeczny :-) ale będę próbować :tak:
Zuza może spróbuj Juliance dawać nieco później deserek??? albo jak sama się upomni.. my jakoś tak zgraliśmy czasowo podawanie deserku że kiedyś u teściów jak byliśmy i po cycu wyszłam z Patrykiem na spacer.. ledwo co wyszliśmy On w ryk, cała okolica nas chyba słyszała ;-) spacer trwał góra pół godzinki, po powrocie z prędkością swiatła przygotowałam deserek, zjadł i był już spokojny :tak: przetrzymaj Ją troszkę, jak się upomni to wtedy łycha w ruch i będzie pięknie jedzonko znikać :tak:
Gochson łoooooooo, no to dżentelmen pierwsza klasa z Adasia :tak:i niech tak już zostanie, niech Go ta szara rzeczywistość później nie zmienia.. Patryk z kolei na wszystko reaguje uśmiechem.. skubany jak jest np u mojej mamy na rękach albo u eMa i coś jest nie tak.. patrzy najpierw na moją reakcję, jak się śmieję On też się zaczyna śmiać :tak: i jest git.. fajne te nasze Dzieciaczki są :tak::-) no i też się wzruszyłam jak to Synuś Ci miłość pokazuje :tak: lada chwila też będę się pewnie z tego powodu cieszyć :tak: już się nie mogę doczekać :tak:
Caterina no to w poniedziałek po wizycie w domku tworzysz suwaczek :tak:
Kok.o a Ty też w domku teraz jesteś??? konieczna jest Twoja praca w weekendy??? kurczę.. zamiast odpoczywać to charujesz, a zbuntować się nie można???
Katiuszka nooooo więcej wolego dla eMa to i obiadu byś się doczekała, kurcze jak tak czytałam to mega to romantyczne było!!! ojjj chyba eM robi podchody aby dla Julusia rodzeństwo robić, cooo???? ;-):-) butki fajowe, w takich najwygodniej śmigać po parkach :tak:

ok, słyszę coś ze koniec grzecznego leżenia po przebudzeniu ;-) idę się pobawić trochę, dziś jest słońce - narazie - to chyba spacerek dziś w końcu będzie taki pierwszorzędny a nie na wariackich papierach z folią w ręku aby między krpolami deszczu na wózek zarzucić..

miłego dnia:-)

aaa Muma wrzuć przepisy na te cuda co to dziś na obiad będziesz robić :tak:

Witam przy kawce

ulennia przykro mi że się nie udało, ale uda się w kolejnym cyklu &&&&&&

Gatto ja czasem jak się kiedyś stresowałam to też nie płynęło, teraz już jest dobrze. Chyba przywykłam do igieł, bo kiedyś mdlałam na sam widok.

Aleksis to mnie się trafił taki przed którym trzeba chować jedzenie. Oj to sobie trochę odpoczniesz od poniedziałku i dobrze, bo potem będzie ciężko z odpoczynkiem.

Szuszunia my dawaliśmy Nurofen

Muma wiadomo już, bo mi już ręce bolą od &&&&&&

eloo:-)
ja w domku siedze, gile do pasa, cherlam, na bieganie nie daje rady wychodzic bom słaba... moze wieczorkiem poczłapie, zobacze:crazy:
Młoda, oprócz lekkiego katarku i pokasływania czuje sie bardzo dobrze:tak: Dzisiaj na I sniadanie zrobiłam omlet z 4 jaj z mysla,ze obie sie najemy..hyhy Młoda wcieła jakies 3/4,jak nie wiecej i dopchała chlebem z masłem. Musialam sobie bulke dorobic:-D Za pol godz pewnie bedzie wołać o miche kaszki;-):-)
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocne baardzo, ZDASZ!!!!!!!!!!!!! nie ma innej opcji !:tak::tak:
Gatto kurcze, zeby szybko Ci czas mijał, naprzytulaj Cristi na zapas... eech, Trzymaj sie :* A dpbry schoping nie jest zły!:tak::-) udanego polowania;-)
ulennia trzymamy zatrm kciuki za nastepny cykl :tak:
Aleksis kurcze, ciuchy dla malucha w Ache? oxi? :szok::szok: matkojedyna, teraz jak tere pisze, wypierz porzadnie w proszku dla dzieci i porzadnie wypłukaj . No juz niedługo godzina W, zleciało strasznie szybko! :szok:
Ani sie obejrzymy a caterina na porodówce wyląduje;-):-)
Ani@k no taka robota,ze w weekendy musze czasem popracować:wściekła/y:, ale po pare godzin tylko i nie we wszystkie..

ide sobie druga kawke zrobic, mam ciacha wczoraj kupione (cala torbe w sklepie zgarnełam..a co! ;-)) zapraszam :-)

Hejka,

No przecież nie mogło być tak żebym była równie dobra jak eM i zdac za pierwszym razem:no: Oczywiście, że nie wyjechałam z p... placu:rofl2:

Wczoraj byłam na tym placu z Mareczkiem, górka spoko a rękawów jest pięc i wszystkie zrobiłam za pierwszym razem , oprócz jednego jakiegoś pofalowanego cholera wie co z nim jest ale coś nie gra.
No i of course, że na ten rękaw mnie Pan zawiózł:cool: Zrobiłam światła, płyny, przygotowanie do jazdy.
Pan mega miły, w moim wieku, ładny i z mięciutkim głosem. Idealny, heh, na koniec powiedział, że żałuje, że się lepiej nie poznalismy tzn w czasie jazdy miejskiej.
Aaa no i samochód nówka jak żyleta, ledwo się popuści lekko sprzęgło a ten już wyrywa, cholera to przez najechałam na te linie, bo nawet ich nie przejechałam, Niestety za najechanie tez jest zonk. Kierownica też idzie jak po maśle, lekko w prawo a ten już na linii :-D
Nawet się nie zdenerwowałam bardzo. Teraz w domu się poryczałam ale Oli mnie pocieszył, eM też spoko, na następny egzamin już idę bez tej Beatki, mam termin na czwartek 17 kwietnia.

Ani@k***
Dziękuję za kciuki ale tak to jest, ja wiem, że do trzech razy się uda :tak:

Lecimy coś wszamać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry