Muma GRANDE!!!!!!!! no jak ci sie plany ladnie spelniaja, to chyba dlatego, ze ci na poprzednie urodziny zyczylysmy spelnienia marzen, no i ryczaca 40tka pomaga hihi Gratki wielkie!!
Yyyy zapomnialam sie przywitac z tych emocji

..czeeeesc...
Mloda mi teraz padla, to musze cos przedswiatecznego zrobic, w sensie porzadkowym, bo mam szal cial tu....
EM ka witaj.....bedziemy trzymac kciuki w takim razie za reszte spokojnych miesiecy

kiedy polowkowe??
Aleksis no wlasnie siedzimy tu, idziemy do tesciow w Wielkanoc, w drugi dzien do znajomych, ale i tak musze cos do domu przygotowac, coby potem w garach nie stac.
Opiekuj sie dobrze Janisem i kontroluj, skoro te przeplywy jakies takie niewiadomo....zawsze lepiej dwa razy sprawdzic

No, a z tym lozeczkiem to faktycznie dobrze zrobilas, ze zainwestowalas w materac, w koncu to on jest podstawa;-)
Szyszka oj wielki dzien sie zbliza, potem chcemy fotorelacje oczywiscie! i ja tez polecam nurofen, bo po tamtym sama bym schefcila

bidulek, szybko te zeby mu dokuczaja...
Gochson kurcze juz dawno chcialam ci napisac, a wlasciwie powtorzyc za Ani@k, ze co jeden lekarz, to mowi co innego, a tak naprawde na ciaze to organizm musi byc przygotowany. Ja buszowalam dosc sporo po bb i jest wiele dziewczyn, ktore po poronieniu nawet nie doczekaly pierwszej miesiaczki

wiesz wiesz, to w sumie chyba najwiecej siedzi w naszych glowach.
Katiuszka ja w tym roku kartek swiatecznych 0. Nawet nie ide kupowac, ani wysylac, bo to raczej nie ma sensu juz w tej chwili. Chcialam jak co roku zrobic mlodej, ale przez szpital, izolacje i jakis taki brak zorganizowania wyszlo nico. Zaczynam pomalu przypominac twoja kolezanke

no takiego elementa to ja w zyciu nie poznalam
yyyy, spadam robic cos, milego dnia!!