reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Muma gratuluje serdecznie i witaj w świecie kierowców ;)))

Cos o mnie: to moja druga ciaza, z pierwsza sie nie udało. Teraz jestem blisko półmetka ;) o pierwsza staraliśmy sie 2 lata, jak to mówił mój lekarz trwało to tak długo przez stres jaki miałam przez prace, co potwierdziło sie przy drugiej ciazy tzn będąc jeszcze na L4 przy pierwszym cyklu zdarzył sie cud ;) i teraz czekamy do września na naszego maluszka i jak dla mnie to najważniejsza teraz rzecz ;)))

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

Ja planuję urodzić w wieku 29-30 lat, ale nie ukrywam, że trochę się boję. To nie to samo jak ma się dwadzieścia lat. Mam nadzieję, że obędzie się bez komplikacji, bo sobie tego nie daruje :(

Muma GRANDE!!!!!!!! no jak ci sie plany ladnie spelniaja, to chyba dlatego, ze ci na poprzednie urodziny zyczylysmy spelnienia marzen, no i ryczaca 40tka pomaga hihi Gratki wielkie!!

Yyyy zapomnialam sie przywitac z tych emocji:-D..czeeeesc...

Mloda mi teraz padla, to musze cos przedswiatecznego zrobic, w sensie porzadkowym, bo mam szal cial tu....

EM ka witaj.....bedziemy trzymac kciuki w takim razie za reszte spokojnych miesiecy:tak: kiedy polowkowe??

Aleksis no wlasnie siedzimy tu, idziemy do tesciow w Wielkanoc, w drugi dzien do znajomych, ale i tak musze cos do domu przygotowac, coby potem w garach nie stac.
Opiekuj sie dobrze Janisem i kontroluj, skoro te przeplywy jakies takie niewiadomo....zawsze lepiej dwa razy sprawdzic:tak: No, a z tym lozeczkiem to faktycznie dobrze zrobilas, ze zainwestowalas w materac, w koncu to on jest podstawa;-)

Szyszka oj wielki dzien sie zbliza, potem chcemy fotorelacje oczywiscie! i ja tez polecam nurofen, bo po tamtym sama bym schefcila:sorry: bidulek, szybko te zeby mu dokuczaja...

Gochson kurcze juz dawno chcialam ci napisac, a wlasciwie powtorzyc za Ani@k, ze co jeden lekarz, to mowi co innego, a tak naprawde na ciaze to organizm musi byc przygotowany. Ja buszowalam dosc sporo po bb i jest wiele dziewczyn, ktore po poronieniu nawet nie doczekaly pierwszej miesiaczki:tak: wiesz wiesz, to w sumie chyba najwiecej siedzi w naszych glowach.

Katiuszka ja w tym roku kartek swiatecznych 0. Nawet nie ide kupowac, ani wysylac, bo to raczej nie ma sensu juz w tej chwili. Chcialam jak co roku zrobic mlodej, ale przez szpital, izolacje i jakis taki brak zorganizowania wyszlo nico. Zaczynam pomalu przypominac twoja kolezanke:laugh2::confused2: no takiego elementa to ja w zyciu nie poznalam:happy:

yyyy, spadam robic cos, milego dnia!!

Gatto ja się przymierzam do bociana Aleksis - jak go uwolni to ja go chwytam i nie wypuszczam przez kolejne 9 miesięcy...a tak serio to ide do lekarki za tydzień i powiem żeby mi przepisała leki, bo ja bez duphastonu nie mam szans. Znowu mi się @ zbliża i znowu mam cykl 23 dni. Wszystko wskazuje na problemy z progesteronem. Moja lekarka jest też dość dziwna, bo ona np. zamiast badać to woli przepisać leki.
Co do tych badań genetycznych to z tego co zrozumiałam, że chyba od tego zależy czy całą ciąże będę się kłóć w brzuch.
Mam nadzieję, ze już wszystko dobrze u Was i już możesz się przytulać z małą, bo ja to ostatnio uwielbiam :-)

elowoman trzymam kciuki aby Twoje plany wypaliły. Ja z doświadczenia już wiem, ze nie zawsze to tak bywa jak chcemy. Ja planowałam dziecko przed 30, urodziłam w wieku 31, drugie dziecko planowałam 2 lata po pierwszym, a już mam rok do tyłu.

Gatto 8 maja ;) wiec jeszcze troszkę muszę poczekać ;) ale juz bliżej niz dalej ;)

No tak z tym planowaniem to bywa złudnie... Dla mnie to był temat który uświadomił mnie ze w życiu nie jestem taka do przodu jak mi sie wydawało...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

EM ka hihi mnie sie tez wydawalo, ze jestem taka do przodu a tu zycie mi pokazalo fige z makiem i nauczylam sie pokory:)

Dziewczyny u nas sa juz te diabelskie komary!!!! Wrrrrrr....

Gatto ale powiedz udało sie w koncu jestes juz mama?
Gochson a Ty nie byłaś we wrzesniowkach...?

ok weszlam przez kompa i widze ze tak :)))
wiec wiem gdzie bede zagladac po rady:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry