ja na moment, bo się spóźnię na fejsbookowe "jajeczko";-)
Gatto eee nieee..trefny nie jest, tylko UWAGA!!!!!!!!!! ona ma taki sam!!! jeżdzi nim od urodzenia małego, dostali ten wózek od znajomych. Wszystko z nim ok, ale jak mały zaczął kojarzyć, to się wydzierał na spacerach. Mnie się wydawało, że to dlatego, że jak się obudzi to jej nie widzi, bo ja spał było ok. I dałam jej popróbować nasz i było spoko. No a ta sierota zamiast kupić wózek gdzie dziecko może jeździć i przodem i tyłem, to kupiła TAKI SAMIUTKI z tym, że nowy

no i w domu się pokapowała, że bez sensu zakup

no i tez dlatego nie może się przyznać swojemu eMowi, bo by dostała ochrzan

w sumię się nie dziwię hehe
tere fere mój się nie budzi w nocy na jedzenie, miałam na myśli nad ranem t. ok.5-6. A ja się budziłam z 15 minut przed nim i tak jakby na śpiocha dawałam, bo jak pare razy poczekałam właśnie te 15min to juz nie było opcji, żeby wypił...hmmmm no właśnie się zastanawiam czy może on już nie chce tego mleka

ale w ciągu dnia je dwa razy kaszkę tylko, no to mało coś tego nie? jogurty, twaróg, ser żółty je...ale mimo wszystko dobrze by było jakby pił to poranne mleko

No nie wiem, na razie będę mu dawać ile chce, może pije mniej przez katar czy zęby
kok.o dziękuję za życzenia!!! Wam również życzę wesołych, rodzinnych Świąt, błogiego lenistwa i wielkiego obżarstwa, żebyś miała co spalać po powrocie od rodzinki!!!! nooo i mokrego Dyngusa hihi
ok, lece na "jajeczko";-)

mam nadzieję, że jeszcze ktoś jest

ahaa jutro eM w domu jednak, to pewnie zajrzę tylko z zyczeniami.
Spokojnej nocki!!!!