reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o wesolych swiat rowniez dla Was! odsapnij, nie przejedz sie, pobiegaj :-D
Katiuszka a co jest nie tak w tym wozku, ze kolezaneczka nie chce??? moze jakis trefny:confused::-D
Aleksis ojaciepierdziele! ale przygoda! chyba bym sie tam zestrachala na maksa:sorry2: no, ale widac, ze sa zwarci i gotowi to dobrze wybralas:tak:

Yyyy, nie mam sil, wpadne jutro z zyczeniami :tak:

reklama
Katiuszka mój pije 90-120ml mleka, też pił prawie 150ml swojego czasu, ale budzi się co raz rzadziej, więc spoko. Ja nie daje mu na śpiocha i też Ci odradzam, bo już w tym wieku powinnyśmy trochę oszukiwać dzieciaki nawet jak wstają i dawać wodę. Wtedy przestaje sie budzić na mleko. No i rano dziecko głodne jak wilk. Timkowi zdarza się spać całą noc, na razie rzadko, ale jak wstaje to kaszka musi być natychmiast! Hehehehe....
Huta, bo jest taki zapierdziel. Pot leci z czoła.

ja na moment, bo się spóźnię na fejsbookowe "jajeczko";-)
Gatto eee nieee..trefny nie jest, tylko UWAGA!!!!!!!!!! ona ma taki sam!!! jeżdzi nim od urodzenia małego, dostali ten wózek od znajomych. Wszystko z nim ok, ale jak mały zaczął kojarzyć, to się wydzierał na spacerach. Mnie się wydawało, że to dlatego, że jak się obudzi to jej nie widzi, bo ja spał było ok. I dałam jej popróbować nasz i było spoko. No a ta sierota zamiast kupić wózek gdzie dziecko może jeździć i przodem i tyłem, to kupiła TAKI SAMIUTKI z tym, że nowy:baffled::-D no i w domu się pokapowała, że bez sensu zakup:-D no i tez dlatego nie może się przyznać swojemu eMowi, bo by dostała ochrzan:-p w sumię się nie dziwię hehe
tere fere mój się nie budzi w nocy na jedzenie, miałam na myśli nad ranem t. ok.5-6. A ja się budziłam z 15 minut przed nim i tak jakby na śpiocha dawałam, bo jak pare razy poczekałam właśnie te 15min to juz nie było opcji, żeby wypił...hmmmm no właśnie się zastanawiam czy może on już nie chce tego mleka:confused: ale w ciągu dnia je dwa razy kaszkę tylko, no to mało coś tego nie? jogurty, twaróg, ser żółty je...ale mimo wszystko dobrze by było jakby pił to poranne mleko:dry:No nie wiem, na razie będę mu dawać ile chce, może pije mniej przez katar czy zęby:baffled:
kok.o dziękuję za życzenia!!! Wam również życzę wesołych, rodzinnych Świąt, błogiego lenistwa i wielkiego obżarstwa, żebyś miała co spalać po powrocie od rodzinki!!!! nooo i mokrego Dyngusa hihi
ok, lece na "jajeczko";-):tak: mam nadzieję, że jeszcze ktoś jest:sorry2:
ahaa jutro eM w domu jednak, to pewnie zajrzę tylko z zyczeniami.
Spokojnej nocki!!!!

Dziewczynki,

Życzę Wam pięknych słonecznych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy, wypełnionych radością i miłością.
Mamusiom spokoju w dzień i w nocy a Staraczkom tylko w dzień a tuż po Świętach wielkiego bociana :)
Do zobaczenia !!!

86574_pisanki-wielkanoc.jpg

Załączniki

• 86574_pisanki-wielkanoc.jpg
    86574_pisanki-wielkanoc.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 40
Kochane,

zycze Wam rowniez spokojnych, Radosnych Swiat Wielkanocnych, bogatego Zajaczka, smaczngo jajka i mokrego Smigusa-Dyngusa.

Przedwczoraj sie jednak przeziebilam wychodzac do auta z kliniki. Uszy bola, z nosa leci i gardlo i migdaly jakies tez bolace. Mam nadzieje, ze nic sie z tego powaznego nie wykluje. Sideze w domu, eM wyslalam po jakies ostatnie sprawunki. Buziaki!

Zdrowych, pogodnych , rodzinnych
Świat Wielkiej Nocy,
spędzonych w miłej i radosnej atmosferze
przy smacznej święconce,
a w Lany Poniedziałek mało kubłów wody na głowie.
Dużo odpoczynku, relaksu i obżarstwa świątecznego!!!
WESOŁEGO ALLELUJA!!!!!!!!!
życzą
Katiuszka i Juluś :)

zyczenia_na_wielkanoc_fajne_wierszyki_128242.jpg

Załączniki

• zyczenia_na_wielkanoc_fajne_wierszyki_128242.jpg
    zyczenia_na_wielkanoc_fajne_wierszyki_128242.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Wpadam na szybko, bo jak już mam wolne i nie padam do pracy to okazało się że leżę i się leczę bo się przeziębiłam...ehh. Wyśpię się przynajmniej.

Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych, odpoczynku, dużo radości, ładnej pogody, zdrówka, mokrego Dyngusa...wszystkiego naj. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry