reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma wszystkiego co sobie zamarzysz i wyśnisz aby się spełniło abyś zawsze była uśmiechnięta i szczęśliwa .Dużo słonka na co dzień kochana mocno ściskam z Julianką .

ja się odezwę jak się wykąpie i gluta uśpię :tak:

reklama
No ładnie wczoraj wieczór poza domem i tyle naprodukowałyście. Teraz będę pół dniówki nadrabiać.

ulennia ja Ci powiem, że ja jestem tutaj też świeżakiem, bo dopiero z pół roku siedzę i przyznaję początki nie były łatwe. Tak jak mówią dziewczyny trzeba pisać i czytać ze zrozumieniem no i się wciągniesz.

Aleksis ja to nieznoszę klimy, od razu źle się czuję. Jak jeździmy gdzieś w trasę to zawsze mam przy sobie wodę i staram się nawilżać gardło.
Co do zgagi to ja dopiero w ciąży poznałam co to jest. Ostatni miesiąc non stop, nawet mi jedzenie nie smakowało. Jeszcze trochę się pewnie pomęczysz, no ale nagroda czeka.

Gatto mnie też by się urlop przydał. Nie dość że święta w rozjazdach miałam to jeszcze nie wyspałam się. A jak to się stało, że wypadła - tak tatuś bujał ?

Muma niezły wycisk daje tata Olkowi. Dobrze, że nic się nie stało, ja to bym pewnie zaraz aferę eMkowi zrobiła. Szkoda, że te autko już sprzedane, qrcze jak fajna okazja to zazwyczaj od razu schodzą.

tere fere nie przemęczaj się tam

katiuszka już tyle gili u Was było ? Mój Adaś też miał swój kosztyk a w nim jajka i chleb. oczywiście chleb już pogryzł zanim dotarliśmy do kościoła. W niedziele stał całą mszę, eM mówi, że musimy spasować z chodzeniem do kościoła bo młody za dobrze się w nim czuje i jeszcze księdzem zostanie.

Szyszunia fajnie, że imprezka udana. Musze chyba też zakupić jakiś tort z Sowy bo tak zachwalacie.

Ani@k ja też najbardziej to odpoczywam na powietrzu, tylko u mnie gorzej bo mi alergia dokucza.

Zuzanka coś Was mało ostatnio. Zęby powychodziły ?

no zasnęła w końcu :tak:nawet całkiem zasypia ale krótko śpi ten mój chrabąszcz :-(

Gochson mało ,bo idą jej 3 dwójki na raz więc mam młyn ciągle marudzi ,ciągle na ręce a jak mam chwilę to ogarniam dom i koło niego :angry: mam ogródek kwiatowy do opielenia a nie mam kiedy ,masakra .Alergie na jakieś konkretne pyłki masz?

Ulennia no jak taki babiniec się stworzył przez 2 lata to wcale się nie dziw ,że my tu obcykane ze sobą ,nie ktore to już osobiście się poznały :-D:-) ja pamiętam jak była nas mała garstka może ze cztery baby ;-)pisz i pisz i czytaj i będzie dobrze ,dziewczyny żądne świeżej krwi więc uważaj :-p

szyszka no ja Ci powiem seksi mama wyglądałaś bardzo ładnie Ci w tym fiolecie :tak:
Ani@k a u Cb dopiero wtorek? hehehe ja już się cieszę ,że u Nas środa :-):tak:
Gatto o matulu wypadła :szok:biedna Gattinka pewnie maleństwo się napłakało strasznie a tatusia chyba o*******ić trza :angry:,że nie uważa :baffled:
Muma a Ty już zabalowałaś ????:-D:-D
Tere Ciebie to strach się bać ale pamiętam,że przeze mnie też dziewczyna uciekła z forum :sorry2:
Katiuszka mojej też nie pomagają syropki :no:

Aleksis
Ty leż kochana i odpoczywaj teraz ,kurde co za choróbsko :angry:
kok.o obiecałaś mi kiedyś,że mnie odwiedzisz jak będzie ciepło :happy2:

idę kawkę zrobię bo przecież pewnie już nie długo Mysza wstanie :confused::baffled: a pogoda piękna dzisiaj

Zuzol uuu myslisz ze ja taka straszna,ze strach sie bac? Łee. Ja tam wole na początku napisac,zeby nie pisac tylko o sobie ale czasem zapytac co u kogo,bo znamy historie,ze ktos pisze o sobie,nie czyta co u kogo, wiec po co tu jest wtedy? My tu sobie doradzamy,a nie chwalimy sie nowymi brwiami. He he.

Ja bym wolala wiedziec niz zebyscie mnie wywalily małpiszony jedne.
He he.

hehe no uważaj bo Cię wywalimy :-D:-) chciałabyś :-p:-p:-p no i moje dziecię pospało 20 minut :angry:

kurde taka pogoda super jest jak lato a nie wiem w sumie jak Młodą ubrać ???:confused: co krótki rękawek już?

aaa Ulennia Ty nie daleko mnie mieszkasz :-D

hej!!!
ja na moment...sprawdzam co się dzieje...;-)
My po śniadaniu, Julek wojował w nocy:-(Nie wiem co mu jest, no obstawiam zęby, bo co innego? pokazuje palcem do buzi, ale kurna..ja tam nic nie widzę. Może on ma zęby-partyzanty? wyskoczą nagle i nie wiadomo skąd:-) a niech będą partyzanty, byle szybko wylazły!!!!!!!!!!!!

Doczytam zaraz i może uda mi się jeszcze coś skrobnąć.
Do później!!!
Miłego dnia Kobitki!!!!

Muma pewnie robi się na bóstwo:-p

O kurna. Ide sie bać cholera. I tak was bede lubic babusy jedne,nawet jak mnie wywalicie.

Katiuszka moze te partyzanty wszystkie na raz jednej nocy kiedy wyjdą.

reklama
Hej,

Gatto kurcze, eM tak szalał? To Cri się biedna musiała wystraszyć. następnym razem bez szelek ani rusz przy eMie, co nie? Właśnie, kiedy dostaniesz odp. w tej sprawie?

Terefere cięzko dziś masz w hucie? Oby nie, bo jeszcze Cię wycisk czeka. Co racja to racja, forum nie jest tylko po to, aby o swoich sprawach pisać, ale dzielić się z innymi również i interesować co u innych. Ja lubię tę Twoją kawę na ławę, bo sama podobnie myślę. A że o takiej jednej napisałam to sposób bezpośredni, co wszystkie w sumie myślały, nie mam wyrzutów, bo fakt jest faktem;-)

Zuzanka serio żal mi Was obydwie. Brak snu, znikąd pomocy, sama tam jesteś po całych dniach. Ale przejdziecie to razem, ząbki wychodzą, kiedyś musi być koniec. Z tym ubieraniem w taką pogodę to myślę, ze trzeba mimo wszystko uważać, zwłaszcza na uszki i główkę. Ja też myślałam, że jest ciepło i masz babo placek. Ale już mi lepiej trochę

Ani@k Kochana, ciesz się tymi chwilami ile możesz, bo te smurfy rosną szybko i potem chodzą własnymi drogami, jak np Oli. Patryś już ok, chyba raczej tempka z emocji podeszła? Masz rację z tym instynktem, ale cosik bym też chciała wiedzieć z teorii przynajmniej a w praktyce to się okaże potem

Gochson
jak postępy tronowe u Adasia? A Twoje samopoczucie?

Kok.o nadawała z pracy?

Do góry