Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to wtedy (.)(. ) bylyby biedne
Jeszcze sobota,niedziela i tydzień wolnego:-)

;-)
moglo byc gorzej plus punkty
czyli co?? juz wszystko gotowe, kupione, przygotowane?? a ty w ogole jakis kurs przedporodowy robilas?? bo jakos mi to umknelo
Eee to chyba juz bylo pytanie

masakra
cały trening lało, zaczeło chwile przed, a skonczyło jak na rower wsiadłam w droge powrotna. No ale twarde sztuki jestesmy i biegalismy dzielnie;-):-)
. Po powrocie ze żłoba marudziła i ciagle na rece chciała...nie wiem co z nia jest, na chorą nie wygląda (troszke pokasłuje, no ale nic powaznego, temperatura normalna). Wydaje mi sie,ze to ze zmeczenia troche, padła ok 19.

eeech szwaby..;-)
) Kiedys poszłam do najblizszej przychodni, sportowej, bo tam maja lab i mowie w rejestracji, ze chce zrobić badanie beta hCG, a ta gały we mnie wlepiła, spojrzała na koleżanke i pyta mnie "co?"
. No to ja mówie, ze taki test ciązowy, ale z krwi, a ona "test ciazowy to z moczu sie robi"
. hehe w koncu nie zrobilam tam tego badania, bo lab juz zamkniety mieli.
. A pamper nr 4 jest chyba do 18kg, wiec jeszcze dłuuuuugo go ponosi huy huy:-) A ten 15 kg dzieć w wieku mojej Młodej to przegięcie
jakby ona tyle wazyła to chyba by się toczyła...

;-)