Muma
Fanka BB :)
Hej,
Gatto - Olek ma 1.5 roku i waży 13 kg i ma rozmiar 98
Jak skończył roczek to ważył 11.5 kg i miał rozmiar 86/92, także to już tak lawinowo nie leci jak wcześniej. A rozmiarówki niektóre też są od czapy, sama wiesz przecież.
Ja też nie widzę , że Oli rośnie, widzę , że coraz dalej muszę rzeczy na blacie w kuchni ustawiać czy na stole itp.
A propos, dziś to ciasto eMowi robiłam i stała miska namoczona do umycia na blacie (zimna woda i jakieś resztki budyniowe - miałam świadomość, że jest w jego zasięgu ale to dosłownie minuty były...).
Synek wylał wszystko sobie na głowę, mam nadzieję, że to zapamięta i już nie będzie kombinował;-) Stał potem taki mokry i darł się jak poparzony a był raczej schłodzony
kok.o to Ty nie wiesz , że w 'tym wieku' specjalne siły wstępują w kobietę i staje się 'rycząca' ? :-) No mówię Ci , masakra

Mam nadzieję, że Ewcia odpocznie w weekend, nie straszę ale wiosna to czas wiatrówki w żłobkach i przedszkolach, właśnie kumpela pisała na fb , że dzieci już mają... Julka miała 3 lata, pocieszenie takie, że raz, dwa i było po sprawie.
Ja chorowałam w ósmej klasie to już było gorzej a moja matka miała chyba z 35 lat to wylądowała w szpitalu
jołasia - wiem, że energia Was roznosi i to bardzo dobrze ale róbcie przerwę chociaż 48 godzin, żołnierzyki się muszą przygotować do kolejnego natarcia
&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka - jak Glutek ??
tere weź nie przesadzaj z tym bieganiem, mnie od samego czytania słabo
Lecę do wyrka, odespać tego kaca jaki mnie dziś cały dzień męczył
:-)
Spokojnej nocy !!!
Gatto - Olek ma 1.5 roku i waży 13 kg i ma rozmiar 98
Jak skończył roczek to ważył 11.5 kg i miał rozmiar 86/92, także to już tak lawinowo nie leci jak wcześniej. A rozmiarówki niektóre też są od czapy, sama wiesz przecież.Ja też nie widzę , że Oli rośnie, widzę , że coraz dalej muszę rzeczy na blacie w kuchni ustawiać czy na stole itp.
A propos, dziś to ciasto eMowi robiłam i stała miska namoczona do umycia na blacie (zimna woda i jakieś resztki budyniowe - miałam świadomość, że jest w jego zasięgu ale to dosłownie minuty były...).
Synek wylał wszystko sobie na głowę, mam nadzieję, że to zapamięta i już nie będzie kombinował;-) Stał potem taki mokry i darł się jak poparzony a był raczej schłodzony

kok.o to Ty nie wiesz , że w 'tym wieku' specjalne siły wstępują w kobietę i staje się 'rycząca' ? :-) No mówię Ci , masakra

Mam nadzieję, że Ewcia odpocznie w weekend, nie straszę ale wiosna to czas wiatrówki w żłobkach i przedszkolach, właśnie kumpela pisała na fb , że dzieci już mają... Julka miała 3 lata, pocieszenie takie, że raz, dwa i było po sprawie.
Ja chorowałam w ósmej klasie to już było gorzej a moja matka miała chyba z 35 lat to wylądowała w szpitalu

jołasia - wiem, że energia Was roznosi i to bardzo dobrze ale róbcie przerwę chociaż 48 godzin, żołnierzyki się muszą przygotować do kolejnego natarcia
&&&&&&&&&&&&&&&&katiuszka - jak Glutek ??
tere weź nie przesadzaj z tym bieganiem, mnie od samego czytania słabo

Lecę do wyrka, odespać tego kaca jaki mnie dziś cały dzień męczył
:-)Spokojnej nocy !!!

nie żeby była spasiona, ooo nie!!! tylko tak zdrowo, dziecinnie pulchna wygląda. Bynajmniej nie jest jakaś wychudzona czy mała!!! ale to Ty ją widzisz na codzień i jak coś zaobserwowałaś, to może idź do lekarza, tak dla pewności...a tamtym dzieckiem się nie sugeruj, bo 15kg w takim wieku no to za dużo chyba...Kaze dziecko w innym tempie się rozwija, je itp. Zresztą sama wiesz....Ojjj ja mam to samo, jak mi ktos powie, że Julek szczupły, to ja mam jakąś schize od razu, że go głodzę, czy źle karmię
;-)