Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) coś się ta chwila przesunęła z lekka;-)
całe 40min spał i teraz po 21 padł
a jeśli chodzi o drugą stronę...hmmm to raz się wnerwiłam na tutejszego doktorka...bo coś mi "tam" wyszło
wymacałam jakiś guzek czy cuś...no i wielka panika, że mam TAM raka!!!!! poszłam do przychodni, no i oczywiście trafiłam na lekarza-faceta...Próbowałam wytłumaczyć co tam jest, ale gdzie...trza się było rozebrać i wypiąć doopsko do światła
na szczęście..choć ja wiem czy to znowu takie szczęscie mieć jeszcze większą widownię...no w każdym razie zawołał pielęgniarkę, bo oni nie mogą takich badań wykonywać sam na sam z pacjentką. No i zaglądnął, stwierdził, że to hemoriod, sam się wchłonie i jak mnie boli to paracetaml!!!!!!!!!!!!!!
noż ku...mać!!! to ja nie wiem po co się wypinałam, żeby mnie jakiś stary Hindus ogladał!!!! mogłam sobie sama kupić w polskim sklepie jakieś czopki czy maść i nie musiałabym świecić gołym tyłkiem...cała mokra wyszłam z tego gabinetu
eee noo takie miałam doopne przygody
Ten syrop co Muma pisała jest dobry, z domowych sposobów, to możesz sobie robić inhalacje z soli lub olejku eukaliptusowego. A moja babcia zawsze nam kazała nogi moczyć w gorącej wodzie z garścią soli, podobno wyciąga przeziębienie...ale szczerze powiem, że nigdy mi się nie chciało tego stosować
Zdrówka życzę!!!!!!!!!!!!!!

i nie tylko...Mój poszedł teraz do niego porobić im porządki w kompie, bo mają tak zawalonego smieciami, wirusami, że sam się włącza, sam jakies stronki otwiera no i oni nie wiedzą co się dzieje...Mam nadzieję, że nie przekąsi tam jakiejś sałatki z grzybkami

choroba mi na głowę padła nie?
, a maseczka to jest mysl, jutro ema wysle po nią

Jesli chodzi o mleko, bo faktycznie pytalas, to Cri rano je ok 150ml, wieczorem tak samo. Czasem w ciagu dnia jej dam, albo 150ml mleka, albo kaszke na mleku, ale to w zasadzie zalezy jak mi je inne rzeczy. Czyli moznaby powiedziec, ze ok 300 ml na dobe je mleka (modyfikowane i krowie, bo ja juz jej daje)
o Olus mial niezly zimny prysznic budyniowy

Połowa rzeczy wylądowała w koszu z powodu przeterminowania
ranyyy też tak macie? nakupuję jakiś głupot, potem to leży w szafce i w rezultacie kończy swój żywot w koszu na śmieci
chyba muszę zacząć robić zakupy ściśle według kartki, a nie co mi wpadnie w oko
nie jest ona wywrotna czasem? bo jak nią jechałam tak na pusto, to mi jakoś do tyłu leciała. A jak powieszę jakaś torbę na rączkach, to już w ogóle może piruety wyczyniać. Chyba, że jak Julek siądzie to już nie będzie taka wywrotna.
Timek idzie w Wami???
:-) pogłaskaj brzuszek do e-ciotki!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale chyba nieeee....bo wiesz, na przeziębienia tez jest dobrze jeść dużo rzeczy zawierających witaminę C, czyli cytrusy, kiwi ma bardzo dużo...ale tego chyba nie wolno...
aaa wiem, kiedyś pytałaś o nową fotkę Julka. Wiesz, jakoś nic nowego nie mam, ze dwie z kościoła z koszyczkiem, ale oczywiście w biegu złapana, to bez sensu takie coś wstawiać. Czekam właśnie na jakiś fajny, ciepły, słoneczny dzień, żeby wziąć go na sesję do parku. Ale już widzę, jak to będzie wyglądało...sesja w biegu
mam jakieś filmiki jak biega po parku właśnie, ale jeszcze nie zgrałam z komórki na kompa. Kiedyś to zrobię to wstawię krótki film jak gania szaleniec mały
:-) A jak Patryk? kiedyś pisałaś na FB, że jakaś gorączka się zaczyna...ale później już nic nie było, to nie wiem o co chodziło. Mam nadzieję, że mu przeszło???!!!!!