katiuszka79
Fanka BB :)
Gatto pisałyśmy chyba jednocześnie
Dzięki za odpowiedz! noo to wychodzi, że nasze maluchy jedzą podobnie. Dziś zjadł całe 110
co ostatnich wyskokach z 90-tą to jest postęp
ale gdzie tam do tego co już pił....ja nie wiem, co mu tak się odmieniło
Chyba spróbuję raz eksperyment, że nie będę mu dawała na śpiocha i zobaczymy o której by się sam obudził. Bo jak dotrwa do 7-ej czy dalej to ok, wstajemy i od razu kaszka. A jak wcześniej i nie wypije mi tego mleka, to ja nie będę mu dawać kaszki o 6 rano!!!
aaa dziś moja szwagiera z Pl (ta lubiana) ma 40-ste urodziny!!!! strasznie nas zapraszała, ale się nie udało. W sumie to dobrze, bo w ostatniej chwili okazało się, że robi w swoim mieszkaniu na Ślązku, a nie w tym nowym domu u nas na wsi. To gdzie jak bym się tam z małym tłukła? bo przeciez nie ma go z kim zostawić, bo tesciowa już teraz bawi tamtą małą prawie całą dobę
ehhh no tak to mozna mieć dzieci...
Dzięki za odpowiedz! noo to wychodzi, że nasze maluchy jedzą podobnie. Dziś zjadł całe 110
co ostatnich wyskokach z 90-tą to jest postęp
ale gdzie tam do tego co już pił....ja nie wiem, co mu tak się odmieniło
Chyba spróbuję raz eksperyment, że nie będę mu dawała na śpiocha i zobaczymy o której by się sam obudził. Bo jak dotrwa do 7-ej czy dalej to ok, wstajemy i od razu kaszka. A jak wcześniej i nie wypije mi tego mleka, to ja nie będę mu dawać kaszki o 6 rano!!! aaa dziś moja szwagiera z Pl (ta lubiana) ma 40-ste urodziny!!!! strasznie nas zapraszała, ale się nie udało. W sumie to dobrze, bo w ostatniej chwili okazało się, że robi w swoim mieszkaniu na Ślązku, a nie w tym nowym domu u nas na wsi. To gdzie jak bym się tam z małym tłukła? bo przeciez nie ma go z kim zostawić, bo tesciowa już teraz bawi tamtą małą prawie całą dobę
ehhh no tak to mozna mieć dzieci...
Może to zbieg okoliczności ale nie sądzę...;-)
Ale cały czas jest w ruchu i nie odbija się to na jego sportowej sylwetce;-)
) 

nooo i depilowała!!!! i jeszcze mówi do nas, oooo jezuuu czemu wy tak piszczycie przy tym??? fajnie gilgocze