hej
Tere ojj artystę wychowujesz

we wszystkim słyszy muzykę - no musi z Niego jakiś muzyk/tancerz wyrosnąć ;-)

aaa w ogóle to z Patrysiem oglądamy i słuchamy takie fajne skoczne piosenezki dla dzieci i nie wiem dlaczego, ale ta bardzo mi się z Twoim Tatą kojarzy ;-)
Dziadek fajną farmę miał - piosenki dla dzieci Old McDonald po polsku - YouTube :-)
Gochson ja wstrzykiwałam sobie clexane.. ale tylko chyba do 30 tc, później już było mi ciężko znaleźć fałdę na brzuchu ale dałam radę.. z początku nie wiedziałam i może trochę się bałam tych zastrzyków, ale wizja Dziecka jakoś mi ból i strach przeganiała.. ale jak najbardziej rozumiem Twój strach

no i jak
Tere pisała, zastrzyk ma lepsze i szybsze chyba działanie, tabsy z kolei rozwalają wątrobę.. z kolei jak
Muma pisała - jeżeli to ma być Twój codzienny koszmar.. to moze jednak poproś gina o jakieś tabletki o tym samym działaniu..
Muma łooooo to Ty już pomykasz po autostradach świata

;-) dlatego pewnie eM Twój chce jak najszybciej Ci auto kupić ;-)no i jesteście zajęci wyborem auta.. mówiłaś kiedyś że po świetach rusza sklep internetowy.. czy czekacie na powrót z wakacji? ja z moich planów zreygnowałam

łepetyna mnie już boli od wymyślenia czegoś ale chyba skończy się tak że wrócę na etat i już.. :-(
Kok.o no wystawiłaś Córcię dla kawalera to teraz musisz pisać codziennie co Ona wyrabia, bo Patryk się tego domaga

Ewcia wpadła Mu w oko, nooo teraz nie ma zmiłuj ;-):-)
Gatto wczoraj pokazywałam eMowi ewentualne synowe ;-) stwierdził ze Cri to 'czysta włoszka' później aż spytał czy to Tato jest włochem ;-):-) nie wiem czemu ale ile razy pomyślę o Cri to mam Monicę Bellucci na myśli..
Katiuszka a teraz z którymi zębami Juluś walczy? jak poczytałam o wizycie w wesołym miasteczku to aż samej mi się zachciało pojeździć taką ciuchcią.. w ogóle to ja bym już Patryka do legolandu zabrała.. eM mnie powstrzymuje bo w sumie ma rację, Patryś jest za mały, nie pamiętał by chyba wcale, tylko ze zdjęć.. ale za rok już mnie chyba nikt nie powstrzyma :-)
Zuza????
Emenemes dzięki za uznanie.. i gdzie uciekłas???? wracaj i opowiadaj co u Ciebie..
Dziewczyny jakie zabawki są najlepsze dla Dziecka 8-9 miesięcznego? Patryk już kilkakrotnie przerobił swoje zabawki.. zastanawiam się nad kupnem czegoś fajnego.. klocki które jeszcze ze 2-3 miesiące temu były nie do ogarnięcia stały się przedmiotem fajnej zabawy, fajnie jest patrzeć jak sobie Dzieć sam radzi z zabawkami, nie trzeba Mu trzymać.. echhh i codziennie sentymenty mnie biorą

miłego wtorku :-)
a
Caterina to żyje???