Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz o nich zapomnialam, tak dawno tak bylo
i koszt maly i jeszcze sie nie znudzily
a tak na serio to fajny jest taki pilot jakby do telewizora fishera price, gra to to i swieci i na przyklad Cri lubi taka farme z chicco, naciska sie zwierzatka i one becza, kukurykuja, miaucza itp. Na poczatku przyciskala co popadnie i ruszala sie w rytm muzyki (bo tez jest), a teraz juz kuma, co ktore zwierze robi i odgaduje zagadki
Chicco Mówiąca Farma 69469 - Ceneo.pl
W sobote rano wybieramy sie na kilka dni do mojej siostry do Monachium, bo przyszly tydzien mamy wolne, to wykorzystamy. Juz sie nie moge doczekac
pewnie zrobie mlodej zakupy w c&a, bo tam w koncu sa na kopy te sklepy, a u nas tylko jeden i w dodatku internetowy. £ci swiat powiadam!

I pogoda ma być z każdym dniem ładniejsza, jakoś 25 stopni za tydzień u nas . Już się nie mogę doczekać, Olek ma tyle ciuchów na lato i zaraz z niektórych wyrośnie

, Timus na razie zajety doskonaleniem swojego kunsztu tanecznego, Adas na dobrej drodze do zakonczenia przygody z pampersami. To chyba w takim skrocie by bylo, co nie?
calutka noc przespana, nawet nie wstawałam smoka podawać. Nie wiem....może ja po prostu nie słyszałam jak kwękał, po se wczoraj drinka walnęłam przed spaniem
ale spało mi się rewelacyjnie!!!! codziennie mam jazdę przed zaśnięciem, wiercę się, kręce, czytam na komórce i tak nie mogę zasnąć. A wczoraj...raz..dwa i już mnie nie było. O 6:30 się obudziłam...hmmm chyba zakupię sobie więcej tych drineczków
tylko, żebym w jakiś alkoholizm nie popadła
ja mu porobiłam ładne z Julkiem, ale ja oczywiście nie mam!!!! a jak są, to wyglądam jakby mnie dwie stało koło siebie, takam gruba
;-)po obiedzie pójdę z K. do parku z dzieciakami, może sobie porobimy nawzajem jakies uczciwe foty, bo ona tez nic nie ma..ehhh te eMy...
mnie się też już nudzi i tęskni. Mogłabym sama z małym do mamy polecieć na parę dni, ale do nich to bilety kosztują jakieś kosmiczne ceny, to na parę dni się nie opłaca. Poza tym, jakoś średnio mi się uśmiecha samej lecieć z małym, te bagaże, jedzenie, wózek...mały wszędobylski....wrrrr na samą myśl już mi przechodzi ochota
:-) yyyy przytyłaś tylko 9kg od początku ciąży???? malutkoooo....ale jak z małym wszystko dobrze, to chyba nie ma się czym martwić, nie? doktorki coś mówią na ten temat? czyli godzina zero 16 czerwca...nooo już niedługo
jak ja mu wysypię, to coś tam znajdzie czym się chwilę zabawi, taki to cwaniak wygodny
tak więc nie polecę Ci czegoś szczególnego. Myślę, ze coś w stylu tej farmy grająco-beczącej od Gatto jest spoko dla takiego malucha. Tylko czasem dzieci boją się tych odgłosów przedziwnych. Najlepiej udać się do sklepy i pooglądać, a potem zamówić na necie, bo chyba taniej.
u nas to ja muszę biegać, a mały za mną. Ale dziś już biorę ze sobą piłkę, kopnę, a on niech gania za nią. Matka -stara, nie daje rady już

hmmm nie wiem czy Ty pytałaś...ile zebów na Julek? noo ma jedynki i dwójki wszystkie, czyli całe osiem zęba
teraz chyba czwórki, bo to jakoś nie po kolei idzie. Widzę na dziąsłach takie podpuchnięte, trzyma tam paluchy, no ale w nocy teraz śpi...cholera wie, idą czy nie
mój tam coś dupką kręci, ale to rzadko bardzo...chyba się w tatusia wdał
ale za to na rękach u mnie to by tańcował, tylko weź utrzymaj takiego klocka
Toż wytrwała babeczka z Ciebie. 
A ja też rzucam piłkę Olkowi i on mi ją przynosi jak pies;-) I też taneczny jest tylko na rączkach u mamusi 
I też ja muszę księciuniowi zabaweczki zapodawać bo łazi koło pudła i marudzi haha :-)
Będzie w sam raz chłopaczek, jejku to już za miesiąc !!! :-) Znów będziemy ciotkami :-):-):-)
Jedno co to mnie korygował, że za blisko krawędzi jezdni jadę ale tak mnie nauczyli
;-) Poza tym tą kobyłą to mi się wydawało, że już jestem na pasie obok;-)
Co dziwne, tylko płci męskiej 

A Aleksis nasza to prawdziwa Siłaczka, jak z tej powieści 

jejuuuu ale mi się pić chce po tej fasolce...