Muma
Fanka BB :)
A tu widzę sezon urlopowo-ogórkowy w pełni;-)
To ja napiszę, że u nas koleżanka Julii w tym tygodniu i do tego goście prawie codziennie, jakoś tak się zbiegło. I jeszcze jutro teścia urodziny
A wyników jak nie było tak nie ma.. Mam nadzieję, że nie przepadł gdzieś ten wycinek bo ich chyba zabiję
Ja walczę z Tmobile - przenoszę się do innej sieci. Byłam z nimi ponad 15 lat a to co teraz wyprawiają to prostu żal i żenada , dwa ż w jednym
Ale spoko, ja mam czas
Buziaki Dziewczynki, miłego dnia !!!:-)
To ja napiszę, że u nas koleżanka Julii w tym tygodniu i do tego goście prawie codziennie, jakoś tak się zbiegło. I jeszcze jutro teścia urodziny
A wyników jak nie było tak nie ma.. Mam nadzieję, że nie przepadł gdzieś ten wycinek bo ich chyba zabiję

Ja walczę z Tmobile - przenoszę się do innej sieci. Byłam z nimi ponad 15 lat a to co teraz wyprawiają to prostu żal i żenada , dwa ż w jednym
Ale spoko, ja mam czas
Buziaki Dziewczynki, miłego dnia !!!:-)
. 
Smarujemy tez górne dziasełka, bo pcha pieluszkę swoja do spania. Pochrzaniło nam sie tez ze spaniem, podczas usypiania, zje cyca, odłączy sie i bach na brzuszek i wierci sie, te swoje pompki robi, kładzie sie na boczek, przekręca milion razy, ale niestety nie na plecki i tak wierci się, stęka
po jakimś czasie biorę go na cyca to zasypia ale trwa to ok 40min wszystko.Ja wtedy oczywiście udaje ze spie
bo tak to plaskacze w gebe dostaję;-)
nawet Nurofen nie pomógł, dopiero po takim angielskim płynie chyba mu ulzyło, bo w końcu zasnął. Co najgorsze, to nie chciał za skarby świata położyć się do łóżka, tylko eM go musiał nosić